2 ΣΧΟΛΙΑ

Γκορμπατσόφ: Η Ρωσία πρέπει να απαλλαγεί από τον σταλινισμό

Mybet Casino: 750+ παιχνίδια & φρουτάκια Novomatic
Αρμόδιος ρυθμιστής MGA. 21+. ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

Ο πρώτος και τελευταίος πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκρομπατσόφ θεωρεί ότι η Ρωσία πρέπει να απαλλαγεί από τον σταλινισμό.

«Θα ήθελα να εκφράσω την υποστήριξη μου προς εκείνους που θεωρούν σωστό ότι πρέπει να απαλλαγούμε από τον σταλινισμό», δήλωσε προς τους δημοσιογράφους ο Μιχαήλ Γκρομπατσόφ με αφορμή την έκδοση του τελευταίου του βιβλίου που έχει τίτλο «Παραμένω αισιόδοξος».

Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ παραδέχθηκε ότι, όταν ήταν νέος, ήταν σταλινικός, λέγοντας ότι η απόρριψη από τον ίδιο της ιδεολογίας του σταλινισμού «ήταν μια διαδικασία».

Στο βιβλίο του ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ αναφέρει ότι και οι δύο του παππούδες είχαν διωχθεί επί Στάλιν και περιγράφει τα βασανιστήρια που υπέστη ο ένας εξ αυτών.

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Ξυπόλητος Πρίγκιψ - 13/9/2017 23:39

Κάτσε να απαλλαγούμε εμεις πρωτα...

Viking - 14/9/2017 12:35

Γνωστές οι φασιστικές σου απόψεις.... Πρίγκιπα του κ@λου.. Οφείλω να αναφέρω κάποια πράγματα σαν τροφή για σκέψεις. Ένας από τους φανατικούς αντισταλινικούς επί δεκαετίες ο Αλεξαντερ Ζινοβιεφ σε συνέντευξη του το 1992 έλεγε μεταξύ άλλων ότι ο Στάλιν ήταν η μεγαλύτερη προσωπικότητα του αιώνα μας ή μεγαλύτερη πολιτική ιδιοφυια. Το να υιοθετείς μια επιστημονική στάση απέναντι σε κάποιον διαφέρει από το να εκδηλωνεις την προσωπική σου στάση.... Συνέχεια
Ο καπιταλισμός πεθαίνει. Ο φόβος τους είναι η απόφαση των λαών να αλλάξουνε πορεία. Είναι νομοτελιακος ο δρόμος για τον σοσιαλισμό κομμουνισμό. Για αυτό πρέπει να το διαβαλουν με ψέματα. Από τους ναζί ως τους τροτσκιστες, από το δίδυμο Μπρεζισκι και Κισσιγκερ και Χρουτσοφ με Γκορμπατσοφ. Ο τελευταίος δε ο μοναδικός αρχηγός κράτους που διαφημίζει πίτσες!!!! Η διαφήμιση της πίτσας hat βρίσκεται στο διαδίκτυο. Οι φασίστες δεν θα χωνεψουν ποτέ ότι ο κόκκινος στρατός με αρχιστρατηγο τον Στάλιν σκότωσαν το φασιστικό τέρας και καρφωσαν την κόκκινη σημαία στο Ραιχστανγκ. Κοιτάξτε τους ηγέτες του ελεύθερου δυτικού κόσμου και τους λογαριασμούς τους. Η κόρη του Στάλιν αυτομόλησε στη Δύση γιατί ζούσαν φτωχά όπως είπε η ίδια. Αυτός λοιπόν ήταν ο δικτατορας που κοιμόταν στο σαλόνι του σπιτιού του σε καναπέ και είχε μόνο μερικούς στρατιωτικους χητωνες. Όσο υποχωρεί ο κομμουνισμός τόσο αυξάνεται η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και οι πόλεμοι. Ο Στάλιν ήταν ο μεγαλύτερος εχθρός του φασισμού καπιταλισμού. Τα αστικά επιτελεία έχουν κάθε λόγο να τον μισούν. Εσείς εργάτες του κόσμου γιατί. Θα σας πρότεινα να διαβάσετε το βιβλίο του Λουντο Μαρτενς, Μια άλλη ματιά στον Στάλιν. Για να εκφράσεις μια άποψη πρέπει να έχεις σφαιρική άποψη.

ΕΠΟΜΕΝΟ