0 ΣΧΟΛΙΑ

Στην ΑΕΚ ο Αγγελίδης

Ανακοίνωση τον παίκτη και επίσημα η ομάδα πόλο της ΑΕΚ


Νέα μεταγραφή ανακοίνωσε η ομάδα πόλο της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, η Ένωση ήρθε σε συμφωνία με τον Άγγελο Αγγελίδη για την θέση του περιφερειακού. 

Αναλυτικά:

«Η ομάδα water polo της ΑΕΚ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Άγγελο Αγγελίδη. Ο πρώην παίκτης του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας και του Ν.Ο. Βουλιαγμένης με πολλές συμμετοχές στην Α1 εθνική κατηγορία θα ενισχύσει τη νεοσύστατη ομάδα της ΑΕΚ στη θέση του περιφερειακού.

Ο προπονητής της ΑΕΚ κ. Κωνσταντίνος Δάνδολος δήλωσε: «ο Άγγελος είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς με εμπειρία από την Α1 και σε μεγάλες και ιστορικές ομάδες. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά τα οποία χρειαζόμαστε στη θέση του περιφερειακού και θα μας βοηθήσει πολύ στο ξεκίνημα αλλά και στη συνέχεια της προσπάθειας μας ώστε η ΑΕΚ να είναι σύντομα στην πρώτη κατηγορία».

Ο Γενικός αρχηγός της ΑΕΚ κ. Γιώργος Κυρμίζογλου δήλωσε: «Συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας για την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ. Ο Άγγελος έρχεται να σηματοδοτήσει με την εμπειρία και τις ικανότητες του ότι η ομάδα water polo της ΑΕΚ στοχεύει ψηλά για τα επόμενα χρόνια».

ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ 

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ