27 ΣΧΟΛΙΑ

Η ΑΕΚ που δεν πεθαίνει και η αναζήτηση χρημάτων

Ο αθλητικός Τύπος γράφει για την ΑΕΚ που έχει... ένα μήνα ζωής, αλλά που δεν πεθαίνει και πρέπει να παλέψει ΣΦΗΝΑΚΙΑ

Mybet Casino: 750+ παιχνίδια & φρουτάκια Novomatic
Αρμόδιος ρυθμιστής MGA. 21+. ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

GOAL

Με τίτλο "ψάχνουν στα τυφλά" η εφημερίδα γράφει πως η ΑΕΚ "είναι στην κόψη του ξυραφιού και πάλι, που ελπίζει πάλι στους οπαδούς της. Παγωμάρα και αμηχανία μετά την απόρριψη της ΕΠΟ και το "στοπ" στην Ευρώπη". Στο ρεπορτάζ τονίζεται χαρακτηριστικά: "...Ως τώρα υπάρχουν οι αόριστες κινήσεις και οι συμβουλές του Νικολαΐδη και η τίμια αλλά εκ των πραγμάτων αδύναμη προσπάθεια του Δημητρέλου. Το ερώτημα είναι πλέον πώς θα προχωρήσει ο σύλλογος στη συνέχεια, με τον οικονομικό βρόχο να σφίγγει επικίνδυνα, τα προσδοκώμενα έσοδα να μειώνονται και να μην υπάρχει πλάνο για να στηθεί η ομάδα της επόμενης μέρας.

Ο Δημητρέλος έχει δεχθεί αρκετές παραινέσεις για να παραιτηθεί και να εκθέσει με αυτόν τον τρόπο τους μετόχους. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη άποψη, όσο μένει στη θέση του δίνει άλλοθι στους μετόχους. Με παραίτησή του θα πετούσε το μπαλάκι της ευθύνης στον Νοτιά και στους «Supporters». Βέβαια, το πιθανότερο είναι πως το... μπαλάκι θα έπεφτε κάτω και η ΑΕΚ θα όδευε προς το Πρωτοδικείο και πιθανότατα προς την πτώχευση. Σενάριο που δημιουργεί και προσωπικό πρόβλημα στον νυν πρόεδρο (όπως και στον Νικολαΐδη αλλά και αρκετούς ακόμα που διετέλεσαν πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι την τελευταία δεκαετία), αλλά είναι και εφιαλτικό για την ΑΕΚ.
Πάντως, αποτελεί πιθανότητα να βρεθεί η ΑΕΚ σε αυτήν τη θέση και υπό τις παρούσες συνθήκες, διότι είναι σαφές πως τα χρέη είναι πάρα πολλά και οι απαιτήσεις του Δημοσίου απαγορευτικές για το μέλλον της ΠΑΕ.

Και στο πιο αισιόδοξο σενάριο δεν θα μπορεί να υπάρξει διαπραγμάτευση για ρύθμιση με πολιτική ηγεσία πριν από τις αρχές Ιουλίου. Πώς θα ζήσει η ΑΕΚ; Θα υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο, που δέχεται και αλλεπάλληλες επιθέσεις στο εισόδημά του; Θα βρει ξανά χορηγούς που θα στηρίξουν την προσπάθεια; Ολα αυτά είναι υπό αίρεση.

Στην ίδια ομιχλώδη κατάσταση βρίσκεται και το θέμα του σχεδίου για το μέλλον της ομάδας. Φαντάζει οξύμωρο πως η διοίκηση δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Κωστένογλου, από τη στιγμή που έχει θετική γνώμη ο Δημητρέλος, ενώ αποτελεί και συμβουλή του Νικολαΐδη. Ειδικά φέτος, περίοδο κατά την οποία η ΑΕΚ θα πρέπει να τρέξει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για να βρει ταλέντα που θα εξελίξει σε έτοιμους ποδοσφαιριστές".

SPORTDAY

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρέλου αποτυπώνουν τη ζοφερή πραγματικότητα της ΑΕΚ και η εφημερίδα γράφει για τον "μόλις ένα μήνα ζωής" που έχει η ΑΕΚ, αν δεν βρει άμεσα χρήματα. Η SD γράφει: "Υπάρχει ελπίδα για την ΑΕΚ; Σε πρώτη φάση, οι άνθρωποι της ομάδας αισιοδοξούν πως σχηματίζοντας κοινό «μέτωπο» με τις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν, θα πείσουν τη Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ να είναι πιο ελαστική στις συνέπειες απέναντί τους. Έχοντας ως επιχειρήματα τη μείωση της ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος και την υποβάθμιση του «προϊόντος», αλλά και τις συνέπειες για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, πολλοί εκ των οποίων θα χάσουν θέσεις εργασίας στη μεγάλη κατηγορία, θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τα δεδομένα.

Σε οικονομικό επίπεδο, ο Ντέμης Νικολαΐδης σε επικοινωνία που είχε χθες με τον Ανδρέα Δημητρέλο, τον κάλεσε να κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να παραμείνει «ζωντανή» η ΑΕΚ μέχρι τις εκλογές, ελπίζοντας ότι στη συνέχεια το τοπίο θα είναι πιο ξεκάθαρο και θα μπορέσει να βρει χρηματοδότες για την ΠΑΕ. Αισιοδοξία σε ένα τέτοιο οικονομικό περιβάλλον δεν υπάρχει, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Την ίδια ώρα οι μέτοχοι... αγνοούνται και απλώς παρακολουθούν την καταστροφή της ΑΕΚ. Ενδεικτικό είναι πως αντιπροσωπεία των εργαζομένων της ΠΑΕ επισκέφτηκε τον Πέτρο Παππά, του ανέλυσε την τραγική κατάσταση στο σύλλογο (έχουν να πληρωθούν πολλούς μήνες), αλλά το μόνο που άκουσε ήταν ότι θα το σκεφτεί και θα τους απαντήσει αν θα βοηθήσει οικονομικά τις επόμενες ημέρες. Η χθεσινή εξέλιξη πιθανώς να μην είναι ο πάτος του βαρελιού για την ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι σε αναμμένα κάρβουνα και η διοίκηση ανησυχεί για κύμα προσφυγών, καθώς η διοίκηση αδυνατεί να πληρώσει (μετά τη μη αδειοδότηση χάνει έσοδα περίπου 5 εκατ. ευρώ από τη μη συμμετοχή στην Ευρώπη και το 20% που θα παρακρατηθεί από το τηλεοπτικό της συμβόλαιο για τη νέα σεζόν) ή να δώσει εγγυήσεις.

Σημειώνεται πως οι περισσότεροι παίκτες έχουν στα συμβόλαιά τους πριμ εξόδου στην Ευρώπη και παρότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα αγωνιστούν στο Europa League, μπορούν να διεκδικήσουν νομικά τα χρήματά τους από τη στιγμή που δεν ευθύνονται οι ίδιοι για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Επιπροσθέτως, όσο δεν καταβάλλεται η δόση του 1,235 εκατ. ευρώ για το άρθρο 44, που έπρεπε να είχε πληρωθεί από τον Οκτώβριο, η «Ένωση» κινδυνεύει να δει τη διάρρηξη του άρθρου 44, την επαναφορά του χρέους της στα πρωτογενή επίπεδα των 130 εκατ. ευρώ και κατά συνέπεια την πτώχευση της ΠΑΕ".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Δηλώσεις του Θωμά Μαύρου φιλοξενεί η εφημερίδα με τον Μαύρο να στέλνει το μήνυμα: "Είμαστε ΑΕΚ, θα παλέψουμε! Θέλει μεγάλη δύναμη από εδώ και πέρα και ένωση όλων των δυνάμεων". Επίσης η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ κάνει λόγο για "δολοφονικό χτύπημα στην Ένωση. Δεν της έδωσαν παράταση και την απέκλεισαν από την Ευρώπη. Μέγα σκάνδαλο με ΠΑΟ. Με αρνητική εισήγηση και για μία ψήφο του έδωσαν τελικά άδεια χωρίς εγγυήσεις".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Έχοντας ως τίτλο "Κουφάλες... η ΑΕΚ δεν πεθαίνει" η εφημερίδα τονίζει: "Μπορεί να την έχετε εγκαταλείψει όλοι, μπορεί να τη χτυπάτε, μπορεί να παρακαλάτε να πάει Δ' Εθνική, αλλά όσο υπάρχει καρδιά που χτυπάει για τον δικέφαλο αετό, η ΑΕΚ θα είναι πάντα ο εφιάλτης σας. Τεράστιες οι ευθύνες όλης της ομάδας του 2004 και ηθικά όλων των... μεγάλων ΑΕΚτζήδων που έχουν λεφτά, αλλά άφησαν την ΑΕΚ μόνη
Η ΑΕΚ για πρώτη φορά στην ιστορία δεν μπορεί να παίξει στην Ευρώπη την ώρα που η ΕΠΟ έβαλε το... χέρι της για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ και έβγαλε την ομάδα του Μπορο-θρύλου στο Europa League. Σοβαρό ενδεχόμενο να επιτραπούν τελικά οι μεταγραφές σε όλες τις ομάδες".

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
psyalimp - 1/6/2012 22:02

o tipos to violi tou oxi re i AEK dn pethainei apla dn paizoume eyrwpi dn exoume gipedo ti thesi mas stin eyrwpi ti pire o asteras tripolis dn mporoume na kanoume metagrafes meiwthikan ta esoda apo ta tileoptika dn exoume dioikisi stoxo o kosmos dn paei sto gipedo...alla OXI dn pethainei...

psyalimp - 1/6/2012 22:07

kai fisika iparxei oratos pio poli apo pote na pesoume d ethniki!

GEORGE-B - 1/6/2012 11:32

Ξεκαθαρες Σκεψεις : 1. Η χθεσινη Μαυρη Μερα ,δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο που μπορει να συμβει στις 7 Ιουλιου -σε 37 ημερες απο σημερα δηλαδη- αν η ΠΑΕ ΑΕΚ , δεν καταβαλει 1,25 εκ Ευρω στην Εφορια για το αρ.44. Αν συμβει αυτο, τα 35εκΕυρω χρεη , γινονται 135εκΕυρω χρεη και η Ομαδα "τελειωσε" χωρις δευτερη κουβεντα. 2. Οι εξαφανισμενοι "Μετοχοι" ( Νοτιας-Σαππορτερς/Παππας κ.λ.π) , θα πρεπει αφου γινει μια τελευταια προσπαθεια να πληρωσουν αυτο το 1,250 αυριο, να καταθεσουν τις μετοχες τους σε Δικηγορικο... Συνέχεια Γραφειο. Εκτος απο θεμα "ηθικης ταξεως" , ειναι και θεμα ουσιας καθως πιστευω οτι η συμμετοχη του κοσμου ,θα εξαρτηθει σε μεγαλο βαθμο απο αυτο. 3. Ο Δημητρελος θα πρεπει να παραμεινει Προεδρος , τουλαχιστον ως τις 7 Ιουλιου , διοτι αν φυγει αυτη τη στιγμη η Ομαδα θα διαλυθει. - Δεν υπαρχει χρονος εκλογης Νεου Προεδρου - 37 ημερες εχουν μεινει. - Το Πρωτοδικειο -για ορισμο διοικισης- ειναι διαδικασια που μπορει να τραβηξει μηνες, και αυτος ο χρονος δεν υπαρχει,πλεον. - Ο Δημητρελος αυτη τη στιγμη γνωριζει τα της Ομαδας ,εχει πειρα, εχει κανει τις διαπραγματευσεις με την Εφορια και επιπροσθετα μπορει να "τρεξει" γρηγορα καποιες διαδικασιες ,για να μαζευτει το 1,250.( χορηγιες ,διαρκειας κλπ). 4. Για να μην μιλαμε στον αερα και για να ξερουμε τι λεμε : - Αν υποθεσουμε , οτι αυτο το 1,25εκ Ευρω , θα πρεπει να μαζευτει ΜΟΝΟ απο Πωλησεις Εισιτηριων Διαρκειας-διοτι χορηγειες αυτη την εποχη χλωμο,οι Ανυπαρκτοι παραμενουν ασυγκινητοι και ο Νικολαιδης περιμενει Κυβερνηση - θα πρεπει μεσα σε περιπου 20-25 ημερες , η ΠΑΕ ΑΕΚ να πουλησει 11.000 Εισητηρια Διαρκειας. ( για να μην πω 15.000 αν λαβω υποψη μου την Καθαρη Εισπραξη απο το Διαρκειας και οχι την Ακαθαριστη Εισπραξη= Τιμη).

psyalimp - 1/6/2012 22:05

mpravo file

kitrinos21 - 1/6/2012 12:26

George γιατι ολο και περισσοτερο η ολη κατασταση μου θυμιζει ενικ; Και εκεινοι ενω η ΑΕΚ βουλιαζε στα χρεη και υποτιθεται παρακαλουσαν να απαλαχτουν απο την ΑΕΚ επραταν συνεχως το αντιθετο, βρισκοντας συνεχως μπροστινους κατι απιθανους τυπους, απο σκλαβενιτη ως ψωμιαδη αλλα χωρις να δινουν το πακετο των μετοχων παρα μονο το μανατζμεντ, ακομη και στη περιπτωση με τον μελ. δεν μπηκαν καν στη συζητηση για μεταβιβαση των μετοχων. Ακομη και τη μερα που ανελαβε η ομαδα ντεμη στη... Συνέχεια Γ.Σ παρουσιαστηκε εκπροσωπος δικηγορος και ζηταγε ενεργοποιηση των μετοχων της ενικ και το συνεχισε μετα στα δικαστηρια. Και αυτοι τωρα κανουν σχεδον τα ιδια, απο τη μια πλησιαζουν απιθανους τυπους να βαλουν λεφτα και να μπουν μπροστα και οταν αυτο συνδεεται με την ΑΜΚ ξαφνικα το γυρναμε στο οτι ειναι λαμογια και οτι πρεπει να ελεχθουν κατι που το γνωριζουν ομως απο την αρχη οταν πλησιαζουν αυτους τους απιθανους τυπους. Εσυ γιωργη εισαι σιγουρος οτι δε θελουν τις μετοχες; Σιγουρα δε θελουν να εχουν σχεση με τα προβλημματα της ΑΕΚ για τις μετοχες ομως δεν ειμαι τοσο σιγουρος.

GEORGE-B - 1/6/2012 14:10

Admiral & kitrinos & Thanasis , Υπαρχουν μονο 3 τροποι να "φυγουν απο τη μεση". 1. Χρεοκοπια.Απευκταιο, καθως αυτοι χανουν τις Μετοχες αλλα "τελειωνει" και η Ομαδα/Εταιρεια. 2. Καταθεση των Μετοχων τους ,στο Πρωτοδικειο η σε Δικηγορικο Γραφειο. Αυτο μπορει να γινει ΜΟΝΟ οικειοθελως.Απο εκει , μπορει να τις παρει οιοσδηποτε επιθυμει και πληρει καποιες προυποθεσεις , νομικης και οικονομικης φερεγγυοτητας. 3. Να συμμετασχει στην τρεχουσα Α.Μ.Κ. καποιος ο οποιος θα βαλει ποσο > 11εκ Ευρω. Σε... Συνέχεια αυτη την περιπτωση ΔΕΝ χανουν τις Μετοχες τους , αλλα χανουν το Μανατζμεντ , το οποιο θα παρει αυτος που θα βαλει τα 11εκ =51% ( καταστατικη πλειοψηφεια , με τιμη - νεων- μετοχων 1,20ευρω). Βεβαια, ο νεος μεγαλομετοχος του 51% , θα εχει καποιους περιορισμους,σε περιπτωσεις που απαιτειται οχι "καταστατικη" , αλλα "ενισχυμενη" πλειοψηφεια συνηθως 2/3 (67%) η 3/4 ( 75%) , αναλογα με το Καταστατικο της Εταιρειας. ΥΓ. Οπως εχω ξαναγραψει , πιστευω οτι ΔΕΝ θελουν να φυγουν , αλλα ΔΕΝ θελουν και να χρηματοδοτουν(αλλο). Θελουν να ειναι μεσα στην ΠΑΕ με μικροτερα ποσοστα και καθε χρονο να ψιλοτσονταρουν μικροποσα, αν χρειαζεται. Ελπιζοντας σε μια μελλοντικη "ευκαιρια", π.χ. μια οικονομικη ανακαμψη,ενα γηπεδο κ.λ.π .κ.λ.π ( μηνξεχναμε οτι ο Νοτιας εχει και το προπονητικο,οποτε δυσκολα θα ξεκολλησει). Εξ'αιτιας αυτου , εχω και μια μικρη διαισθηση οτι τελικα θα τσονταρουν για το 1,250εκ,του αρ.44.,διοτι σε περιπτωση χρεοκοπιας τα χανουν Ολοι,Ολα. Θα το κανουν ομως τελευταια στιγμη , αφου εξαντληθουν τα περιθωρια αλλου ειδους χρηματοδοτησης π.χ. διαρκειας , χορηγοι,συμμετοχη καποιου/καποιων στην ΑΜΚ, και εφοσον το ποσο που θα εχει συλλεγει, δεν θα επαρκει, για την πληρωμη της ρυθμισης. Διοτι ,εαν επαρκει ( > 1,250) , δεν θα βαλουν φραγκο.

kitrinos21 - 1/6/2012 15:59

Αψογος, μια μικρη ενσταση για την τριτη περιπτωση, μη μας διαφευγει οτι οσο κατεχουν το πλειοψηφικο πακετο, θα εχουν το πρωτο και το τελευταιο λογο στη καθε ΑΜΚ που τρεχει. Βεβαια δεν εχουμε δει ως τωρα ενα σοβαρο μπασιμο που να απειλει τη πλειοψηφια των μετοχων για να εχουμε ασφαλη γνωμη για τη σταση τους, αλλα ως τωρα με τους απιθανους που συζητουν, ναι μεν λεφτα στα ταμεια της ΑΕΚ αλλα οταν προκειται για την ΑΜΚ, εχουμε κατι τουλαχιστον περιεργες απαντησεις και... Συνέχεια γυριστες....

lamar - 1/6/2012 14:37

Παντα On the spot με σοβαρες κ τεκμιριωμενες θεσεις. Παντως πιστευω οτι για να αποκτησει η εταιρεια τη δυναμικη του 2004 χρειαζεται αλλαγη διοικησης/μετοχων. Ο κοσμος δυσκολα θα εμπιστευτει τους ανθρωπους που οδηγησαν την εταιρεια στα βραχια, οτι και οπως του το πλασαρουν. Πιστευω οτι το νυν σχημα με τους οποιους μπροστινους του εξαντλησε το χρονο του και εξαντληθηκε το ιδιο. Πιστευω και εγω οτι θα αναγκαστουν να πληρωσουν για το 44, αλλα σε 3 μηνες διπλωνει και η δοση. Τοτε παλι τι? θα... Συνέχεια τρεχουν στην εφορια για νεα ρυθμιση/παραταση.. Για αυτο το θεμα πρεπει να λυθει μια και καλη με το καλο(νεο επενδυτη) ή ασχημο τροπο(δε ξερω νεο ΑΦΜ ισως, ή κατι αλλο), ωστε η εταιρεια να μπορει να λειτουργησει με νεα δεδομενα με ανθρωπους που θα σεβονται πρωτα την ιδια, μετα το κοσμο και μετα ολα τα υπολοιπα.

admiral - 1/6/2012 12:25

Γιωργο, απολυτως σωστος ως συνηθως σε ολα.......επιτελους να μαθουμε να συζηταμε για το πρακταιο και οχι για το ευκταιο.....να σου κανω μονο μια ερωτηση.....οπως ολα δειχνουν οι Χιωταρες εχουν καζικωθει και οτι ευρω περνα απο την ΑΕΚ με το ενα η τον αλλο τροπο το ενθυλακωνουν εις την οπισθεν πλαγια λωπη.......υπαρχει τροπος να φυγουν απο την μεση; η του χρονου θα κλαιμε και το φετεινο διαρκειας;;;;; (εγω το κλαιω οχι μονο γιατι αυτα που ειδα αλλα κυριως γιατι τα τσεπωσαν αυτοι οι... Συνέχεια απαραδεκτοι)

lathoyrasthanasis - 1/6/2012 11:47

προς GEORGE.B.....ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ......ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ....ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΣΕΝΑ..

costasaek10 - 1/6/2012 18:49

Το κρατος να τα παρη απο τον Ψωμιαδη που ΚΑΙ εφαγε λεφτα-εσοδα της ΑΕΚ μας και που πανω σε αυτα τα (υποτιθεμενα) εσοδα επρεπε να πληρωσουμε και εφορια. Τωρα που τον πιασανε (μετα απο τοσα χρονια που τον ψαχνανε και....δεν το βρισκανε (μεσα στα γηπεδα με τη....πουρακλα του!!!!!!). Απο τα κλεψιμια λοιπον να παρη το κρατος και να αφηση ησυχη την ΑΕΚαρα μας.

Παναγιώτης - 1/6/2012 18:35

Η ΑΕΚ με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα βρει το δρόμο της. Παππάς,Νοτιάς, Μελισσανίδης, Κανελλόπουλοι , Θαθανόπουλοι κλπ καλό είναι από του χρόνου να μην τύχει και τους πετύχει αεκτζής μπροστά του. Οχι στο γήπεδο... ούτε ο δορυφόρος της Nova να μη δείχνει προς το σπίτι τους τους αγώνες.

lamar - 1/6/2012 12:38

Ελα ντε, γιατι ας πουμε πληρωσε τη Morgan και οχι το 44? Αρα μηπως υπαρχει καποιο σχεδιο τους, οχι για καλο βεβαια, που δε ξερουμε. Ο Ντεμης και ο καθε Ντεμης δε μπορει να μην ηξερε, μετοχος ειναι ρε γμτ ειναι δυνατον ενω εχουν ολοι δεσμευσει τις περιουσιες τους να μην ηξεραν? Δε το δεχομαι. Και εσυ καποιον να αφησεις να τρεχει το μαγαζι σου, μια φορα το μηνα θα ρωτας να δεις τι γινεται!!! Το κοσμο δε το κατηγορω με τπτ, οσοι και να ΜΗ πηγαινανε γηπεδο καποιο λογο θα ειχαν, δεν ειμαστε προβατα σαν... Συνέχεια αλλες ΠΑΕ. Να συμφωνησω οτι μειωθηκαν τα εσοδα απο τη μικροτερη προσελευση του κοσμου, αλλα και παλι 150εκ σε 4 χρονια που πηγαν?????????? Να συμφωνησω λοιπον οτι μειωθηκαν τα εσοδα και αυξηθηκε η εφορια, μια σοβαρη διοικηση δε θα το ειχε προβλεψει,δε θα ειχε plan B? Τα εσοδα μειωθηκαν, τα εξοδα? Κοψανε κινητα, ενοικια, ταξιδια, αυτοκινητα, ταβερνες, μιζες, γκαλα και οτι αλλο οι Αδαμιδιδες, Δημητρελοι, Κασνακιδιδες???? Εγω σου λεω οτι και σημερα πινουν στην υγεια των κοροιδων..Εμας.... Ως Εδω!!! Για την υποθεση Ψωμιαδη ασφαλως θα επρεπε να ειχε βγει η αποφαση, οποια και αν ηταν. Λες να μην εχουν ξεκουμπιστει για αυτο το λογο??? Τι να πω? Το εχω ξαναγραψει..Μας δοθηκε μια ευκαιρια το 2004 να αποδειξουμε οτι εχουμε μαθει απο τα λαθη μας αλλα κανουμε τα ιδια και τα ιδια. Οι διοικησεις φανηκαν κατωτερες των προσδοκιων μας και για το κοσμο που εχει πισω της αυτη η ομαδα..ΚΡΙΜΑ!!

toolaek - 1/6/2012 13:00

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ....! ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΥΡΙΕ?ΟΚ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΜΑΣ... ΠΕΣ ΕΝΑ ΑΝΤΙΟ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ!!!

MrPak - 1/6/2012 11:55

Φίλοι LaMaR και toolaek (tool να ζήσετε...και εύχομαι σύντομα να αυξηθούν οι ΑΕΚτζήδες :) ) Δεν πιστεύω ότι υπάρχει έστω και ένας ΑΕΚτζής που να μη θέλει να πληρώσουν (έστω το 1,2 εκ ) οι αμέτοχοι και να φύγουν , όμως μιλάμε για χοντρόπετσους και στην περίπτωση που περιμένουμε αυτούς να κάνουν μια τέτοια κίνηση , είναι πιθανότερο , για να μη πω σίγουρο , ότι θα αφήσουν την ΑΕΚ να χρεοκοπήσει. Δεν τους νοιάζει αδερφέ η ΑΕΚ , αυτοί που θα χτυπιόμαστε και θα κλαίμε θα είμαστε εμείς.....αυτοί μια χαρά θα... Συνέχεια περνάνε....

toolaek - 1/6/2012 12:55

ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ! ΑΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ? ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ? ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΣΕΙΣ...

lathoyrasthanasis - 1/6/2012 12:16

προς GEORGE.B.....AΔΕΡΦΕ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ [ ΤΡΟΙΚΑ ]....ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ.. ΕΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΥΛΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ......

lathoyrasthanasis - 1/6/2012 11:19

KΥΡΙΕ δημηΤΡΕΛΕ ΜΟΥ....ΑΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΞΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ, ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.....ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΕΚ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ , ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ , ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΑΠΠΑ -ΝΟΤΙΑ- Κ ΑΛΛΩΝ , ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ, ΟΤΙ ΠΕΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ... Συνέχεια ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΜΟΙΒΗΣ..........δημηΤΡΕΛΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ [ΤΡΕΞΕΙΣ ] ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ [ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ.]....ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΑΕΚ.......ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ....... ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ.....ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ , ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.......ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΗ.....ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΣΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ , ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ.....ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ........ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.....Π Χ ΤΥΠΟΥ ΜΑΥΡΟΥ.........ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ .......

toolaek - 1/6/2012 11:35

συμφωνω απολυτα....! ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΕΚ....! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ... ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ "ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ".....

toolaek - 1/6/2012 09:56

λοιποοοοοον.....! εγω και ολοι μας ειμαστε ετοιμοι να στηριξουμε για αλλη μια φορα την ΑΕΚ! ομως ποια ΑΕΚ??? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ??? ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΨΥΧΟΥΣ???? ΛΕΩ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ.....1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΠΑΠΠΑΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΟΝΤΑΙ ΧΤΕΣ! ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ (ΠΛΗΝ ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ... Συνέχεια "ΑΨΥΧΟ"....) 2. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕ ΔΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΟΧΟΥΣ, ΑΝ ΔΕ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΛΠ... ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΑΕΚ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ??? ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕΣ! ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ?????? ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟΛΑ ΤΑ ΑΨΥΧΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΕΧΤΗΚΕΣ....!??? ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ! ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ ! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΛΕΟΝ....ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ Δ Ο Υ Λ Ε Ψ Ε Ι υ.γ. ολοι μελη στην ερασιτεχνικη ΑΕΚ! ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ "ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ"

lamar - 1/6/2012 10:41

Αδελφε τοολ, οπως σε εχω ψυχολογησει, παντα προθυμος να στηριξεις, με αγνη αγαπη για την ομαδα οχι σα καποιους αλλους που χωριζουν τους αεκτζηδες σε πληκτρολογατους και γηπεδατους..αν ειναι δυνατον... Απαντω σε σενα γιατι εγω αυτη τη στιγμη εχω πιο σκληρη σταση απεναντι στην ομαδα. Πρωτα απο ολα για μενα για να στηριξει παλι ο κοσμος θα πρεπει να μπει πατος στο βαρελι που σημαινει οτι πρεπει να πληρωθει η δοση του 44. Μεχρι να πληρωθει αυτη η δοση εγω προτεινω στα αδελφια Αεκτζηδες... Συνέχεια ουτε ενα ευρω στη ΠΑΕ. Δηλαδη ακομα και σημερα οι κυριοι της διοικησης μας ζητανε να στηριξουμε να δωσουμε τα λεφτα μας τα οποια σε ενα μηνα αν ο Ντεμης δε βρει υποστηρικτες, αν δε φιλοτιμηθουν οι Παπανοτιαδες, αν δε ξυπνησει ο Τιγρης θα τα κλαιμε..για αυτο μεχρι τοτε ουτε ευρω. Μετα ερχονται οι 2 προτασεις σου.. Μερικες ερωτησεις 1) Που πηγαν ρε παιδια τα 150 εκ που διαχειριστηκαν τοσα χρονια? Ειναι δυνατον να χανουμε την Ευρωπη ενω περασαν τοσα λεφτα απο τις διοικησεις? 2) Πως θα βγαλετε διαρκειας αν δε παρετε φορολογικη ενημεροτητα? 3) Κ. Δημητρελο με Ξενιαδη, Ρωσους, οντοτητες συναντηθηκες... Τοσο καιρο ενα ρεπορταζ να πας στα γραφεια του Παπα, του Κανελοπουλου, να πας Ν.Υορκη δε διαβασα. Μην ενοχλουμε τα αφεντικα ετσι? 4)Γιατι ολα τα κανατε τελευταια στιγμη. Το 44 ειναι απληρωτο απο Σεπτεμβρη του 11. Τον Απριλιο του 2012 το θυμηθηκαμε? Ντεμη? Δημητρελο? Τυχαιο? Η ΑΕΚ αυτη τη στιγμη ειναι σα ΠΑΣΟΚ/ΝΔ ..Ψεμα, λαμογια, κοροιδια, απατεωνιες κ.α. Μην απορησετε λοιπον αν ο κοσμος σας γυρισει τη πλατη.

toolaek - 1/6/2012 11:23

kitrine ευχαριστω πολυ να εισαι καλα! απαντω εδω και στους 2! για να αντιληφθουμε την παρανοια αυτου του κρατους αρκει αν δουμε τι γινεται με την υποθεση ψωμιαδη! αν η αεκ ειχε αυτα τα χρηματα (με μια δικη που ενω ειναι φως φαναρι, και με ενα μακαρο προκληση για ολους τους ελληνες και κυριως εμας, δε λεει αν τελεισδικησει...) μπαρτσελονα θα γινοταν! και οκ αν αφησβω την υπερβολη, σιγουρα θα μπορουσε να αποπληρωσει τα αμεσα απαιτητα χρεη της και να συνεχισει να λειτουργει κανονικα...! δε ξερω ομως... Συνέχεια (οπως και στην υποθεση cas) αν φταιει μονο το τραγικο ελληνικο κρατος και η απαραδεκτη ελληνικη δικαιοσυνη η φταιει και η ρδελομπου ΠΑΕ ΑΕΚ με τον προφανως ανυπαρκτο νομικο τμημα που εχει να κερδισει ΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΑΦΚΑ...! ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ "¨ΔΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ 44, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΟΝΟΤΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ....!ΟΥΤΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΦΡΑΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΡΑ 5 ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΚΕΙ..! ΣΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΛΠ....ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΒΟΗΘΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...! ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ LAMAR...ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ. 1. DEN EΧΩ ΙΔΕΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΕΙΧΕ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΥ! ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ...ΠΟΙΑ ΕΦΟΡΙΑ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ! ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕ ΠΑΤΑΓΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕΣΑ...ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΥΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΔΙΑΛΟ ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ....ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΒΑΡΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ! 2. ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟΣΟ ΞΕΡΩ! ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ... ΠΡΩΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ! 3. Ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΠΑΠΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ!....Ο ΠΑΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΟΤΙΑ Η ΜΟΝΟΣ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ(ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ
ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ????ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΓΚΑ.... ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟ ΕΥΘΕΩΣ... ΔΩΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! "ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΟΣΑ...." 4. ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.... ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤ ΕΡΩΤΗΜΑ "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΟ 44? ΕΝΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ" Ο ΝΤΕΜΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΠΑΝΤΩΣ.... ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ...! Ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΚΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ....ΡΕ... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ..... ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΓΚΑΝ ΣΤΑΝΛΕΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ 44??? ΑΦΟΥ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΗ MS EIXΑΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΡΕ ΔΙΑΟΛΕ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ , ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ....! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 44? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ....

kitrinos21 - 1/6/2012 11:58

Τοολαεκ τη μερα που ο παππας κανονισε το χρεος με την μοργκαν ειχα ποσταρει, οτι τελος, αυτο ηταν, οσο τους ειδαμε τους εδαμε, οσο τους ακουσαμε τους ακουσαμε. Ηταν πολυ ευκολο να καταλαβουμε οτι ολα αυτα που εγιναν και οι συνενοησεις που ειχαν εκεινες τις μερες δεν ηταν για να δουν ποσα χρωστανε ο καθενας στην ΑΕΚ αλλα πως θα ξεμπλεξουν με την μοργκαν. Δεν ειναι τυχαιο οτι τα βρηκαν αμεσως και συνδραμανε ολοι. Και ο πολυς εστειλε το μερτικο του στον παππα ασχετα αν αυτος δεν το... Συνέχεια πηρε και το αφησε στην ΑΕΚ, και ο νασος ο Θανοπουλος εδωσε το μερτικο του και πολυ πιθανον και ο τακης. Το δανιο της μοργκαν ηταν το μοναδικο που ενεπλεκε νομικα τους συγκεκριμενους κυριους με τυχον πτωχευση της ΑΕΚ αφου ηταν το μοναδικο που ειχαν βαλει προσωπικες εγγυησεις. Απο τη στιγμη που η μοργκαν τακτοποιηθηκε αυτοι σα μετοχοι δεν εχουν πλεον καμια ποινικη εμπλοκη με τα χρεη της ΑΕΚ παρα μονο τα μελη του ΔΣ, με αποτελεσμα απο την επομενη μερα που τακτοποιηθηκε δεν εχουν κανει τη παραμικρη δηλωση και να εχουν εξαφανιστει.

kitrinos21 - 1/6/2012 10:31

Φιλε τοολαεκ καλημερα, να ζησετε και να ευτυχησετε, ο δημητρελος ειναι εμφανες γιατι δε παραιτειται. Σε τυχον παραιτηση η ΑΕΚ οδηγειται κατευθειαν σε πτωχευση, ουτε καν σε διοικηση πρωτοδικειου οπως λενε ορισμενοι, γιατι και κανενας δε θα βρεθει να μπει μπροστα σε τετοια διοικηση πρωτοδικειου, ρισκαροντας τη φυλακιση με τοσο μεγαλα ληξιπροθεσμα προς δημοσιο χρεη, και δευτερο δεν υπαρχει δικαστηριο που να πειστει απο οποιοδηποτε πλανο σωτηριας για να ορισει... Συνέχεια διοικηση πρωτοδικειου. Και μη ξεχνας οτι ολοι οι προεδροι που περασαν απο τα Δ.Σ εκτος οτι ρισκαρουν περιουσιακα τους στοιχεια αντιμετιπιζουν ποινες φυλακισης με πρωτο και καλυτερο τον ιδιο τον δημητρελο. Οποτε πως να παραιτηθει ο δημητρελος; Την προσευχη του κανει ο φουκαρας μπας και βρεθει λυση..

metalmamourinhoblack - 1/6/2012 10:25

Eίναι άδικο κ κρίμα ένας τέτοιος σύλλογος με τόσες διακρίσεις να πέφτει έτσι! Δεν το ανέχομαι, κάποιοι έπρεπε να παλέψουν και δεν το έκαναν! Τώρα είναι ευκαιρία να δείξουν καρύδια όσοι πραγματικά αγαπάνε την ΑΕΚ!!! Άμα αγαπάει πραγματικά την ΑΕΚ ο κύριος Μελλισανίδης, αν θέλει να συνεχίσουν να τον φωνάζουν Τίγρη να βάλει πλάτη! Το ίδιο και ο Νικολα'ί'δης!!!! Για τους άλλους δεν μιλάω γιατί όλοι ξέρουμε πως δεν είναι ΑΕΚτζηδες!!!

nadamo - 1/6/2012 10:09

προς aek365 και όλους τους αναγνώστες. Προτείνω οι φίλοι της ΑΕΚ ως ένδειξη διαμαρτυρίας των εγκλημάτων εις βάρος της ομάδας μας από Κόκκαλη, Μαρινάκη, Γκαγκάτση, Πιλάβιο, Νότια, Παππά, κλτ, να κυκλοφορούμε με μαύρες σημαίες στα αυτοκίνητά μας. Είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνουμε. Ευχαριστώ.

johnnie - 1/6/2012 09:46

εγω γιατι πρεπει να πληρωνω εκτακτη εισφορα, χαρατσι, εισφορα επιτηδευματος, φορο εισοδηματος, ΕΤΑΚ και η ΑΕΚ και καθε αλλη ΠΑΕ να χρωστανε απο καμμια 50αρια εκατ. και να την βγαζουν καθαρη?? Να δεσμευτουν οι περιουσιες και οι ελβετικες καταθεσεις των Νοτιαδων και των Βγενοπουλαιων και να πανε ναμηθουν. Αντε γιατι για πολυ μακες μας περνανε.......

ΕΠΟΜΕΝΟ