0 ΣΧΟΛΙΑ

Η παρουσίαση του iPhone από την Apple (VIDEO)

Τα αποκαλυπτήρια τριών νέων iPhone συμπεριλαμβανομένου και ενός μοντέλου - έκπληξη, υψηλής ποιότητας συγκριτικά με όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, παρουσιάζει αυτήν την ώρα η Apple. Δείτε εικόνα σε ζωντανή μετάδοση

Mybet Casino: 750+ παιχνίδια & φρουτάκια Novomatic
Αρμόδιος ρυθμιστής MGA. 21+. ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

Τη νέα σειρά κινητών τηλεφώνων καθώς και νέο AppleWatch παρουσίασε η Apple ύστερα από αρκετούς μήνες αναμονής. Παράλληλα, η εταιρεία παρουσίασε και την εξέλιξη της AppleTV που θα αναπαράγει περιεχόμενο σε ανάλυση 4K και την καινοτόμο τεχνολογία εικόνας HDR.

Ο επικεφαλής της εταιρείας Τιμ Κουκ παρουσίασε το επετειακό iPhoneX, ή iPhone 10 με αφορμή τα δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone. Το επετειακό αυτό μοντέλο έχει χαρακτηριστικά που δεν έχουμε δει σε προηγούμενα iPhones.

Κάποια εξ αυτών είναι η οθόνη OLED, το edge-to-edgedesign, η αφαίρεση του κεντρικού κουμπιού και του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, η προσθήκη τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου, και η μπαταρία σε σχήμα L, που θεωρείται ότι θα προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια. Οι μεγάλες τεχνολογικές καινοτομίες είναι φυσικά η η ασύρματη φόρτιση και η αναγνώριση προσώπου.

Η συσκευή θα παραμένει κλειδωμένη μέχρι να την κοιτάξει ο κάτοχος της οπότε μετά την αναγνώριση του θα ξεκλειδώνει.

Το νέο iPhoneX διαθέτει νέο σχεδιασμό, 5.8 ιντσών SuperRetinaDisplay οθόνη, δεν διαθέτει homebutton και πλέον για να πας στο κεντρικό μενού ή να κάνεις άλλες λειτουργίες θα πρέπει να μάθεις τις κατάλληλες νέες κινήσεις (gestures).

Οσον αφορά την ασύρματη φόρτιση ο κάτοχος της συσκευής θα την ακουμπά απλά στο τραπέζι και όχι μόνο στο σπίτι του αλλά και οπουδήποτε αλλού υποστηρίζεται η ασύρματη φόρτιση η συσκευή του θα φορτίζεται. Είναι επίσης πλήρως αδιάβροχη συσκευή ενώ απωθεί την σκόνη ακόμη και σε μικροσκοπικό επίπεδο, όπως υποστηρίζει η Apple.

Με την τεχνολογία του FaceID ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τα δικά του Emojis ανάλογα με τη διάθεσή του

Ακόμα, παρουσιάστηκαν τα iPhone 8 και 8 Plus. ToiPhone 8 σχεδιαστικά μοιάζει με το iPhone 7 με βασική διαφορά ότι έχει ανθεκτικό γυαλί και στο πίσω μέρος του. Διαθέτει νέο επεξεργαστή, επεξεργαστή γραφικών ενώ η κάμερα ενσωματώνει αισθητήρες και τεχνολογίες αιχμής ώστε να παράγει εικόνες στην μέγιστη δυνατή ποιότητα εικόνας και χρωμάτων.

Ανάμεσα στις νέες εφαρμογές φωτογραφιών, ξεχωρίζει η PortraitLighting που επιτρέπει στον χρήστη να αλλάζει τον φωτισμό ώστε να βελτιώνεται η ρεαλιστικότητα των εικόνων. Ανάλογες εφαρμογές υπάρχουν και για την βιντεοσκόπηση.

Η κάμερα θα έχει για πρώτη φορά και τρίτη λειτουργία εκτός από αυτή των φωτογραφιών και του βίντεο, αυτή της επαυξημένης πραγματικότητας.

Ακόμα, θα σιαθέτει οθόνη τεχνολογίας TrueTone την οποία διαθέτει το iPad. Διαθέτει επίσης νέα ακόμη καλύτερα ακουστικά.

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ