0 ΣΧΟΛΙΑ

Κοκόσκοφ: Απίστευτη μέρα για το μπάσκετ της Σλοβενίας

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβενίας υπογράμμισε πως όλα τα εύσημα πάνε στους παίκτες του


Η Σλοβενία κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της χρυσό μετάλλιο σε Ευρωμπάσκετ, με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ να κάνει λόγο για μια απίστευτη μέρα για το μπάσκετ της χώρας, να εκφράζει την υπερηφάνεια του για τους παίκτες, στεκόμενος σε αυτούς και όχι στο αν ο ίδιος θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής.

Σε δηλώσεις του, μετά τον τελικό του Ευρωμπάσκετ 2017, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβενίας, Ιγκόρ Κοκόσκοφ, τόνισε: “Δεν είχαμε ευκαιρία να μιλήσουμε. Απλά απολαμβάνουμε τη στιγμή. Το πιο σημαντικό είναι οι παίκτες να είναι διαθέσιμοι. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο προπονητής, αλλά το ποιος θα παίζει είναι πιο σημαντικό.

Είναι απίστευτη μέρα για το μπάσκετ της χώρας. Είμαι περήφανος για την ομάδα μας. Είχαμε τεράστια υποστήριξη από τον κόσμο. Προσπαθήσαμε να μείνουμε προσηλωμένοι στο γήπεδο και δεν ήταν εύκολο. Μείναμε συγκεντρωμένοι, δεν αλλάξαμε την προετοιμασία και την προσέγγιση που μας οδήγησε ως εδώ. Μείναμε στη φιλοσοφία μας, παίξαμε έξυπνα, σαν ομάδα και με καρδιά. Είναι το τέλειο το 9-0 και το χρυσό μετάλλιο. Όλα τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες. Είναι η ομάδα τους. Εγώ απλά έπαιρνα τις αποφάσεις. Είμαι περήφανος για τους παίκτες και τους συνεργάτες μου”.

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ