0 ΣΧΟΛΙΑ

Απεργία στη Live Sport!

Οι εργαζόμενοι ζητούν τα δεδουλεύμενα μηνών. Μόνο υποσχέσεις εδώ και καιρό από την ιδιοκτησία. Δεν κυκλοφορεί αύριο η εφημερίδα

Mybet Casino: 750+ παιχνίδια & φρουτάκια Novomatic
Αρμόδιος ρυθμιστής MGA. 21+. ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

Λόγω οφειλών πολλών μηνών προς τους δημοσιογράφους και τεχνικούς και ανεκπλήρωτων υποσχέσεων της ιδιοκτησίας, αποφάσισε η ΕΣΗΕΑ να κηρύξει απεργία στην αθλητική εφημερίδα «Live Sport».

Η απεργία αρχίζει από το απόγευμα της Τετάρτης και ως εκ τούτου, η εφημερίδα δεν θα τυπωθεί και δεν θα κυκλοφορήσει το πρωί της Πέμπτης.

Η ανακοίνωση:

«Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για όλους τους δημοσιογράφους και τεχνικούς τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα «LIVE SPORT», από τις 16.00 της Τετάρτης, 13 Σεπτεμβρίου 2017 έως τις 16.00 μ.μ. της Πέμπτης, 14 Σεπτεμβρίου 2017.

Η απεργία κηρύσσεται καθώς οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την εντελώς παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας να μην εξοφλεί τις δεδουλευμένες αποδοχές των συναδέλφων, των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου 2017, καθώς να παραβιάζει τις δεσμεύσεις της για αποπληρωμή των οφειλομένων προηγουμένων ετών.

Τα Δ.Σ. των Ενώσεων ζητούν την καταβολή αμέσως όλων των δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων και τη ρητή δέσμευση της εργοδοσίας ότι στο εξής δεν θα υπάρχει η οποιαδήποτε καθυστέρηση στην καταβολή της μισθοδοσίας των συναδέλφων.

ΤΑΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑΣΥΜΒΟΥΛΙΑ».

 

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ