0 ΣΧΟΛΙΑ

Η αποκάλυψη του Έντερ για Σάντος

Ο σκόρερ του τελικού του EURO 2016 αποθέωσε τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Πορτογαλίας


Ο Φερνάντο Σάντος ήταν εκείνος που ενέπνευσε τους Πορτογάλους διεθνείς και τους έκανε να πιστέψουν στην υλοποίηση του μεγάλου στόχου της κατάκτησης του EURO 2016, όπως υποστήριξε ο Έντερ, ο οποίος αποθέωσε τον προπονητή που οδήγησε την Πορτογαλία στη κορυφή της Ευρώπης.

Σε συνέντευξη στην πορτογαλική εφημερίδα ABola, ο σκόρερ του τελικού αποκάλυψε τον τρόπο που επέλεξε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός για να εμπνεύσει: «Ο Φερνάντο Σάντος είναι τεράστιος. Από την πρώτη στιγμή μας πέρασε το μήνυμα ότι ήμασταν ικανοί να κατακτήσουμε το Euro. Και όταν μιλάω για την πρώτη στιγμή αναφέρομαι στο πρώτο ματς που δώσαμε μαζί του, αμέσως μόλις ανέλαβε την ομάδα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. 

Από τα προκριματικά του Euro μας έλεγε:"Θέλω να πάμε στον τελικό και να κερδίσουμε". Μάλιστα, είχε γράψει με κεφαλαία γράμματα στον πίνακα των αποδυτηρίων: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟ EURO! Πάντα μας έλεγε ότι θα γυρίσουμε στην Πορτογαλία στις 11 Ιουλίου και θα γυρίσουμε νικητές. Αυτή η φράση ακουγόταν συνεχώς σαν ηχώ μέσα στο μυαλό μας. Δεν έφυγε στιγμή από εκεί. Και τα καταφέραμε»

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ