77 ΣΧΟΛΙΑ

«Έχουμε ένα μήνα για να μη διαλυθεί η ΑΕΚ»

Διαβάστε όλες τις δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρέλου, που ζήτησε απεγνωσμένα βοήθεια για τη σωτηρία της ΑΕΚ - Το aek365 ήταν στα Σπάτα και σας μετέφερε LIVE όλα όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ

Mybet Casino: 750+ παιχνίδια & φρουτάκια Novomatic
Αρμόδιος ρυθμιστής MGA. 21+. ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

H AEK έφτασε στον πάτο μετά και τη σημερινή απόφαση της ΕΠΟ. Και έφτασε στον πάτο και δια στόματος του προέδρου της Ανδρέα Δημητρέλου. O πρόεδρος της ΑΕΚ λίγη ώρα μετά την οριστική απόφαση που δεν επιτρέπει στην ομάδα να πάρει αδειοδότηση μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου από τα Σπάτα και αναφέρθηκε για όλα. Έκανε λόγο για μία μαύρη μέρα στην ιστορία της ΑΕΚ και ξεκαθάρισε πως αν δεν βοηθήσει κάποιος (ή ο κόσμος μέσω των διαρκείας) παίρνοντας μέρος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου η ΑΕΚ θα διαλυθεί. Διαβάστε αναλυτικά όλες τις δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρέλου:

«Δεν θα ήθελα να βρισκόμασταν σήμερα εδώ. Θα προτιμούσα άλλες συνθήκες. Δυστυχώς σήμερα είναι μία ημέρα που προσωπικά τη θεωρώ για την ΑΕΚ μαύρη σελίδα στην ιστορία μας. Δυστυχώς πρέπει να την χαλιναγωγήσω και να δω τι πρόκειται να γίνει από εδώ και μπροστά. Η ΑΕΚ, δυστυχώς, σήμερα δεν πήρε την αδειοδότηση και δεν την πήρε δικαίως. Δικαίως δεν την πήρε γιατί δεν είχε τις προϋποθέσεις να την πάρει. Αυτό υποστηρίξαμε. Ζητήσαμε, ότι λόγω των συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας και τις οικονομικές συγκυρίες, αναστολή ως 30/6. Όμως αυτή η αναστολή δεν επιτρέπεται από τον κανονισμό. Μας είπαν ότι πρέπει ως αύριο να δηλώσουν στην UEFA τις ομάδες που θα παίξουν στην Ευρώπη. Αν δεν το έκαναν τώρα και η ΑΕΚ δεν μπορούσε να δείξει σωστή εικόνα στις 30/6 τότε η Ελλάδα θα έχανε μία Ευρωπαϊκή θέση.

Πήραν όμως και ομάδες που δεν θα έπρεπε να πάρουν αδειοδότηση. Δεν υπήρξε η απαιτούμενη ισονομία που θα έπρεπε να υπάρξει. Μη με ρωτήσετε ποιοι είναι αυτοί. Υπάρχει η ρήτρα εμπιστευτικότητας στην ΕΠΟ που δεν μπορούν να παραβεί. Η ΕΠΟ που είναι η αρμόδια αρχή για συγκεκριμένους λόγους, που είναι βάση των κανονισμών της UEFA και της ΕΠΟ ήταν αρνητική και στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια επιτροπή. Τώρα γιατί σε κάποιες ομάδες έκριναν ότι μπορούν να πάρουν αδειοδότηση δεν ξέρω. Για ακόμη μία φορά δεν ακολουθήθηκε η ισονομία.

Πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές εκτός από παίκτες κάτω των 22 ετών. Αλλά αυτό δεν αλλάζει τον προγραμματισμό μας που ήταν να ρίξουμε το μπάτζετ κατά πολύ. Το πρόβλημα είναι οικονομικό. Λυπάμαι που το λέω αλλά η ΑΕΚ βρίσκεται στον πάτο. Ίσως σε αυτό το σημείο μπορούμε να ανδρωθούμε και να ξεκινήσουμε κάτι διαφορετικό. Η μόνη περίπτωση που μπορεί να γίνει αυτό είναι να έρθει ο κόσμος κοντά και να υπάρξει μία ενότητα με όλους τους παράγοντες που πρέπει να έχει η ΑΕΚ. Να είναι δυνατοί οικονομικά και να τη βοηθήσουν. Καλά κάνουν και έχουν απογοήτευση. Αλλά πρέπει να ξεφύγουμε από αυτό. Όταν τρως μια σφαλιάρα πρέπει να σηκωθείς. Δεν κάθεσαι κάτω.

Η διοίκηση έχει προσπαθήσει να χαμηλώσει τα διαρκείας, προκειμένου να βοηθηθεί και να βοηθήσει τον κόσμο ώστε να πάρει διαρκείας, ώστε να μην υπάρχει το φαινόμενο των πλέι οφ που είχαμε λίγο κόσμο. Πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή. Αν βάλουμε 50.000 διαρκείας με 150 ευρώ φτάνουμε τα 7,5 εκατ. ευρώ. Είναι κουραστικό να το λέω, όμως χρειάζεται ο κόσμος για να πάρει και αυτός δύναμη και να κάνουμε κάτι κι εμείς με σωστή διαχείριση. Αυτη τη στιγμή στην κατάσταση που βρισκόμαστε, τα χρέη είναι 35 εκατ. ευρώ. Τα 23 εκατ. ευρώ απ' αυτά τα χρωστάμε στο ελληνικό δημόσιο. Καταλαβαίνετε, ότι το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι αυτό. Δυστυχώς, τώρα δεν μπορούμε να συνδιαλαγούμε με το κράτος, γιατί δεν υπάρχει κράτος. Αν μετά τις εκλογές υπάρξει πολιτική σταθερότητα, θα κοιτάξουμε να βρούμε μία λύση για την ΑΕΚ χωρίς το Δημόσιο χάσει ούτε ευρώ. Αν η οποιαδήποτε Κυβέρνηση δεν σταθεί κοντά όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά σε όλους όσους τους χρωστάνε θα χάσουν απ' όλους. Πρέπει να υπάρχει κατανόηση. Η διοίκηση αυτή είναι από τις αρχές Φεβρουαρίου. Σχεδόν 4 μήνες. Το μέλημα το δικό μου και της διοίκησης είναι να προσπαθούμε να ζήσει η ΑΕΚ, ώστε κάποια στιγμή να βρει τον δρόμο της είτε με κάποιον επενδυτή είτε μέσω του κόσμου και μέσω αύξησης Μ.Κ. Ως τώρα η οικονομική βοήθεια που είχε αυτή η διοίκηση αν πω πως ήταν ελάχιστη θα είμαι... υπερβολικός. Στηριχθήκαμε σε έναν δανεισμό, από μία οικονομική ανάσα κάποιων ανθρώπων ύψους 200.000 ευρώ και από κάποια άλλα μικρά έσοδα. Φτάσαμε να χάσουμε την αδειοδότηση και είναι άλλο κεφάλαιο το πως φτάσουμε εδώ. Όταν φτάνεις τόσο χαμηλά το να κάνεις αναδρομή στο ποιος φταίει και ποιος όχι μόνο κακό κάνει. Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά που να καταλογίσει ευθύνες. Δεν χρειάζεται εμένα. Το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση δεν έκανε όλα αυτά τα χρέη. Θα ξέρουμε σύντομα, μέχρι 29 Ιουνίου όταν και τελειώνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Τότε θα ξέρουμε αν θα υπάρχει λύση ή θα έρθει η διάλυση της εταιρείας. Αν δεν αλλάξει τίποτα θα είναι δύσκολα τα πράγματα.

Για το 44: Η ΑΕΚ έχει ληξιπρόθεσμη δόση, έχει ένα εξώδικο και πρέπει να πληρωθεί μέχρι 6-7 Ιουλίου. Αν δεν πληρωθεί θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την ΑΕΚ. Σύμφωνα όμως με τον νόμο έχει το δικαίωμα το Δημόσιο να έρθει σε διάρηξη του 44. Τότε θα γυρίσουν τα 140 εκατ. ευρώ χρέος. Απλά μετά δεν θα υπάρχει ΑΕΚ. Το μέλημα της διοίκησης είναι να υπάρξει λύση στο πρόβλημα. Αν θα βρεθούν τα χρήματα ή όχι θα το ξέρουμε σε λίγο καιρό. Το σίγουρο είναι ότι το Δ.Σ. δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτά τα πράγματα.

Από τότε που ανέλαβα τη διοίκηση έχω παρεξηγηθεί γιατί λέω πως είμαι μόνος μου και δεν υπάρχει βοήθεια. Μέσα σε αυτή την αγωνία να βρεθεί λύση είχα αποφασίσει και είμαι αποφασισμένος και να συζητήσω με τον οποιοδήποτε που θα φέρει λύση. Γι' αυτό συναντήθηκα με τον κ. Ξενιάδη. Το ραντεβού της Κυριακής ήταν έκτακτο. Έγινε, με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να υπόσχεση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Αν πραγματοποιηθεί θα το κρίνει η ιστορία αν κάνει καλό στην ΑΕΚ. Το σίγουρο είναι ότι ο Δημητρέλος δεν πουλάει την ΑΕΚ ή τις μετοχές της. Αυτό το κάνει η Γ.Σ.. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δίνω διευκρινήσεις. Από τη συνάντησή μου αυτή με τον κύριο... Ψωμιάδη (σ.σ. έκανε λάθος), συγγνώμη Ξενιάδη, δεν έχει σημασία το όνομα. Αν κάποιος θίχτηκε από αυτή τη συνάντηση του ζητώ συγγνώμη.

Όλες αυτές οι ενέργειες που γίνονται, γίνονται για το καλό της ΑΕΚ, αψηφώντας το προσωπικό επίπεδο, είτε δημιουργούν πρόβλημα στη διαδικασία απέναντι στον κόσμο, για τον οποίο σας λέω ότι είμαι υπόλογος. Νοιώθω βαριά την πλάτη μου. Γι' αυτό και πολλές φορές με βλέπετε φορτισμένος. Τώρα τι θα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ από εδώ και μπρος είναι ένα κεφάλαιο που πρέπει να περιμένουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη φάση είναι να κλείσουμε κάποια θέματα στην ΠΑΕ. Να κλείσουμε ένα προπονητικό κέντρο για όταν ξεκινήσει η ομάδα τη χρονιά. Αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ και η εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί σε κανέναν οποιαδήποτε μελλοντική διαδικασία. Όλα θα εξαρτηθούν το επόμενο 15νθημερο και από τον κόσμο και τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και από τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων που μπορούν να βοηθήσουν.

Για τα αγωνιστικά πρέπει να περιμένουμε. Σήμερα συναντήθηκα με τον κ. Κωστένογλου. Αναγνωρίζουμε τα προβλήματα, ότι προσπάθησε, ότι δύο φορές δεν ξεκίνησε από την αρχή της σεζόν την ομάδα. Ότι κατάφερε παρά τα προβλήματα, να διεκδικούμε ακόμα και την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Αλλά, από κάποια διαιτητικά λάθη δεν το επέτρεψαν. Η ΑΕΚ όμως δεν μπορεί να εγγυηθεί στον κ. Κωστένογλου την ομαλή διαδικασία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αναγκαστικά θα πρέπει να μειώσουμε τώρα ακόμα περισσότερο το μπάτζετ του ρόστερ. Νομίζω ότι ήταν σωστό από μένα να μην τον έχω δεσμευμένο, να επιλέξει αυτός την επόμενη ομάδα στην καριέρα του είτε λέγεται ΑΕΚ είτε κάποια άλλη. Όταν καταφέρουμε εμείς να θέσουμε το πλάνο της νέας χρονιάς, τότε θα μιλήσουμε και μαζί του.

Θέλω να ευχαριστήσω το υπαλληλικό προσωπικό, για όσους τρέχουν για τις Ακαδημίες της ΑΕΚ και το προπονητικό τιμ. Έχουν κάνει ηρωική προσπάθεια. Πολλοί απ' αυτούς αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Χωρίς αυτούς δεν θα λειτουργούσε η ΑΕΚ. Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Και πρέπει ο κόσμος πιστεύω να το αναγνωρίσει. Όσο θα είμαι πρόεδρος τα έσοδα που θα εισπράττει η ΠΑΕ από τα διαρκείας θα πηγαίνουν στο προσωπικό, ανεξάρτητα αν από την πληρωμή αυτή βλάπτεται και το προσωπικό μου συμφέρον. Ίσως θα έπρεπε να βάλω λεφτά στην Εφορία για να μην έχω πρόβλημα μετά τις 7 Ιουλίου»

Αν όλο αυτό σήμερα είναι... επικήδειος: «Αν μετά τις εκλογές δεν ενδιαφερθεί κάποιος και δεν ενδιαφερθεί ο κόσμος θα έρθει το τέλος. Δεν θα πληρώνεται τίποτα και παίκτες θα καταφύγουν σε προσφυγές. Έχουμε έναν μήνα κρίσιμο που αν δεν τρέξουν αυτές οι υποθέσεις θα υπάρχει πρόβλημα»

Για Νοτιά και Παππά: «Έχει εκπρόσωπο στο Δ.Σ. που τον ενημερώνει. Δεν έχω προσωπική επαφή ούτε με τον κ. Νοτιά ούτε και με τον κ. Παππά. Έχω χρόνο να μιλήσω μαζί τους. Παλαιότερα έχω πάρει κάποιες αρνητικές απαντήσεις. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έπρεπε να έχουν ενημερωθεί, έτσι κι έγινε. Είχα ζητήσει απ' όλους βοήθεια και πάλευα να βρω τρόπο να πάρει παράταση ζωής η ΑΕΚ. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια αλλά τώρα δεν υπάρχουν άλλα»Για Νοτιά: «Έχει εκπρόσωπο στο Δ.Σ. που τον ενημερώνει. Δεν έχω προσωπική επαφή ούτε με τον κ. Νοτιά ούτε και με τον κ. Παππά. Έχω χρόνο να μιλήσω μαζί τους. Παλαιότερα έχω πάρει κάποιες αρνητικές απαντήσεις. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έπρεπε να έχουν ενημερωθεί, έτσι κι έγινε. Είχα ζητήσει απ' όλους βοήθεια και πάλευα να βρω τρόπο να πάρει παράταση ζωής η ΑΕΚ. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια αλλά τώρα δεν υπάρχουν άλλα»

Για την προσπάθεια του Νικολαϊδη: «Δεν νομίζω να παίξει ρόλο το θέμα της αδειοδότησης, η προσπάθειά του. Περιμένουμε μετά τις εκλογές, όπως μου είπε τι μπορεί να γίνει. Έχω κάποιες ελπίδες. Όλοι καταλαβαίνουμε πως κανείς δεν πρόκειται να επενδύσει όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά γενικά στην Ελλάδα όσο υπάρχει αυτή η αβεβαιότητα στο κράτος».

Για το άρθρο 106 και αν το έχουν μελετήσει: «Δεν το έχουμε δει καν το θέμα».

Για το αν προλαβαίνει η ΑΕΚ μετά τον ορισμό της Κυβέρνησης να μιλήσει για διακανονισμό με την Εφορία:
«Δεν μπαίνει σε διαδικασία διακανονισμού. Με την εφορία θα μιλήσουμε για τα υπόλοιπα 17 εκατ. ευρώ. Άλλο ότι θα μπορούσε θεωρητικά, να γίνει κάποια επίσημη ενέργεια από την Εφορία να κοινοποιήσει κάποιες διαδικασίες. Όσο δεν το κάνει στην ουσία παίρνουμε μία παράταση».

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
xaris - 1/6/2012 03:15

ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΩΘΡΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ Η ΑΕΚ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΨΥΧΗ . ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΠΤΑΛΟΦΗ .

xaris - 1/6/2012 02:41

ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΩΡΑ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΣΚΗΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΕΙΜΕ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΕΚ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ . Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΟΡΑΚΑΣ ΘΑ ΚΟΣΜΕΙ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥ 1453 .

nickosto21 - 1/6/2012 01:18

twra skeftikate na mhn dialusei??twra einai arga polu arga!!

aek_aiantas - 1/6/2012 01:14

αν δεν πεσουμε δ εθνικη ο καθε μακακας που θελει να κανει διαφημιση στις εφημεριδες θα εμφανιζεται. καλυτερα 4 χρονια πρωταθλητρια με ψηλα το κεφαλι παρα να μας κοροιδευουν ολοι και κυριως οι καλοι μας ΤΕΩΣ προεδροι....

xaris - 1/6/2012 01:04

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΒΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΕΚ ,ΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ

xaris - 1/6/2012 01:01

ΠΑΡΑΓΚΕΣ,ΣΤΗΜΕΝΝΑ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ -ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ -ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΕΦΟΡΙΕΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ- ΣΤΕ , 16 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΙ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ . ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ? ΒΓΟΝΤΖΑΣ-ΜΠΕΟΣ-ΔΩΝΗΣ-ΚΟΚΚΑΛΗΣ -ΠΑΟΚ -ΚΕΡΚΥΡΑ--ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ -ΞΑΝΘΗ ,ΟΛΟΙ ΡΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ ΚΑΤΑ... Συνέχεια ΤΗΣ ΑΕΚ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΕΙΣΘΕ , ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΘ@ΙΤ@@ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ .

- 1/6/2012 00:36

ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ... ΟΥΣΤ...

antwnh - 31/5/2012 17:22

Δημητρελο μη μας αρτχισεις τις γνωστες π@π@ριες του στυλ 'τωρα που η ομαδα ειναι στο πιο κρισιμο σημειο της δεν θα την εγκαταλειψουμε' και αλλα συναφη γιατι σας εχουμε πια σιχαθει ολους. Παραιτηθειτε ΑΜΕΣΑ και αναγκαστε πια τους μετοχους να βρουν αυτοι μια λυση! Εδω και 2 χρονια βλεπουμε ανδρεικελα στις καρεκλες που καλυπτουν τις αλητιες των μετοχων! Τερμα πια αυτη η κοροιδια, φυγετε αμεσως!

XAIBANI - 31/5/2012 23:22

Η λυση ειναι μια, ριζουπολη και αμεση στελεχωση της ΠΑΕ με μελη που αποδεδιγμενα εχουν δειξει οτι αγαπανε την ομαδα. Μερικα ονοματα ειναι τα εξης: Παπαιωανου,Μαυρος,Νεστοριδης,Μανωλας,Νικολαου,Γενερακης,Κωστης,Μπατιστα,Τσιαρτας,Σαβεφσκι, Ζηκος,Κωστενογλου,Αλεξοπουλος,Δελλας,Λυμπεροπουλος,Ντεμης,Μπαγεβιτς Υ.Γ1 Αυτα δεν ειναι ουτε τα μισα, δεν μπορει σιγουρα πολλοι θα ειναι αυτοι που θα δεχτουν να βοηθησουν την ομαδα της... Συνέχεια καρδιας τους. Υ.Γ2 Τα 2 τελευταια ονοματα ισως να προκαλεσουν ποικιλες αντιδρασεις απο μεριδα οπαδων, ομως τωρα δεν ειναι καιρος για διαμαχες ειναι καιρος για ΕΝΩΣΗ!

XAIBANI - 31/5/2012 23:18

Η λυση ειναι μια, ριζουπολη και αμεση στελεχωση της ΠΑΕ με μελη που αποδεδιγμενα εχουν δειξει οτι αγαπανε την ομαδα. Μερικα ονοματα ειναι τα εξης: Παπαιωανου,Μαυρος,Νεστοριδης,Μανωλας,Νικολαου,Γενερακης,Κωστης,Μπατιστα,Τσιαρτας,Σαβεφσκι,Ζηκος,Κωστενογλου,Αλεξοπουλος,Δελλας,Λυμπεροπουλος,Ντεμης,Μπαγεβιτς Υ.Γ1 Αυτα δεν ειναι ουτε τα μισα, δεν μπορει σιγουρα πολλοι θα ειναι αυτοι που θα δεχτουν να βοηθησουν την ομαδα της καρδιας τους. Υ.Γ2 Τα 2 τελευταια ονοματα ισως να προκαλεσουν ποικιλες... Συνέχεια αντιδρασεις απο μεριδα οπαδων, ομως τωρα δεν ειναι καιρος για διαμαχες ειναι καιρος για ΕΝΩΣΗ!

lathoyrasthanasis - 31/5/2012 21:32

προς Αντωνης-......ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο δημηΤΡΕΛΟΣ προεδρος, δεν προβλεπω τιποτα καλο.... Η παραμονη του μετα το τελος της [ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ] Τι θα προσφερει...ΜΟΝΟ ΝΕΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.. Το φωναζουμε εδω και καιρο.......Ο ανθρωπος ηταν σε εντεταλμενη υπηρεσια.....Ηταν ΔΩΤΟΣ ΤΟΥ ΔΩΤΟΥ........Μερικα αδελφια την ειχαν φαει οτι [ νοιαζετε ] για το καλο της ΑΕΚ....Κρινοντας εκ του αποτελεσματος και [ παρασυρμενοι απο τα παπαγαλακια], τι χειροτερο θα μπορουσε να μας εχει συμβη με οποιονδηποτε αλλον Προεδρο.... ΟΣΟ... Συνέχεια ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ Ο δημηΤΡΕΛΟΣ ,ο επομενος δεν θα βρει ουτε ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΕΣ ........Ποσο μαλλον ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ......Και ο ΝΤΕΜΗΣ του τηλ να μεινει ,....ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.........

christosd - 31/5/2012 18:58

Και ποιος σου είπε φίλε οτι υποχρεώνονται οι μέτοχοι να αναλάβουν; Αυτοί προφανώς θεωρούν οτι έχασαν όλα τα λεφτά που έβαλαν και δεν νοιάζονται πλέον για την εταιρεία.

aekratoras - 31/5/2012 22:33

Η ΑΕΚ ΕΑΛΩ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΪ, ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΟΤΑΝ ΠΟΡΕΥΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ. Ο ΟΣΦΠ ΕΙΧΕ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ, Ο ΠΑΟ ΕΙΧΕ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ. Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΘΛΙΒΕΡΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ... Συνέχεια ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ; ΠΑΠΠΑΣ, ΝΟΤΙΑΣ, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΟΥΜΑΣ, ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΩΝ ΝΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΑΜΕΤΟΧΩΝ. Ο ΜΠΑΡΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ; ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΚΕΦΑΛΙ. ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ. 1) 40.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ 150 ΕΥΡΩ (ΣΥΝΟΛΟ 6 ΕΚΑΤΟΜ. ΕΥΡΩ) 2) 50.000 ΜΕΛΗ ΜΕ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 10 ΕΥΡΩ (ΣΥΝΟΛΟ 6 ΕΚΑΤΟΜ. ΕΥΡΩ) ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ (ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Ή ΓΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕΛΟΣ) ΕΩΣ 20 ΕΥΡΩ (ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ) ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΑΕΚ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ

yiannis_anacasa - 31/5/2012 22:23

Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΕΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΕΙΤΗΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ

kouts21 - 31/5/2012 21:35

Παιδιά πραγματικά με είχε κουράσει το θέμα τόσο καιρό με την αδειοδότηση... θα πάρουμε ή όχι αδειοδότηση? ο ντέμης το παλεύει αλλά περιμένει τις εκλογές (άλλο ανέκδοτο αυτό), ξενιάδης, δραματική έκκληση Δημητρέλου κτλ κτλ.. ΒΑΡΕΘΗΚΑ! ας γίνει ένα μεγάλο μπαμ λοιπόν, να πέσει και καμιά φάπα, γιατί πραγματικά βαρέθηκα να βλέπω μια ΑΕΚ που έχει το λεονάρντο καλύτερο παίκτη και προσπαθεί να κάνει τον λύμπε να ανανεώσει στα 40 του χρόνια.. σιχάθηκα βαρέθηκα...

GEORGE-B - 31/5/2012 18:54

Κυριε Δημητρελο, Αν υπαρχει στοιχειωδες φιλοτιμο , πριν να ζητησεις την στηριξη του Κοσμου της ΑΕΚ - διοτι θα την ζητησεις αρχες Ιουνιου με τα διαρκειας,προκειμενου να πληρωθει το 1.250 του αρ.44 και να μην βαλουμε οριστικα λουκετο - θα πρεπει να ζητησεις απο ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΜΕΤΟΧΟΥΣ" της ΑΕΚ , να πανε ΑΥΡΙΟ και να καταθεσουν τις Μετοχες τους σε ενα Δικηγορικο Γραφειο , διαθεσιμες σε καθε Αξιοπιστο Ενδιαφερομενο,ανευ αντιτιμου. Δεν λεω Πρωτοδικειο, διοτι απ το Πρωτοδικειο ξερουμε που θα... Συνέχεια καταληξουν. Ουτε λεω οτι θα υπαρξει ενδιαφερομενος , εστω και τσαμπα. Ομως, το σωστο ειναι, ανθρωποι οι οποιοι ΔΕΝ ειναι Ουσιαστικα Μετοχοι (καθως αρνηθηκαν να αναλαβουν τις ευθυνες τους απεναντι στην εταιρεια ΤΟΥΣ αλλα κυριως απεναντι στην Ομαδα,την Ιστορια της και τον Κοσμο της) , ΔΕΝ θα πρεπει να ειναι Ουτε Τυπικα Μετοχοι ,πλεον. Πρωτα λοιπον πες στους "Μετοχους" να καταθεσουν τις Μετοχες τους σε Δικηγορο και μετα, ζητα οση στηριξη θελεις απο τον κοσμο.

kitrinos21 - 31/5/2012 20:25

Επιτελους καποιος ειπε αυτο που φωναζω εδω και ενα χρονο πως επρεπε να γινει. Τωρα νομιζω φιλε γιωργη οτι ειναι πλεον αργα να γινει και αυτο. Ειμαι σιγουρος οτι τωρα δεν μπορουμε ουτε διοικηση πρωτοδικειου να διοριστει για να δρομολογησει τη διαθεση των μετοχων...

nono - 31/5/2012 19:53

ΦΙΛΕ GEORGE.B. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΚ? ΡΕ ΠΑΙΔΑΡΕ ΕΔΩ Η ΑΕΚ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΑΛ@@ ? ΠΟΙΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΑΙ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΡΦΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΟΤΑΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΗ.... Συνέχεια ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

konilio - 31/5/2012 19:29

Συμφωνω, να μην περιμενουν βοηθεια απο εμας οσο παραμενουν μετοχοι αυτοι που καταδικασαν την ομαδα μας! Δημητρελο παραιτησου για να τους εκθεσεις, αλλιως εισαι μαζι τους!

- 31/5/2012 19:02

swstos!!! epishs na exafanistei kai apo to symvoulio alla kai genika apo thn AEK o kasnakidhs(toy pappa) kai o simos(toy notia) kai opoiodhpote allo tsiraki twn ametoxwn exei parameinei ekei

knp971oi - 31/5/2012 18:57

ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ?

Kserizomenos - 31/5/2012 20:24

O τελευταίος που μπορεί να φταίει...αν φταίεο ο Δημητρέλλος είναι αλλά να σας πώ και κάτι...χέστηκα ποιος φταίει το βασικότερο ΤΩΡΑ τι κάνουμε!

giwrgo_k - 31/5/2012 20:03

φοβαμαι οτι ολοι τους Νοτιας-Παππας-Μελισσανιδης επιδοξοι επενδητες περιμενουν την δραχμη [ισως] .Ο Αδαμιδης 2 χρονια ξεφορτωνε την εταιρια, γιατι δεν μπορει, και παικτες απληρωτοι και δοσεις απληρωτες.ΕΥΚΑΙΡΙΑ να παμε στη Ριζουπολη με πιτσιρικαδες να παιξουμε και εμεις μπαλα απο την κερκιδα και ας τολμησει κανενας να την αδικησει ΟΧΙ αλλο ο.α.κ.α Τερμα η συντηρηση στα σαραβαλα του κρατους

arrwstos21 - 31/5/2012 19:55

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΠΕ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ....ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΤΩ Κ ΧΩΡΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΤΛ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ..ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΕΚΤΖΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ..ΤΑ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ...ΜΕ ΝΤΕΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ για μενα

nikos_aek_reeeeeeeeeeeee - 31/5/2012 19:55

καλα ρε κα@@@ζη δημητρελο,δεν ντρεπεσε να λες για διαρκειας , θα υπαρχει ΑΕΚ του χρονου για να σας δωσουμε τα λεφτα μας πτωχευση και μετα ριζουπολη ειναι η λυση, να τσουξη ο κολος τους λιγο εκει στην εφορια.. μας εχουνε κατακλεψει χρονια και χρονια (κοκαλης, μαρινακης ,ψωμιαδης, enic, τροχανας, γατουλης, αδαμιδης και σια,) εμεις με τα διαρκειας θα πληρωσουμε τα 35 μυρια. πολυ ουτοπικος εισαι ρε δηητρελο, η μηπως πολεμας να μαζεψεις τιποτα τελευταια φραγκα πριν την πτωχευση της ΑΕΚ και της... Συνέχεια Ελλαδας στην πορεια. Πσο ρεζιλη θα γινουμε δηλ.. αω πτωχευση η ΑΕΚ.. δεν το καταλαβα λιγο ρεζιλη εχουμε γινει φετος με ολα αυτα που τραβηξαμε( αθεωρητα εισητιρια,απληρωτη παικτες,απηλες για προσφυγες απο παικτακια της σειρας, χαμενοι παικτες μανωλας και αλλοι,χρωσταμε σε ξενοδοχει σε τουρουστηκα γραφει σε υπαληλους τις εταιριας,)

Panoulis - 31/5/2012 19:01

50000 διαρκειας για το ΟΑΚΑ δεν μαζευονται... Να φύγουν όλοι οι μεγαλομετοχοι που μας εφτασαν ως εδω , παμε Ριζουπολη μαζευουμε και μερικους καυ... πιτσιρικάδες και ξεκινάμε απο την αρχή. Και που ξέρεις μπορει να μας βγει σε καλό. Οτι και να γίνει η ΑΕΚ δεν πεθαινει...ειναι ιδέα και οι ιδεες δεν πεθαινουν!!! (Δεν βλεπω να τα παραταει φετος ο Λυμπε... δεν εχει μεινει επιθετικός!!!)

nono - 31/5/2012 19:46

ΝΑΙ ΠΑΙΔΑΡΕ airpanos ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ 10 ΧΙΛ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ. ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΡΕ Π@@@@ ΜΟΥ Α ΟΣΟ ΓΙΑ ΛΥΜΠΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΑΔΕΡΦΕ

nickr21 - 31/5/2012 19:31

poious dernoume????

Panoulis - 31/5/2012 19:44

Ξεκίνα εσυ να βαράς....απο την θύρα των επισήμων και μετα βλέπουμε...

nono - 31/5/2012 19:55

ΑΠΟ ΤΗΝ 13 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ

nono - 31/5/2012 19:40

ΦΙΛΕ NICKR21 ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ

nomas_chef - 31/5/2012 19:16

Φάγατε τόσα λεφτά κ ζητάτε πάλι από τον κόσμο να πληρώσει τον λογαριασμό... Αυτή την φορά όμως ο κόσμος δεν έχει... Πάρτε το χαμπάρι.. Μια είναι η λύση Πτώχευση-Δ' Εθνική κ τα χρέη να περάσουν σε φυσικά πρόσωπα. Μην ψαρώσει κανείς κ πάει κ πάρει διαρκείας, δεν θα βοηθήσει την ΑΕΚ έτσι, μόνο τα λαμόγια θα βοηθήσει. ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΡΕ!!! ΑΑΑΑ κ κάτι ακόμα... Θα ξεκινήσει μια καινούργια σπέκουλα τώρα, οτι για να μπεί ο Ντέμης πρέπει να υπάρχει κυβέρνηση μνημονίου, Σαμαράς δηλαδή... κ η δεξαμενή ψήφων... Συνέχεια της ΑΕΚ είναι τεράστια, ειδικά μετά από ένα τέτοιο σοβαρό χτύπημα όπως το σημερινό. Μην ψαρώσετε παιδιά...! Αυτά από μένα κ η ΑΕΚ είναι τεράστιο μέγεθος για να πεθάνει.

nono - 31/5/2012 19:38

NAI NAI MHN ΨΑΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ Γ@@@@@ΘΕΙ ΓΙΑ ΑΕΚ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ nomas_chef ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ

kitrinos21 - 31/5/2012 20:53

Φιλε με το να συνεχιζουμε να πληρωνουμε δε σωνουμε την ΑΕΚ απλα διαιωνιζουμε για καποιες μερες μια σαπια και αρρωστη κατασταση, και το πολυ πολυ να φουσκωνουμε για λιγο ακομη τις τσεπες καποιων.... Ο δημητρελος ειναι ο προεδρος της παε που εχει ιδιοκτητες ως ποτε πια τα εσοδα θα εξαφανιζονται και τα εξοδα θα τα φορτωνεται η ομαδα;

nomas_chef - 31/5/2012 19:57

Οκ ρε αδερφέ εγώ είμαι χαζός... Τόσα χρόνια που παίρναμε διαρκείας τι άλλαξε?! Αυτοί εδώ δεν πληρώνανε ΤΙΠΟΤΑ το έχεις καταλάβει?! Τόσα έσοδα που σκ@τά πήγαν?! Απάντησε μου σε αυτό κ μετά συζητάμε ο,τι θές! Βαρέθηκα να καλύπτω τις λαμογίες τους με τα λεφτά μου.. Επιτέλους κάποιος πρέπει να τιμωρηθεί σε αυτή την γ@μημένη την χώρα δεν γίνεται συνέχεια να μας το ρίχνουν στο φιλότιμο (επειδή έχουμε πολύ σαν λαός) κ εμείς να ψαρώνουμε.

tolisori21 - 31/5/2012 19:34

ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΘΥΜΟ!!!!!ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ!!!ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΤΑΙ...ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟ!!ΣΑΛΙΟ!!παππαδες νοτιαδες ντεμηδες μελισσανινηδες και οτι ΛΑΜΟΓΙΟ!!ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ!!ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ...ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ!!ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ...ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ...ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ ΣΕ ΠΑΟΚ..ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΟΠΩΣ ΣΚΩΤΙΑ...ΜΕ... Συνέχεια ΤΕΤΟΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΝΕΙΣ.

tolisori21 - 31/5/2012 19:31

ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΘΥΜΟ!!!!!ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ!!!ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΤΑΙ...ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟ!!ΣΑΛΙΟ!!παππαδες νοτιαδες ντεμηδες μελισσανινηδες και οτι ΛΑΜΟΓΙΟ!!ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ!!ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ...ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ!!ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ...ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ...ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ ΣΕ ΠΑΟΚ..ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΟΠΩΣ ΣΚΩΤΙΑ...ΜΕ... Συνέχεια ΤΕΤΟΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΝΕΙΣ.

tolisori21 - 31/5/2012 19:27

ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΘΥΜΟ!!!!!ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ!!!ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΤΑΙ...ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟ!!ΣΑΛΙΟ!!παππαδες νοτιαδες ντεμηδες μελισσανινηδες και οτι ΛΑΜΟΓΙΟ!!ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ!!ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ...ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ!!ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ...ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ...ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ ΣΕ ΠΑΟΚ..ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΟΠΩΣ ΣΚΩΤΙΑ...ΜΕ... Συνέχεια ΤΕΤΟΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΝΕΙΣ...

nono - 31/5/2012 19:25

THN MΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ (ΟΠΩΣ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ). ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ ΠΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙΔΗΜΟΝΕΣ ΟΜΩΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ

peaepppppppp_yahoo_gr - 31/5/2012 19:11

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ -- ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ --- ΟΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ----ΖΗΤΑΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ..................ΝΑ ΠΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ------- .ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ .......ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ... Συνέχεια ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ............... ΑΕΚ η ΘΑΝΑΤΟΣ.....

aek_8888 - 31/5/2012 19:03

dromo dhmhtrelo tosokairode ta eleges auta ekanes kala th douleia sou telika mas telioses

Panoulis - 31/5/2012 18:57

50000 διαρκειας για το ΟΑΚΑ δεν μαζευονται... Να φύγουν όλοι οι μεγαλομετοχοι που μας εφτασαν ως εδω , παμε Ριζουπολη μαζευουμε και μερικους καυ... πιτσιρικάδες και ξεκινάμε απο την αρχή. Και που ξέρεις μπορει να μας βγει σε καλό. Οτι και να γίνει η ΑΕΚ δεν πεθαινει...ειναι ιδέα και οι ιδεες δεν πεθαινουν!!! (Δεν βλεπω να τα παραταει φετος ο Λυμπε... δεν εχει μεινει επιθετικός!!!)

Panoulis - 31/5/2012 18:56

50000 διαρκειας για το ΟΑΚΑ δεν μαζευονται... Να φύγουν όλοι οι μεγαλομετοχοι που μας εφτασαν ως εδω , παμε Ριζουπολη μαζευουμε και μερικους καυ... πιτσιρικάδες και ξεκινάμε απο την αρχή. Και που ξέρεις μπορει να μας βγει σε καλό. Οτι και να γίνει η ΑΕΚ δεν πεθαινει...ειναι ιδέα και οι ιδεες δεν πεθαινουν!!! (Δεν βλεπω να τα παραταει φετος ο Λυμπε... δεν εχει μεινει επιθετικός!!!)

christosd - 31/5/2012 18:52

Ειδατε τις διαρροές του γαύρου για τον τρόπο αδειοδότησης του ΠΑΟ; Εκεί ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ. Ας το θέσει η διοίκηση στα ξένα ΜΜΕ (Ρώυτερ κ.τ.λ.) για να μην θαφτεί. Σύμφωνα με τους γαύρους, ο ΠΑΟ εμφάνισε αποκόμματα εφημερίδων για το φημολογούμενο δανειο απο την Πειραιώς και δεν έχει πληρώσει όλους τους παίκτες. Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ φαινεται να είναι απο πίσω.

sim - 31/5/2012 18:40

ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑΣ ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ... ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΗΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ..ΑΚΟΥ 500000 ΔΕΙΑΡΚΕΙΑΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΤΑΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΜΑΞΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΛΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ

leo_95 - 31/5/2012 18:49

αμα δω κανενα Μελισσανιδη στο δρομο ποτε θα τον κανω ρεζιλι να εχεις τοσα λεφτα και να μην βοηθας την ΑΕΚ? καλα λενε οτι ολοι οι πλουσιοι ειναι και τσιγκουνηδες

sim - 31/5/2012 18:48

AKΟΥ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ..ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΟΥΣ..ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ..ΓΚΕ ΓΚΕ???

sim - 31/5/2012 18:47

Mην αγχωνεστε μαγκες..θα αναλαβει ο χατζηχρηστος προεδρος και θα μας σωσει..οπως εσωσε και το μπασκετ…εξαλου αυτος δεν ευθυνεται σε τιποτα για όλα αυτά που εχει περασει η αεκ τα τελευται 15 χρονια..ενα θα πω και τελος..κανενας μελισσανιδης δεν θα βαλει τα ωραια του λεφτα για να του κανει κουμαντο ο χατζηχρηστος..οποιος εχει μυαλο ας σκεφτει!!

filipposaek1957 - 31/5/2012 18:40

Η ΑΕΚ ΨΗΧΟΡΑΓΟΥΣΕ ΚΑΙ Η ΟΡΙΤΖΗΝΑΛ ΕΚΑΝΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΗΛΑΔΕΛΦΙΑ

aektzh - 31/5/2012 18:44

οχι μονο η original αλλα και πολλοι Σ.Φ. ΑΕΚ, απο χοροσπεριδες και κοπες πιτας με λαχειοφορους ορεξη να χεις...

apethantos_21 - 31/5/2012 18:40

Πως να βοηθησω οταν παλευω καθημερινα να συντηρησω την οικογενεια μου σε μια μαχη ανιση;Κλαιω για μενα κλαιω και την ΑΕΚ.Παει καιρος που η ομαδα μου εδινε χαρες, τωρα ειναι αλλο ενα κεφαλαιο στη ζωη μου που με ποναει.Και αν εχω δυο παιδια εσυ ΑΕΚΑΡΑ εισαι το τριτο...... αλλα φοβαμαι πως το πρωτο που θα χασω.Ολα μπορουν να μου τα παρουν αλλα τις αναμνησεις ποτε.Δε θα ξεχασω ποτε τοτε στη Θεσσαλονικη μαζι με 7000 αδερφια τον γυρω του θριαμβου της πρωταθλητριας ομαδας μου.Δεν αντεχω να... Συνέχεια θελω αλλα να μην μπορω...... να βοηθησω αγαπημενη μου ΑΕΚ.

aekara_katerinh - 31/5/2012 18:39

ΑΕΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!! ΤΙΓΡΗ ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΑΚΙ...ΝΟΤΙΑ, ΠΑΠΠΑ, ΝΤΕΜΗ,ΤΙΤΑΝΑ ΚΤΛΠ ΛΙΓΟΙ... ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ!!

Mizeros21 - 31/5/2012 18:16

" Όταν τρως μια σφαλιάρα πρέπει να σηκωθείς. Δεν κάθεσε κάτω." Συμφωνώ...Μόνο που την έχετε ταράξει στις σφαλιάρες..Πόσες φορές να σηκωθεί; Πάλι παραμύθια; Πάλι μας φταίει που "δεν υπήρξε ισονομία"; Πάλι "να έρθει κοντά ο κόσμος"; Υ.Γ. "το να κάνεις αναδρομή στο ποιος φταίει και ποιος όχι μόνο κακό κάνει. " Αυτοκριτική λέγεται Δημητρέλο..Αυτοκριτική..Και μόνο κακό δεν κάνει, πίστεψέ με.

aekcy - 31/5/2012 18:38

Κώστα την αυτοκριτική ας την κάνουν αυτή που φέρανε την ΑΕΚ ως εδώ (οι μέτοχοι δηλαδή) ο Δημητρέλος απλά προσπάθησε το ακατόρθωτο το μόνο που μπορεί και πρέπει να κάνει είναι να προσπαθήσει να βοηθήσει τον Ντέμη ή τον όποιο άλλο θέλει να αναλάβει για την επόμενη μέρα αλλιώς αν δεν γίνει τίποτα σε ένα μήνα να παραιτηθεί και να αφήσει την ομάδα να χρεοκοπήσει να τελειώνουμε. Να έρθει ο τιγράκος να την πάρει τσάμπα με αφμ και να παίζει τον σωτήρα για να πανηγυρίζει ο κλεφτάκης.....

st_j21 - 31/5/2012 18:31

Παει ολοι Την εγκατελειψαν τωρα Α.Ε.Κ. ειναι μονο ο κοσμος της που κ αυτος απο ο,τι φαινεται την εγκαταλειπει σε λιγο καιρο θα ειναι μια γλυκια αναμνηση... ΚΡΙΜΑ!!!! ΑΕΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

st_j21 - 31/5/2012 18:37

Αν και πιστευω οτι ακομα σωζεται η παρτιδα....

adiabroxos - 31/5/2012 18:35

ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΑΛΛΑΞΕ ΓΗΠΕΔΟ. ΟΑΚΑ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΞΑΝΑ.

ΚLEFTAKIS21-VIOLOGY - 31/5/2012 17:23

DHMHTRH MELISSANIDH H AEK SOY ANHKEI AYTO PES KAI TIPOTA ALLO KYRIE DHMHTRELO

aekcy - 31/5/2012 18:35

Επειδή το αστείο έχει παραγίνει με εσένα μάθε λοιπόν πως ο Τιγρούλης σου προσεύχεται μέρα νύχτα για να χρεοκοπήσει η ΑΕΚ και να την πάρει μετά τσάμπα και να παίζει τον μεγάλο αεκοσωτήρα κατάλαβες κλεφτοκοτάκη?

roger_federer - 31/5/2012 19:41

συμφωνώ με τους προλαλύσαντες....μάγκες το πράγμα κατ'εμε έχει ως εξής....η ΑΕΚ ΔΙΚΑΙΑ δεν πήρε την αδειοδότηση....χρώσταγε πααααάρα πολλά λεφτά στην εφορία....κανείς δεν θέλει τον αφανισμό της αλλά είναι παράλογο η αεκ να ζητεί κι άλλους διακανονισμούς...ο ΠΑΟ ΔΙΚΑΙΩΣ την πήρε γιατί υπάρχει ένα πλάνο κι απ' όσο διαβάζω έπεσαν και κάποια λεφτά...το αν το πλάνο πετύχει η όχι θα το δείξει η ιστορία αλλά για να κάνω και τον συνήγορο του διαβόλου και η ΑΕΚ πέρυσι το ίδιο με τον ΠΑΟ έκανε και... Συνέχεια πήρε αδειοδότηση (Σαπόρτερς)

aek_prosfugia - 31/5/2012 18:18

ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΕΛΙΚΑ (kleftakis21 ) .... ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΑΤΟΣ ΣΟΥ ...... Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ ...... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ !!!!

stavros_piraeus - 31/5/2012 17:26

Mας καουρασες πολυ ομως...και δεν καταλαβαινω που αποσκοπεις ρε παλικαρι

georgez - 31/5/2012 18:34

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΑΤΕ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ? ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ? ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΟΥΝ? ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ 50000 * 150ΕΥΡΩ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ?

thc - 31/5/2012 18:34

TO MELLON THS AEK PARTE TO XAMPARI ,VRISKETAI SE AYTH THN APOFASH!! AYTH H APOFASH OSO ASXHMH K N FAINETAI MPOREI NA EINAI K H MONH POY MPOREI NA DWSEI SOVARES LYSEIS..MAZI M TON KOSMO.. ENWSH

josephaek - 31/5/2012 18:31

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ..........!!! ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....!!! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ , ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ....!! ΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ...ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...

aekboy21 - 31/5/2012 18:30

Se mas tous fila8lous den mporoune na tin dosoun tin AEK? Pio kalitera 8a tin koumantername

aekboy21 - 31/5/2012 18:27

Se mas tous fila8lous den mporoune na tin dosoun tin AEK? Pio kalitera 8a tin koumantername

adiabroxos - 31/5/2012 18:23

ΝΟΤΙΑ ΠΑΠΠΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΛΑΜΟΓΙΑ.

akalamaras - 31/5/2012 18:23

Παιδιά ψυχραιμία. Μόνο ο Δημητρέλος δεν φταίει για τον κατήφορο της ΑΕΚ. Επιπλέον, αντί να επιμερίζουμε ευθύνες καλύτερα να δούμε τι μπορεί να γίνει, διαφορετικά πάμε ντουγρού για Δ' εθνική.

zakthe21 - 31/5/2012 18:23

Ορίστε η γ......η παράταση σου κ.Γιου...Τώρα να σε δω που μας λες ότι δεν τελείωσαν οι επαφές σου με την ΑΕΚ!!!Δείξε κάποιος επιτέλους το χρώμα του χρήματος να αποφύγουμε τα ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ!!!

telaro - 31/5/2012 18:21

ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 17 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΕΥΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ. . Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΕ ΚΡΥΟ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ.

- 31/5/2012 18:21

dhmhtrelo epeidh den eisai oyte agamidhs oyte apithanopoylos alla eisai aektzhs kai ponas kai esy thn omada den prepei na kalypteis allo toys katastrofeis ,paraithsoy shmera kiolas kai osoi alloi einai mazi soy sto dioikhtiko symvoylio kai na vgoyn ayta ta arx@di@ mprosta na mas koitaxoyn sta matia kai na poyn ti prokeite na ginei apo edw kai pera,na mhn krybontai allo vazontas mprostinoys,na vgoyn mprosta oi papanotiades kai ayto to noymero o kasnakidhs kai na poyn ston kosmo ths AEK an exoyn ta arx@di@ oti ptwxeyoyn thn AEK ...paraiththeite oloi einai krima na syndesete to onoma sas me th dialysh thn omadas kai toys ypeythynoys na mhn toys aggizei kaneis

giwrgos_58 - 31/5/2012 18:21

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ Ο Λ Ο Ι .ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ .ΓΙΑ ΔΕ ΤΟΝ ΓΑΤΟΥΛΗ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΟΥΛΗΣΕΙ ? ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ?.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΛΟΣ

x_x_esu_ftais_gia_ola - 31/5/2012 18:21

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΚΡΥΝΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΣΑΡΤΑ ΚΑΙ ΚΑΣΑΠΗ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΕΛΕΟΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ?ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΕΚΑΡΑ ΚΑΙ... Συνέχεια ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ...

nono - 31/5/2012 18:15

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ 50000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ Ε Μ Ε Ι Σ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕ Ι ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΟΝΟ Ε Μ Ε Ι Σ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

sam21 - 31/5/2012 17:48

den as paratas kai esy re kleftaki 2 xronia twra mas exeis zalisei me tn tigrh kai tn tigrh.....vlepeis den ton noiazei!!mono pws 8a kerdisei tn noiazei....grammenh thn exei thn aek!!poio pi8ano htan na valei t lefta o kseniadis para na mpei o tigrhs!!!alla mas noiazoun twra...ti 8a ginei apo dw kai pera

esterhazi_21 - 31/5/2012 17:23

1924-2012!! 88 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!! 88 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΛΥΠΗΣ! ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑΣ!! ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΗΦΕΙΑΣ!! 88 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ!! ΣΕ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ!!! 88 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!! ΚΑΙ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ!! ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ!! Σ.Φ ΑΕΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ!!(Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ)

ΕΠΟΜΕΝΟ