0 ΣΧΟΛΙΑ

Και από τα Καταστήματα «Γερμανός» η Κάρτα φίλου ΑΕΚ

Ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ


Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει τους οπαδούς της πως η Κάρτα Φίλου της ΑΕΚ θα διατίθεται πλέον και από τα καταστήματα «Γερμανός», με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των «κιτρινόμαυρων» φιλάθλων. 

Να θυμίσουμε πως η Κάρτα Φίλου της ΑΕΚ κοστίζει 10 ευρώ και τα έσοδα διατίθενται για την ενίσχυση όλων των τμημάτων της «Μάνας». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ενημερώνει πως η Κάρτα φίλου ΑΕΚ πλέον διατίθεται και από τα καταστήματα "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου της. Οι Ενωσίτες θα μπορούν με τα στοιχεία τους να αγοράσουν την Κάρτα λαμβάνοντας ένα αντίστοιχο έγγραφο που θα αναγράφει επάνω τον αριθμό της. Προσκομίζοντας το συγκεκριμένο έγγραφο θα έχουν την δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων διαρκείας αλλά και απλών εισιτηρίων για τους αγώνες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ εκδίδεται με κόστος 10 ευρώ και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο με στόχο την ενίσχυση των Τμημάτων της «Μάνας ΑΕΚ. Οι κάτοχοί της και ΜΟΝΟ θα έχουν το δικαίωμα με την επίδειξή της να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας και απλά εισιτήρια της ΠΑΕ αλλά και ΚΑΕ ΑΕΚ.

Οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να προμηθεύονται την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ από το ΟΑΚΑ κατά την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας τους για τη νέα σεζόν, αλλά και κατά την ηλεκτρονική αγορά διαρκείας στο aekfc.gr και από την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ (www.aek.gr). Τηλέφωνα επικοινωνίας:210 2584582».

ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ 

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ