0 ΣΧΟΛΙΑ

«Ο Γέστε ανήκει στην Αλ Ουάσλ»

Δημοσίευμα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βάζει «φρένο» στην μεταγραφή του Βάσκου ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό


Δημοσίευμα ιστοσελίδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αναφέρει πως ο Φραν Γέστε -που αναμένεται την Πέμπτη στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού- δεν έχει μείνει ελεύθερος, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αλ Ουάσλ.

Αναλυτικά τα όσα γράφει η ιστοσελίδα «sport360»:

«Η Αλ Ουάσλ δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση από τον Ολυμπιακό ή άλλη ελληνική ομάδα. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί, ο σύλλογος θα αξιολογήσει κάθε πρόταση και θα πάρει μια απόφαση συμφέρουσα για όλες τις πλευρές».

Παράλληλα, φιλοξενούνται δηλώσεις του Χαβιέ Σαν Μιγκέλ, που εμφανίζεται ως μάνατζερ του ποδοσφαιριστή: «Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη με τον Ολυμπιακό ή άλλη ομάδα. Ίσως υπάρξουν εξελίξεις σε μερικές μέρες, όχι όμως τώρα».

Το δημοσίευμα του «sport360» καταλήγει με δηλώσεις ανθρώπου του συλλόγου: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τον Φραν Γέστε το διάστημα που πέρασε στην ομάδα, αλλά ο Μαραντόνα έχει διαφορετικό πλάνο για την ομάδα και ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται μέσα σε αυτά. Πάντως για να υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη, θα πρέπει να υπάρξει προσφορά από κάποια ομάδα».

Στον Ολυμπιακό πάντως, τονίζουν πως τον περιμένουν την Πέμπτη στην Αθήνα για να υπογράψει.

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ