1 ΣΧΟΛΙΑ

Κανονικά διεξάγονται οι εκλογές της ΕΟΕ!

Η ολομέλεια συγκλήθηκε με τους παρόντες και η διαδικασία των εκλογών ξεκίνησε κανονικά


Άλλη μία ανατροπή στο θέμα διεξαγωγής των εκλογών της ΕΟΕ, αφού τα μέλη που βρίσκονταν στο κτίριο της ΕΟΕ συγκάλεσαν την ολομέλεια, εξέλεξαν νέο προεδρεύων τον κ. Κανελλάκη (ήταν ο αρχαιότερος) και ξεκίνησαν τη διαδικασία. 

Όλα αυτά την ώρα που ο Λάμπης Νικολάου που είχε οριστεί από τη ΔΟΕ ως προεδρεύων της διαδικασίας αποχώρησε από την αίθουσα λέγοντας ότι οι εκλογές δεν θα πραγματοποιηθούν. 

Τα 14 μέλη που βρίσκονταν στο κτίριο είναι όλοι υποστηρικτές της υποψηφιότητας Καπράλου. Η πλευρά του Ισίδωρου Κούβελου που εισήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας στο Ωνάσειο με πόνους στο στήθος, δεν αναγνωρίζει τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

 Ο εκλεκτός δεν θα πάρει μόνο την προεδρία στην ΕΟΕ, αλλά θα αποκτήσει προβάδισμα για να πάρει τη θέση του Έλληνα «αθανάτου» στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, που «χηρεύει» μετά την αποχώρηση του Λάμπη Νικολάου.

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
kitrinos21_ - 6/2/2017 18:01

Ε, τι μονο αυτοι του χοντρου θα πραξικοπηματουν.. ηθελα να ηξερα ο νικολαου που ειναι της ΔΟΕ βαση ποιανού κανονισμού εβγαλε συμπέρασμα για αναβολη;.. Ο κουβελος περιμενει να αναγνωριστεί καμια ομοσπονδία φάντασμα για να παρει τις εκλογες..

ΕΠΟΜΕΝΟ