0 ΣΧΟΛΙΑ

Αλλάζουν τα μεταγραφικά και στην Bundesliga

Οι σύλλογοι της Premier League ψήφισαν υπέρ του κλείσιμου του θερινού μεταγραφικού παραθύρου λίγα 24ωρα πριν την έναρξη της σεζόν και οι Γερμανοί πάνε να τους ακολουθήσουν

Mybet Casino: 750+ παιχνίδια & φρουτάκια Novomatic
Αρμόδιος ρυθμιστής MGA. 21+. ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

Την περασμένη εβδομάδα οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου έγραψαν ιστορία αφού αποφάσισαν το ερχόμενο καλοκαίρι να θεσπιστεί ως καταληκτική ημερομηνία για τις μεταγραφές όχι η 31η αλλά η 7η Αυγούστου, προκειμένου όταν ξεκινήσει η Premier League η κάθε ομάδα να έχει διαμορφώσει το ρόστερ της.

Τώρα, ορμώμενοι από το ρηξικέλευθο μέτρο των Άγγλων, θέλουν να βαδίσουν στα ίδια χνάρια οι Γερμανοί, όπως εξομολογήθηκε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Ρέινχαρντ Ράουμπαλ!

"Θα φέρω μία πρόταση για να μικρύνουμε τη μεταγραφική περίοδο. Στην επόμενη συνάντηση που είναι προγραμματισμένη για τον Δεκέμβριο θα έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν αυτή την αλλαγή", δήλωσε χαρακτηριστικά στην Bild, προσθέτοντας ότι πρότασή του θα είναι να μπαίνει STOP στις καλοκαιρινές μεταγραφές για τις ομάδες της Bundesliga την 1η Αυγούστου.

"Δεν μπορούμε να δεχόμαστε αυτά που γίνονται πλέον στις διαπραγματεύσεις και για αυτό πρέπει να βάλουμε ένα όριο. Νομίζω πως αυτή είναι η καλύτερη λύση", ξεκαθάρισε ο Ράουμπαλ, εκφράζοντας παράλληλα τη βούλησή του το συγκεκριμένο μέτρο να βρει εφαρμογή σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη.

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ