0 ΣΧΟΛΙΑ

Πέρασαν Αίγυπτος και Γκάνα

Στην επόμενη φάση του Κόπε Άφρικα οι δύο χώρες


ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ 2017 ΓΚΑΜΠΟΝ-4ος ΟΜΙΛΟΣ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΙΓΥΠΤΟΣ-ΓΚΑΝΑ: 1-0

Γήπεδο: Stade de Port-Gentil

Η Γκάνα είχε ήδη προκριθεί, ενώ η Αίγυπτος ήθελε μόνο τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκριση. Τελικά, η διαφορά στο κίνητρο έφερε και τη νίκη των Αιγύπτιων, με τον Σαλάχ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ στο 11’. Το μεγαλύτερο αρνητικό για την Γκάνα δεν είναι ότι έμεινε στη δεύτερη θέση του ομίλου, αλλά το ότι έχασε τον Ασαμόα Γκίαν με τραυματισμό...

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Ελ Χανταρί, Φατί, Χεγκάζι, Γκαμπρ, Σαλάχ, Ελ Μοχαμαντί, Ελ Σαΐντ (76’ Ουαρντά), Ελνενί, Μοσέν (69’ Καχραμπά), Τρεζεγκέ, Χαμέντ

ΓΚΑΝΑ: Μπριμά, Μπογιέ, Γιαντόμ, Μπαντού (80’ Γουακασό), Αφούλ, Μενσά, Αμαρτέι, Γκιάν (41’ Τζ.Αγιού), Α.Αγιού, Ατσού, Τετέ (72’ Τεκπετέι).

ΟΥΓΚΑΝΤΑ-ΜΑΛΙ: 1-1

Γήπεδο: Stade d'Oyem

Ουγκάντα και Μάλι έμειναν στο 1-1 και γνώρισαν τον αποκλεισμό. Ο Μίγια άνοιξε το σκορ για την Ουγκάντα στο 70’, όμως ο Μπισουμά με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τα 30 μέτρα έκανε το τελικό 1-1 3’ αργότερα.

ΟΥΓΚΑΝΤΑ: Οντονγκαρά, Γιούκο, Ουαλουσιμπί, Ιγκουμά, Ουασβά, Ολόγια (60’ Μαουέγε), Κιζίτ, Αουτσό (90+1’ Αζίρα), Οτσάγια, Λ.Κιζιτο (77’ Μάσα), Μιγιά.

ΜΑΛΙ: Σισοκό, Κουλιμπαλί (54΄Κ.Κουλιμπαλί), Ν’Ντιαγέ, Βαγκουέ, Τραορέ, Μ.Ν’Ντιαγέ, Σιλά, Ντουμπιά, Λ.Κουλιμπαλί, Μπισουμά, Μαρεγκά (78’ Μ.Γιαταμπαρέ).

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ