0 ΣΧΟΛΙΑ

Καπράλος: Νίκη του ελληνικού αθλητισμού

Ενωτικός εμφανίστηκε μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ο Σπύρος Καπράλος, ωστόσο άφησε και αιχμές κατά τις δηλώσεις του


Νίκη του ελληνικού αθλητισμού χαρακτήρισε την επανεκλογή του στην προεδρία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ο Σπύρος Καπράλος, που θέλησε στις δηλώσεις του να φανεί ενωτικός! 

«Η εκλογή δεν είναι του Καπράλου, είναι εκλογή του ελληνικού αθλητισμού, των Ελλήνων αθλητών που μας έδωσαν τόση χαρά στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Λυπάμαι που ορισμένοι συνάδελφοι δεν ήρθαν στη διαδικασία, να ξέρουν ότι θα προχωρήσουμε όλοι ενωμένοι για το καλό του ελληνικού αθλητισμού.  Οι καιροί είναι δύσκολοι, υπάρχει οικονομική κρίση που κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει. Δεν είναι προσωπικές νίκες κανενός, αλλά νίκη του ελληνικού αθλητισμού», είπε αρχικά.  Για το αν ενημερώθηκε για τη διαδικασία η Ολυμπιακή Επιτροπή:

 «Απ’ ότι μας ενημέρωσε ο κύριος Νικολάου ενημερώθηκε. Υπήρξε μεγάλη απαρτία σήμερα στην ΕΟΕ, παρευρέθηκαν 14 μέλη και αποφασίστηκε η διαδικασία να προχωρήσει σύμφωνα με τους νόμους και να γίνουν οι εκλογές. Ήταν η πλειοψηφία, 14 από τα 25 μέλη. Όπως είπα και στους συναδέλφους, λυπήθηκα πολύ με αυτά που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στον αθλητισμό. Αθλήματα που μας έχουν χαρίσει χαρές και μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αποβλήθηκαν από τη διαδικασία αυτή.  Η Ελλάδα πρέπει να έχει την πρωτοκαθεδρία στην Ολυμπιακή Επιτροπή, από την Ελλάδα ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Έχει μείνει χωρίς μέλος στην Ολυμπιακή Επιτροπή. Αν δεν αγιάσουμε, δεν θα καταφέρουμε αυτόν τον στόχο». 

Για τον Ισίδωρο Κούβελο: «Ελπίζω η υγεία του να είναι καλή. Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση».

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ