0 ΣΧΟΛΙΑ

Χάμιλτον: Προσπαθώ να μην αφήσω ούτε πέτρα

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1 μίλησε για τη φιλοσοφία της ομάδας του


Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1 για τέταρτη φορά στην καριέρα του αναδείχθηκε ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος υπογράμμισε πως είναι υπερήφανος για την πατρίδα του, ανέλυσε τη φιλοσοφία της ομάδας του και διαβεβαίωσε πως θα συνεχίσει να είναι όσο το δυνατόν πιο ψηλά.

Μετά το GrandPrix στο Μεξικό, ο Βρετανός πιλότος της Mercedes δήλωσε: “ Έκανα ό,τι μπορούσα. Είχα καλή εκκίνηση. Δεν ξέρω τι συνέβη στην τρίτη στροφή, του έδωσα (του Φέτελ) πολύ χώρο. Προσπάθησα όσο το δυνατόν πιο σκληρά για να ανακάμψω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου και στην ομάδα μου. Η Mercedes είναι απίστευτη τα τελευταία πέντε χρόνια και είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι μέλος της. Δεν ήταν ο αγώνας που ήθελα, αλλά ποτέ δεν τα παρατάω. Συνέχισα μέχρι το τέλος.

Δε νομίζω ότι ήμουν πολύ επιθετικός. Τοποθέτησα το μονοθέσιό μου στην τέλεια θέση και άφησα πολύ χώρο γι' αυτό που ήταν πίσω μου. Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά στο Μπρίξγουορθ και στο Μπράκλεϊ για όλη τη σκληρή δουλειά. Το να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα κατασκευαστών φέτος ήταν τεράστιο κατόρθωμα, αλλά με βοήθησε να έχω αυτό το επίτευγμα, είμαι απλά πολύ ευγνώμων.

Προσπαθώ να μην αφήσω ούτε... πέτρα! Είναι η φιλοσοφία όλης της ομάδας. Ως οδηγός προσπαθείς να ανεβάζεις τον πήχη και σήμερα ήταν το πιο ασυνήθιστο. Το να είσαι 40 δεύτερα πίσω είναι φριχτό. Απλά έπρεπε να σκεφτώ το μετά. Δεν είχα ιδέα τι θα συμβεί στο πρωτάθλημα, σκεφτόμουν μόνο να ανακτώ θέσεις”.

Για την κατάκτηση τέταρτου παγκόσμιου τίτλου, ο Χάμιλτον τόνισε: “Είμαι χαρούμενος με το τέταρτο πρωτάθλημα. Θα μου πάρει λίγο καιρό να το σκεφτώ, όμως είμαι υπερήφανος για την πατρίδα και όλους όσους την εκπροσωπούν. Ελπίζω αυτοί που παρακολοθούν να είναι χαρούμενοι με το φετινό αποτέλεσμα και θα συνεχίσω να είμαι όσο το δυνατόν πιο ψηλά”

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ