1 ΣΧΟΛΙΑ

Αναβλήθηκε η απολογία του Ολυμπιακού

Την Παρασκευή η εκδίκαση της υπόθεσης για τα επεισόδια στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Mybet Casino: 750+ παιχνίδια & φρουτάκια Novomatic
Αρμόδιος ρυθμιστής MGA. 21+. ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

Αναβλήθηκε για αύριο Παρασκευή 21/4 στις 14:00 η εκδίκαση της υπόθεσης για τα επεισόδια στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ, παρά την αντίθεση των ερυθρολεύκων που ζητούσαν τη σημερινή εκδίκαση ώστε να μη μπορεί ο ΠΑΟΚ να καλέσει μάρτυρες.

Η διαδικασία ξεκίνησε και αφού ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος της απολογίας του Ολυμπιακού, σταμάτησε ώστε να εκδικαστεί και αίτηση του ΠΑΟΚ. Η διακοπή κράτησε περίπου 30 λεπτά και τελικά αποφασίστηκε να υπάρξει αναβολή για αύριο.

«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε την πρόσθετη παρέμβαση σε λιγότερες από τις 24 ώρες που προβλέπει ο κανονισμός. Όπως είναι διαμορφωμένες η κλήση και η δίωξη, εκτιμούμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει να προσφέρει κάτι. Δεν ήταν παρών και δεν νομιμοποιείται να ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση», είπε από την μεριά του ο δικηγόρος του Ολυμπιακού Αργύρης Λίβας για την πρόσθεση παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Μετα τις 16:00 πληροφορηθήκαμε τη δίωξη. Στις 19:02 χθες το απόγευμα αποστείλαμε το αίτημα. Με δίκη σας απόφαση έγινε σύντμηση της προθεσμίας για κατάθεση της αίτησης του ΠΑΟΚ. Επικουρικά εμείς θέλουμε να παρέμβουμε αλλά αν κατά την κρίση σας είναι απαγορευτικό το 24ωρο, ο ΠΑΟΚ θα υποβάλλει αίτημα αναβολής της δίκης μέχρι τις 19:00 ώστε να συμπληρωθεί το 24ωρο», απάντησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, κύριος Μαυρομάτης.

O ΠΑΟΚ ζήτησε επίσης από την πειθαρχική επιτροπή να καλέσει όλους τους αξιωματούχους της αναμέτρησης, να ανοίξουν οι κάμερες ασφαλείας, να καταθέσει ο παρατηρητής Περικλής Λασκαράκης και να κληθούν μάρτυρες και από την πλευρά της ΑΕΚ. 

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
an0nymous - 20/4/2017 21:09

Να φάει αφαίρεση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα όπως προβλέπεται ο γαύρος.. Ο παοκ να το βουλώσει.. Πιο πολύ από μας ασχολούνται.

ΕΠΟΜΕΝΟ