1 ΣΧΟΛΙΑ

Η... άτακτη φυγή του «Άτακτου»

Μια ιστορία που... διδάσκει πολλά για τον κόσμο του πολιτικού σχολιασμού στα socialmedia

Mybet Casino: 750+ παιχνίδια & φρουτάκια Novomatic
Αρμόδιος ρυθμιστής MGA. 21+. ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

Μια "υπόθεση" χαρακτηριστική του τι συμβαίνει στα μέσα κοινωνική δικτύωσης και συγκεκριμένα στο πολιτικό σχόλιο εξελίχθηκε στο Twitter. Oλογαριασμός με το όνομα "άτακτος" (@33_3_3) που υποστήριζε θερμά ΣΥΡΙΖΑ προπηλακίζοντας μάλιστα άλλους χρήστες, αποδείχθηκε ότι παλιότερα στήριζε τη Χρυσή Αυγή ενώ πρόσφατα ανέβαζε σχόλια υπέρ του Τραμπ.

Ο "άτακτος" επιτιθόταν σε όσους ασκούσαν κριτική στη Κυβέρνηση και εμφανιζόταν ως ένθερμος οπαδός της εκθειάζοντας το έργο της. Λίγα χρόνια πριν όμως στηρίζε τον Νίκο Μιχαλολιάκο και μάλιστα για το άνανδρο χτύπημα του Ηλία Κασιδιάρη στη Ρένα Δούρου είχε σχολιάσει:  «ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΗ ΛΕΣΒΙΑ».

Οι παλαιότερες αυτές αναρτήσεις αποκαλύφθηκαν από χρήστες και προκλήθηκε σάλος με τον "άτακτο" να τρέπεται σε... άτακτη φυγή και να κλείνει το προφίλ του. Μάλιστα κάποιοι δηλώνουν ότι εντόπισαν και το ποιος πραγματικά είναι ανεβάζοντας φωτό του από λογαριασμό στο Instagram. Εκεί ο νεαρός εμφανίζεται να κάνει ταξίδια και πολυτελείς αγορές. Τελικά και αυτό το προφίλ κατέβηκε.

Η συγκεκριμένη ιστορία είναι χαρακτηριστική του τι συμβαίνει στα socialmedia και του πόσο αγνά μπορεί να είναι προφίλ που στηρίξουν έντονα το ένα ή το άλλο κόμμα. Τα τελευταία χρόνια είναι συχνότατο το φαινόμενο των πολιτικών τρολ. Κάποιοι μάλιστα χρήστες που έκαναν ή κάνουν αυτή τη "δουλειά" έχουν παραδεχθεί ότι αμείβονται από κόμματα.  

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
aekatzis - 22/4/2017 01:42

Θέλω να πιστεύω ότι στους κόλπους της ΑΕΚ δεν έχουμε ανθρώπους που πολιτικοποιούνται μέσω του ίντερνετ και των σοσιαλ μίντια. Αν μη τι άλλο, το ίντερνετ αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο μέσο για προπαγάνδα και ο ΑΕΚτζης δεν τρώει σανό. Γαυροπρόβατα εμείς ΔΕΝ θα γίνουμε. ΜΟΝΟ ΑΕΚ ρεεεεε!

ΕΠΟΜΕΝΟ