1 ΣΧΟΛΙΑ

Τουρκια: Οδηγός γάμου προτρέπει τους άντρες να δέρνουν τις συζύγους τους και οι γυναίκες να μην μιλούν κατά το σεξ

Mybet Casino: 750+ παιχνίδια & φρουτάκια Novomatic
Αρμόδιος ρυθμιστής MGA. 21+. ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

Ο συγκεκριμένος οδηγός γάμου δεν προέρχεται από το Ισλαμικό Κράτος από την Κιουτάχεια της Τουρκιας και μάλιστα τον εκδίδει η δημοτική αρχή!

Στο συγκεκριμένο οδηγό αναφέρεται ότι «οι άνδρες επιτρέπεται να δέρνουν τις "ανυπάκουες συζύγους" τους σύμφωνα με τους θρησκευτικούς κανόνες της Σαρία».

Παράλληλα, οι γυναίκες θα πρέπει να φροντίσουν να μην μιλάνε κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης, ενώ πρέπει να δέχονται  την πολυγαμία καθώς δημιουργεί υγιή «ανταγωνισμό» μέσα στον γάμο.

Ο οδηγός 394 σελίδων έχει τίτλο «Γάμος και Οικογενειακή Ζωή» κι έχει ως στόχο να βοηθήσει τους νεόνυμφους να έχουν «πετυχημένους και ευτυχισμένους γάμους».

Το έντυπο ενημερώνει τους άνδρες πως όταν δέρνουν τις γυναίκες τους, υπενθυμίζουν ποιος κάνει κουμάντο στο σπίτι κι αυτό κάνει καλό στις γυναίκες.

«Μια γυναίκα που δεν ντύνεται για τον άνδρα, που δεν είναι υπάκουη στον άνδρα της ο οποίος είναι η κεφαλή της οικογένειας, μπορεί να ξυλοκοπηθεί» αναφέρει χαρακτηριστικά ο οδηγός.

Όσο για τις συζύγους, τις συμβουλεύει αφού τις δείρουν, να ντυθούν σεξουαλικά και να σερβίρουν στους άνδρες τους καφέ πριν συμφιλιωθούν κάνοντας έρωτα. Τις συμβουλεύει επίσης να μην μιλάνε κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής γιατί αν μείνουν έγκυες το παιδί θα εμφανίσει κατά πάσα πιθανότητα τραυλισμό.

Ο οδηγός συμβουλεύει τους γάμους από την ηλικία των 10 ετών.

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Rosso_21 - 11/1/2017 23:09

Ο τίτλος "Μεσαίωνας" είαι τιμητικός...

ΕΠΟΜΕΝΟ