0 ΣΧΟΛΙΑ

Άντρας υπνοβατούσε γυμνός στους δρόμους του Μάντσεστερ!

Mybet Casino: 750+ παιχνίδια & φρουτάκια Novomatic
Αρμόδιος ρυθμιστής MGA. 21+. ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

Ένας άντρας περιφερόταν γυμνός στις τέσσερις τα ξημερώματα στους δρόμους του Μάντσεστερ, προσπαθώντας να καλέσει ταξί! Όπως αποδείχτηκε, ο άντρας απλώς υπνοβατούσε!

Ο άντρας που διέμενε σε ξενοδοχείο της πόλης, εντοπίστηκε από την αστυνομία στην οδό Chortlon. Άνδρες της ασφάλειας τον σκέπασαν με μπουφάν και όταν τελικά ξύπνησε και συνειδητοποίησε που βρισκόταν εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους αστυνομικούς και έβγαλε μαζί τους selfie!

«Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το εν λόγω άτομο υπνοβατούσε και εξήλθε από γειτονικό ξενοδοχείο στους δρόμους. Οι άνδρες της αστυνομίες του δάνεισαν μπουφάν προκειμένου να τον προστατέψουν από τα αδιάκριτα βλέμματα», ανέφερε πηγή της αστυνομίας.

Από το τμήμα πάντως δηλώνουν ικανοποίηση για το γεγονός πως επρόκειτο για υπνοβάτη και όχι για κάποιον που προχώρησε στην ενέργεια αυτή για να προκαλέσει.

«Το άτομο ήταν ευγνώμον για τη βοήθεια των αρχών, εντόπισε την εύθυμη πλευρά του περιστατικού και ζήτησε από τους αστυνομικούς να βγουν όλοι μαζί σε μια selfie (φορώντας πια ρούχα!) εις ανάμνηση του περιστατικού», συμπληρώνουν από την αστυνομία του Μάντσεστερ.

(ΦΩΤΟ: Άγαλμα του Τόνι Ματέλι)

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ