84 ΣΧΟΛΙΑ

Οργισμένη αντίδραση της ΑΕΚ σε καταγγελία κάποιας κυρίας που φέρεται να έχει πάει στο ΣΤΕ!

Κάποια Μαριλένα Ιατρίδου ισχυρίστηκε ότι ανήκει στους 56 που έκαναν την προσφυγή κατά του γηπέδου της ΑΕΚ και δημοσιοποίησε περιεχόμενο απειλητικού μηνύματος που ισχυρίζεται ότι δέχτηκε στον τηλεφωνητή της - Ανακοίνωση της ΠΑΕ AEK με οργισμένη διάψευση οποιασδήποτε σχέσης με το θέμα 


Βήμα για να εκφραστεί βρήκε κάποια κυρία Μαριλένα Ιατρίδου. Η εν λόγω κυρία ισχυρίζεται ότι είναι από τους 56 που έκαναν προσφυγή στο ΣΤΕ κατά του γηπέδου της ΑΕΚ και κατήγγειλε ότι βρήκε απειλητικό μήνυμα στον τηλεφωνητή της από κάποιον φερόμενο ως γείτονα της που φέρεται να ξέρει χούλιγκανς της ΑΕΚ! Σύμφωνα με το in.gr συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, η Μαριλένα Ιατρίδου είναι συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός, με δράση δεκαετιών για περιβαλλοντικά ζητήματα, μέλος της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού και μία από τους 56 πολίτες που υπέβαλαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας Αίτηση Ακύρωσης και Αίτηση Αναστολής της άδειας για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Σύμφωνα με το σάιτ tanea.gr ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη όπου φιλοξενειται η καταγγελία το κείμενο του απειλητικού μηνύματος στον τηλεφωνητή είναι το εξής: «Κυρία Ιατρίδου, καλή σας μέρα. Λέγομαι Γιώργος Παπαδάκης δεν με ξέρετε, μένω εδώ στην Σειρήνων. Ήθελα να σας πω ότι έχετε κάνει με άλλους 55 μία κίνηση με την οποία ζητάτε να μη γίνει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί που το γήπεδο υπήρχε για εκατό χρόνια. Το πρώτο που σας λέω είναι ότι εμείς που δεν μένουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν έχουμε καμιά δουλειά να πάρουμε θέση σ’ αυτό. Το δεύτερο που σας λέω είναι ότι επειδή έχω πρόσβαση στους χούλιγκανς, έχω μάθει ότι ήδη έχετε γίνει στόχος εσείς και οι άλλοι 55. Έχουν επισκεφτεί τα σπίτια σας, μέσα στα οποία έχουνε βρει πολλές παρανομίες και αυθαιρεσίες. Έχουν αποφασίσει να τα κάψουνε ούτως ώστε όταν τα φτιάξετε από την αρχή, να τα φτιάξετε σωστά και χωρίς παρανομίες. Επίσης, μία κυρία (…) έκανε την εξυπνάδα να πει ότι μένει (…) ενώ μένει (…). Μη νομίζετε ότι κι αυτή δε θα τη βρούμε. Εν πάση περιπτώσει, σας λέω ότι όσο ακόμα είναι καιρός, αποσυρθείτε από αυτό που έχετε ζητήσει, γιατί ένα είναι ότι δε θα κερδίσετε τίποτα και μόνο να χάσετε έχετε. Νομίζω ότι δεν έχω να σου πω τίποτε άλλο, είναι μια προειδοποίηση για το καλό όλων σας».

Την καταγγελία της κυρίας Μαριλένας Ιατρίδου (φωτό και βίντεο) που φέρεται να δέχτηκε απειλητικό μήνυμα στον τηλεφωνητή της επειδή φέρεται να είναι από τους 56 που υπέγραψαν την προσφυγή στο ΣΤΕ κατά του γηπέδου της ΑΕΚ φιλοξένησε εκτός από τα ΜΜΕ συμφερόντων Μαρινάκη (in.gr, tovima.gr, tanea.gr) και η ιστοσελίδα news247 με αποτέλεσμα η ΠΑΕ ΑΕΚ να εκδώσει την παρακάτω ανακοίνωση όπου κάνει λόγο για προβοκάτσια και μιλάει για διαστρεβλωση της πραγματικότητας και δήθεν ρεπορτάζ. Η ανακοίνωση  που βρίσκεται στο σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ως εξής: 
Διαβάσαμε με πρωτοφανή έκπληξη στο ειδησεογραφικό site news247 μία δήθεν καταγγελία μίας κάποιας συντονιστικής επιτροπής των προσφευγόντων εναντίον του γηπέδου μας περί απειλητικών τηλεφωνημάτων κάποιου Γιώργου Παπαδάκη εναντίον όσων έχουν καταθέσει μία ακόμα προσφυγή προσπαθώντας μάταια να ακυρώσουν το όνειρο εκατομμυρίων ΑΕΚτζήδων. 
Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι ουδεμία σχέση μπορεί να έχουμε με τέτοιες αισχρές προβοκάτσιες από τις πολλές που έχουν κατασκευαστεί εναντίον της ομάδας μας και των φιλάθλων μας όλο αυτό το διάστημα, μέχρι την νόμιμη καθ’ όλα έκδοση της οικοδομικής άδειας αλλά και μετά. 
Η ΑΕΚ σε όλη τη διάρκεια αυτής της επίπονης διαδικασίας κινήθηκε με μοναδικό γνώμονα τη νομιμότητα σεβόμενη απόλυτα τις διατάξεις του ελληνικού Συντάγματος, αλλά και της κείμενης νομοθεσίας, ενώ οι φίλαθλοί μας έχουν επιδείξει και εξακολουθούν να το κάνουν πρωτοφανή αυτοσυγκράτηση σε όλες τις προκλήσεις, αλλά και τις ιταμές προσβολές τις οποίες δέχθηκαν ακριβώς γιατί υποστήριξαν από την πρώτη στιγμή το αυτονόητο: την επιστροφή της ομάδας στη γη των προγόνων και ιδρυτών μας, εκεί που εδρεύει από τον Νοέμβριο του 1930! 
Εξίσου προβοκατόρικο, όμως, και με προφανή σκοπιμότητα διαστρέβλωσης της πραγματικότητας είναι και το δήθεν ρεπορτάζ, το οποίο φιλοξενείται «αποκλειστικά» στην ως άνω ιστοσελίδα της 24media. Και δεν είναι το μόνο που έχουμε διαβάσει εναντίον της ομάδας από το ίδιο ειδησεογραφικό γκρουπ. 
Εχουμε απόλυτη γνώση και της προέλευσης, αλλά και των σκοπών που εξόφθαλμα εξυπηρετούν τέτοια «αποκαλυπτικά δημοσιεύματα». Γνωρίζουμε ποιανού υπάλληλος είναι ο φερόμενος ως επικεφαλής της 24media. Τους λέμε απλώς ότι μάταια προσπαθούν να δημιουργήσουν στρεβλές εντυπώσεις καθοδηγώντας το παιχνίδι κάποιων λίγων γραφικών, που είναι μπροστινοί μιας ελάχιστης μειοψηφίας, την οποία το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να μην αποκτήσει γήπεδο η ΑΕΚ. Τους μάθαμε όλους πολύ καλά! 
Ας μην συνεχίσουν το παιχνίδι τους. Γιατί εκτός του ότι θα απογοητευτούν, θα πέσουν και στην περιφρόνηση των φιλάθλων μας, οι οποίοι καταλαβαίνουν απόλυτα το παιχνίδι τους. Καθοδηγούμενα ρεπορτάζ δεν μπορούν πλέον να επηρεάσουν την αίσια έκβαση του δίκαιου αγώνα μας”.  

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Yiannisengland - 15/11/2017 11:55

Milaei to antidote tou viagra

antreas_hania_21 - 15/11/2017 11:52

Ο ΡΟΥΜΠΑΜΠΑΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΙΑΤΡΙΔΟΥ

apaleftos21 - 14/11/2017 16:51

να τρολαρουμε λιγο... αναφερει οτι χουλιγκαν της ΑΕΚ εχουν παρατηρησει και αυθαιρεσιες, παρατυπιες στα σπιτια των 56 !!! οποτε συμπεραινουμε την ανωτερότητα των χουλιγκαν μας, καθως είναι μηχανολογοι, αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί για να βλέπουν και αυθαιρεσιες και παρατυπιες... χαχαχα...

Costas68 - 15/11/2017 11:36

Επιστήμονες που λέγε και ο ακατανομαστος !!!

yiorgos h.21 - 15/11/2017 10:43

Παίζει να είναι αύριο εξώφυλλο στον πρωταθλητή: "Να ποιοι είναι οι επιστήμονες!!"

mathebalitsa - 14/11/2017 20:23

Πολυ σωστή η παρατήρηση σου, όντως, αν βάλουμε και το βίντεο του πάλαι ποτέ προέδρου του οσφπ που λέει ότι στην 7 είναι επιστήμονες....., ξέρουμε ποιοι πήραν τηλέφωνο τη μανδαμ..... μηχανολόγοι, τεχνολόγοι κλπ χουλιγκανς....

apaleftos21 - 14/11/2017 21:26

μα πραγματικά αυτές οι δηλώσεις είναι ημιτρελες ή κατεθυνομενες ...

Φοίνικας - 14/11/2017 18:43

Χαχαχαχαχα! Καλό!

Petros1968 - 15/11/2017 08:11

Ο παππούς μου που ήταν από την Προύσα έλεγε ότι αν δεις γυναίκα καραφλή να φύγεις όσο πιο γρήγορα μπορείς.

ΑΕΚ με σπασμένα τα φρένα - 15/11/2017 09:26

aaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

costasaek10 - 15/11/2017 03:07

Καλά, πρώτη φορά ακούω κάποιο τόσο ευγενικό....εκβιαστη να αποκαλει την "εκβιασθεισα" κυρία και καλή σας μέρα. Πραγματικά τόση ευγένεια δεν τη περίμενα από ένα "εκβιαστη" αλλά μάλλον από...επιστήμονα. Και μάλιστα να αφήνει και μήνυμα και να...συστήνεται (πάλι καλά που δεν έδωσε και ....αριθμό ταυτοτητας). Ότι όμως και να κάνει, ότι και να κάνουν και όλη τη συμμορία (όχι εγκληματική οργάνωση) να φέρουν το γηπεδο της ΑΕΚΑΡΑΣ μας θα τελειώσει, εκεί θα έρχονται, θα χάνουν από... Συνέχεια το...Πέρυσι και θα κάνουν ακόμα προσφυγή να ζητούν τους βαθμούς, γιατί θα παίζουνε σε γήπεδο εναντίον του οποίου ακόμα θα κάνουν προσφυγές....

bbbc - 14/11/2017 20:03

μπορουμε να γνωρισουμε και τους υπολοιπους 55?

ORIGINAL_Veteran1973 - 15/11/2017 01:12

Δεν χρειάζεται.Πήρεs αντιπροσωπευτικό δείγμα...

biker - 15/11/2017 08:40

Χαχαχαχα......

demara11 - 14/11/2017 23:42

Η τυπισσα ειναι ετοιμη για το Je t'aime(αν το γραφω σωστα) της Πανια,του Κατμαν,του Σχιζοφρενη δολοφονου με το πριονι,της κυριας Ελισαβετ και της Μαλαμως.Ακριβως για εκει ειναι και ο κυρ Σαββας.

nik18.21 - 14/11/2017 23:30

Εγω ενα ξερω, οτι οσοι ψηφισαν τον ΑΒ και παρεμφερη πολιτικα μορφωματα, συλλογικοτητες, θολοκουλτουροαριστερικοτητες κλπ, ειναι κατι χαμενοι στο διαστημα σαν αυτην! Μα να μην εχω δει ουτε εναν, μα ουτε εναν σοβαρο ή εστω σοβατοφανή σε αυτους τους χωρους..;

Van Propersie - 14/11/2017 20:33

Ο Καραπαπας με χαίτη

AEKAPAforzaaa - 14/11/2017 23:18

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!Θεϊκο!!!!Ελιωσα!!!!!!!!!!!!!!!

Manwlhs - 14/11/2017 22:26

Δεν το άκουσα γιατί δεν μπορώ να χάσω ούτε δευτερόλεπτο για τέτοιες σάχλες, αλλά διαβάζοντας τι λέει, απορώ με την κουτοπονηράδα των τυπάδων. Θεωρούν ότι θα πιστέψουμε ότι πήρε κάποιος και - ουσιαστικά - συστήθηκε σαν χούλιγκαν. Πάλι καλά που δεν είπε ότι είναι υπηρέτης ολιγαρχών και φασίστας δολοφόνος. Παιδάκια, φτιάξτε καλύτερο σενάριο την άλλη φορά και βουρ στο Ελλάδα έχεις ταλέντο. Ούτε για να μας δουλέψετε δεν είστε άξιοι.

teo1972 - 14/11/2017 22:15

Τι τρελό μωρό είναι αυτό;Καψωσα......

Araujo_11 - 14/11/2017 22:02

Να προσέχετε τις γυναίκες σας ρε σεις. Βλέπετε που μπορει να οδηγήσει η εγκατάληψη και η στέρηση του σεξ

pelekan21 - 14/11/2017 21:57

τελικά ρε αδέρφια τι κομμάτια έχει αυτή η νεα Φιλαδέλφεια!!να τη χαίρονται αυτοί που την εχουν γειτόνισσα!unique αβάπτιστη....

sasdragongr - 14/11/2017 18:31

Κατάφερα να δω το βίντεο με μεγάλη μπορώ να πω "αντοχή" και τα συμπεράσματά μου έχουν ως εξής:

1.- Η κυρία αναφέρεται (στο βίντεο) στην προστασία του αιγιαλού και μπράβο της, γιατί πρέπει να υπάρχει πρόσβαση σε όλους και να μην τον ενοικιάζει ο κάθε δήμος λες και είναι τσιφλίκι του. Καμμία σχέση με εμάς.

2.- Δυστυχώς αυτή και οι άλλοι 55 στην καταγγελία τους στο ΣΤΕ (και στα γαυρομέσα) δεν αναφέρθηκαν... Συνέχεια στο γεγονός πως ο χώρος του γηπέδου είναι "ΔΙΚΟΣ" μας και όχι κοινόχρηστος όπως οι ακτές.

3.- Όλοι αυτοί οι 56 φωνάζουν για το περιβαλλοντικό έγκλημα της ανέγερσης του γηπέδου με "παράνομη" άδεια και την κοπή 20-30 δέντρων, αλλά δεν λένε τίποτε για τη σαβούρα που έχει μαζέψει μέσα στο άλσος το κολλητάρι τους ο γαυροδήμαρχος, ούτε αναφέρονται στην μελλοντική πεζοδρομημένη επιφάνεια, πάνω από τις υπογειοποιημένες Φωκών και Πατριάρχου Κωνσταντίνου, που θα προσφέρει τη δυνατότητα στους πολίτες να περπατήσουν μαζί με τις οικογένειές τους χωρίς φόβο.

4.- Θα ήθελε η εν λόγω κυρία στο δικό της οικόπεδο, να γκρεμίσει το σπίτι της για να χτίσει καινούργιο (με όλες τις νόμιμες άδειες) και να πάει κάποιος στο ΣΤΕ, να την διακόψει;

5.- Για να βγει να κάνει αυτή την καταγγελία, σίγουρα υπήρξε μήνυμα. Το μήνυμα όμως ποιός το έστειλε; Ποιός είναι αυτός ο κύριος "Γιώργος Παπαδάκης"; Σίγουρα όχι ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Γιατί άν όντως φοβήθηκε από το απειλητικό μήνυμα δεν πήγε (εδώ και 4 ημέρες) στην αρμόδια Υπηρεσία (Αστυνομικό Τμήμα, Εισαγγελία), να κάνει την καταγγελία της και να ζητήσει να ανευρεθεί ο δράστης "Γιώργος Παπαδάκης"; Αυτό θα ήταν το πιο εύκολο και το πιο νόμιμο.

Γιατί κάνει καταγγελία στα γαυρομέσα;

Γιατί εκτός από τα γαυρομέσα κάνει αναπαραγωγή του θέματος και το news247, ιδιοκτησίας Δημήτρη Μάρη του γνωστού ιδιοκτήτη στοιχηματικών sites, όπου "κάποιες ελληνικές ομάδες" έστηναν τα παιχνίδια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη έτρωγαν τα γκολ βροχή και οι Πρόεδροί τους τα κονόμαγαν χοντρά στοιχηματίζοντας σε βάρος της ίδιας τους της ομάδας;

Όταν βγήκε η άδεια το είχα επισημάνει πως ο γαυροδήμαρχος θα συνεχίσει να μας πολεμά. Επειδή δεν θέλει να φαίνεται, βάζει με τη βοήθεια του αφεντικού του, άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

Αλλά και αυτό θα περάσει.

aekofron - 14/11/2017 20:10

Χαρα στο κουραγιο σου αδερφε.. Αν δω το βιντεο, μετα δεν θα εχω μονιτορ..

titanas2015 - 14/11/2017 19:37

Ποσα ποκεμον θα δω ακομα Θεε μου;Εκει στον πειραια δεν βαρεθηκαν;

yellowheart - 14/11/2017 19:46

έχουν το εργοστάσιο παραγωγής ...τι να βαρεθούν ; όλο και νέα μοντέλα θα πλασσάρουν ...

panoshalkida21 - 14/11/2017 19:46

Oταν ο άνθρωπος έχει αγ@μίες!!! Συγνώμη!

Tonio - 14/11/2017 18:38

"Γνωρίζουμε ποιανού υπάλληλος είναι ο φερόμενος ως επικεφαλής της 24media." τα είπες όλα σε μια φράση.

sasdragongr - 14/11/2017 18:43

Ο Δημήτρης Μάρης που είναι και ιδιοκτήτης της news247

Miros - 14/11/2017 18:29

Ειναι απο αυτες της γυναικες της αποτυχημενες της ζωης που τους εχουν φτυσει ολοι και δεν καταδεχοντε ουτε

οι μυγες να την ακουμπανε οι ψευτοκουλτουρα σε ολο της το μεγαλειο οκ ξυδακι.......

το γηπεδο μανταμ δεν μπορειτε να το σταματησετε ΓΚΕΓΚΕ?

ΑΕΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ κ μην ασχολειστε με ολους τους ασχετους......ΤΕΛΟΣ

nicosia_mono_aek - 14/11/2017 17:55

Πρωτα απο ολα δε βγαζεις νοημα για το τι λεει, αφου δεν γνωριζει σωστα το αντικειμενο για το οποιο μιλα.. Τι παιρνα η ΑΕΚαρα μας απο αυτους τους γελοιους που μας κυβερνουν.. Ρε Συριζαιοι γελανε και οι πετρες μαζι σας...

billaros21original - 14/11/2017 16:00

Κοίτα ρε φίλε μου τι ζουν ανάμεσα μας!!!! Αντε να σωθεί μετά αυτή η χώρα

masticox - 14/11/2017 17:44

Σε αυτο το συμπερασμα μπορει να καταλληγεις 2 φορες την ημερα αμα κοιτας τι συμβαινει γυρω σου, για αυτο μονοδρομος να σωθουμε εμεις...

Galatis - 14/11/2017 17:18

Την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, την γνωρίζουν, στην ΠΑΕ;Αν ναι, τότε τι περιμένουν για να αντιδράσουν;Μηνύσεις και καταγγελία του Ολυμπιακού στην Uefa , για τα στημένα για να τελειώνουμε. Έλεος πια με τον κάθε τυχαίο.

SamarasLawVSkormoran - 14/11/2017 17:13

Οι ραδιενεργές επιπτώσεις της ψήφου στον Σύριζα είναι εμφανείς στον ελληνικό λαό..

Craveman - 14/11/2017 16:48

Dawn of the living dead,κοίτα να δείς ρε π***τη μου,όλα τα κατευθυνόμενα ζόμπι ξεχύθηκαν απ'τα λαγούμια τους για την ύστατη προσπάθεια,ρε Φαταούλ,ασχολήσου λίγο με τα του οίκου σου (τώρα που ξεκινάνε και τα χοντρά ζόρια) και άσε την Ν.Φ.,έχεις γίνει και κουραστικός και προβλέψιμος !

SimoesMan - 14/11/2017 16:30

Το εν λόγω ηχητικο μολις ειδα οτι διαδιδεται και απο συνοπαδους μας, μελη της εξωκοινοβουλευτικης αριστερας με θεσεις στα υπουργεια, οι οποιοι μαλιστα κανουν και guest εμφανισεις στο γηπεδο! Μηπως να παρουμε και τα μετρα μας για τον εσωτερικό εχθρο ο οποιος ειναι και ο πιο επικινδυνος?

mathebalitsa - 14/11/2017 16:24

χοντρουλη κρατα κανένα ψιλό για την εγγύηση που θα χρειαστεί να δώσεις γιατί αλλιώς θα πας μέσα! Και μόλις βγεις θα κάθεσαι αγκαλιά με το κυρία αυτό και θα απολαμβάνεις ΑΕΚαρα στο τσου λου μέσα στην Αγία σοφια, και το κυρία θα σου κάνει χαρούλες..........

Φοίνικας - 14/11/2017 15:57

Μάγκες, συγγνώμη αλήθεια τώρα που γίνομαι πολιτικά κορεκτήλας γιατί η συγκεκριμένη και οι όμοιοι της δεν το αξίζουν, αλλά σχόλια για την ποιότητα της φάτσας της, ή την απουσία της ερωτικής ζωής της μανδάμ δεν χρειάζονται νομίζω. Μη πέφτουμε στο επίπεδό τους. Ταράχτε τους στην νομιμότητα. Φιλικά και ενωσίτικα η παρατήρηση αδέρφια.

nikpit30 - 14/11/2017 15:45

Εντάξει προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα.Δεν μασάμε από κάτι τέτοια χαζά ούτως ή άλλως εμείς είμαστε καβάλα στο άλογο.Ας κάνουν ότι μπορούν και νομίζουν

apatsis21 - 14/11/2017 15:42

Πώς είσαι έτσι μαντάμ. ...

nikolas88 - 14/11/2017 14:43

δλδ υπαρχουν ατομα που χρησιμοποιουν τηλεφωνητη?!

BlackKnight - 14/11/2017 15:39

Ε ναι ρε φίλε. Αλλιώς πως θα μπορούσε να αποδείξει ότι κάποιος την πήρε τηλέφωνο και τι της είπε; Είδε άγνωστο νούμερο και άρχισε να τον γράφει; Ύποπτο. Ενώ τώρα και καλά, δεν μπόρεσε να το σηκώσει και τσουπ, νάτο όλο το μηνυματάκι στα πράσα.

gkate - 14/11/2017 15:31

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!

Ρε 365 βγάλε μια προειδοποίηση...

"ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!"

Μόνο ο Θεός ξέρει πώς άντεξα με αυτό που αντίκρισα...

ΠΤΟΥ ΚΑΚΑ...

ariaek - 14/11/2017 14:10

ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΑΣΕ!!!

neostigris - 14/11/2017 15:30

την αμολησαν φιλε

neostigris - 14/11/2017 15:29

ευτυχως εφαγα και το διαβασα

aeto - 14/11/2017 15:27

ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ,ΟΣΟ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑ,ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ

depon21 - 14/11/2017 14:35

Κυρία μου το μόνο απειλητικό μήνυμα που έχεις πάρει είναι από τον καθρέφτη σου...ρε που έχουμε μπλέξει με τους πουθενάδες....

taos - 14/11/2017 15:21

depon είσαι θεός...χαχαχαχαχαχ

symos - 14/11/2017 15:03

To διάβασα κι εγώ στο in.gr, όπου έπλεκε το εγκώμιο της αγωνίστριας αυτής με τη δράση δεκαετιών.

Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση όμως, είναι πως το ρεπορτάζ την ταυτοποιούσε ως μία εκ των 56 που υπέβαλαν αίτηση ακύρωσης της "ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ άδειας για τη κατασκευή του γηπέδου"!!!


Το ίδιο το ρεπορτάζ λοιπόν χαρακτηρίζει την άδεια παράνομη! Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον,... Συνέχεια προσπαθώντας να στρέψουν τον απλό κόσμο εναντίον του γηπέδου.

Φοίνικας - 14/11/2017 15:17

Παιδιά, ένας είναι ο τρόπος. Μηνύσεις. Τραβάει η ΠΑΕ ΑΕΚ μια μήνυση στο in.gr γιατί χαρακτηρίζει παράνομη μια άδεια που βασίζεται σε νόμο που έκρινε συνταγματικό μέχρι και το ΣτΕ. Μετά για την μανταμίτσα. Απαίτηση να καταθέσει μήνυση η κυριούλα στο φάντασμα, εεε συγγνώμη σίγουρα υπάρχει ο άνθρωπος, που την πήρε τηλέφωνο. Πια πάρα πολύ εύκολα εντοπίζεται ποιος την πήρε τηλέφωνο και αν είναι η δική του φωνή στο μήνυμα. Κι αν ο τύπος όντως υπάρχει, και όντως απείλησε την μανδάμ (πολύ... Συνέχεια αμφιβάλλω) τότε μήνυση από την ΑΕΚ στον τύπο για προβοκάτσια. Αν όμως δεν υπάρχει τίποτε από όλα αυτά, μήνυση στην μανδαμίτσα για προβοκάτσια. Κανά δικηγόρο εδώ ρε μάγκες να μας πει πως μπορούν να κινηθούν όλα αυτά μπορεί να μας πει? Μπορούμε εμείς ως οπαδοί της ΑΕΚ να κάνουμε κίνηση?

aektzisgnisios9_11 - 14/11/2017 15:17

ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ.ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑ ΑΝΤΡΑ ΘΑ ΧΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ...ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!

irish_21 - 14/11/2017 15:13

Μοντελο η κυρατσα...........

el_zambato - 14/11/2017 15:10

O ορος "troll" σε ανθρωπινη μορφη...αυτη (στανταρακι) η τον καφε λεει η χαρτοριχτρα ειναι...τι αλλο θα δουμε ρε ...ουστη μου...

Wazzaa21 - 14/11/2017 14:57

Δεν άντεξα να δω πάνω από 3 δευτερόλεπτα του συγκεκριμένου βίντεο...

Gipedo_stin_N_F - 14/11/2017 14:05

Α ρε Νομιμότητα που σου χρειάζεται και εσένα.... Πρόεδρε για στείλε την και αυτήν την γνωστή άγνωστη να κόβει δελτία για τα ξύλα και να ρίξει και κάνα καθάρισμα εκεί γύρω γύρω από το γηπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια.........

Makiskotsabasis - 14/11/2017 14:50

Μην κάνεις προβοκατορικα σχολια αβάσιμα και προπαντων μην πετάς ανεξίτηλη λάσπη για έναν συνενωσιτη. Εναντιθεση με όσα λες ως ενεργός πολίτης του δήμου ν.φ. ήμουν από τους πρώτους που έλεγα ότι οι δημοτικές θα αποτελέσουν τον ακρογωνιαίο λίθο της γοργης ή όχι πραγματώσεις του ονείρου όλων των αγώνων συνενωσιτων. Επιπλέον διατρανωνα ότι η εκλογή αυτού του αστείου τυπακου μόνο κωλυσιεργίες μπορούσε να επιφέρει. Όσο για τον χολσχαουζερ εννοούσα ότι ένας παίκτης... Συνέχεια εξαιρετικά ποιοτικός , η καλή έκδοση του αινταρεβιτς με καλύτερη ανασταλτική λειτουργία αλλά το ίδιο ίσως και πιο αργος. Τα παραπάνω τα αναφέρω για να μην σπηλωνεται ο λογαριασμός μου. ( Το αναφέρω για να το δεις εδώ ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις )

Gipedo_stin_N_F - 14/11/2017 15:33

Δήθεν ΑΕΚτζη εσύ και κάποιοι άλλοι που κάνατε τεράστιο ύπουλο πόλεμο στον Κ. Δημήτρη Μελισσανιδη για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ μας του σπιτιού μας που εδώ και πόσα πολλά χρόνια δεν έχουμε και είμαστε στα ξένα από εδώ και από εκεί σε όλα τα αθλήματα που άμα δεν ήτανε αυτός ο άνθρωπος η ΑΕΚ μας θα ήταν ακόμα στα αζήτητα και εσύ και οι άλλοι αυτοί οι κάποιοι να κάνετε τέτοιον ύπουλο πόλεμο σε αυτόν τον άνθρωπο που είναι ο μόνος που δίνει ελπίδα στην ΑΕΚ μας αυτός και ο φίλος του... Συνέχεια Μάκης Αγγελόπουλος...... ***Ντροπή σας που βγάζετε και γλώσσα και από πάνω..........

Makiskotsabasis - 14/11/2017 17:38

Τι είναι αυτά που λες άνθρωπε μου σταματά τα ψεματα

Gipedo_stin_N_F - 14/11/2017 23:25

Όταν στον ειδικό χώρο της Αγίας Σοφίας κρεμαστουν οι φωτογραφίες από τον Κ. Δημήτρη Μελισσανιδη εκεί θέλω να σε δω. *Που θα μου πεις ότι λέω και ψέματα δήθεν ΑΕΚτζη.........

Gipedo_stin_N_F - 14/11/2017 15:17

Επιδει τα πολλά λόγια είναι περιττά... Απάντησε ξεκάθαρα σε αυτό που σε ρωτάω... Ερώτηση:Εσύ δεν είσαι ένας από αυτούς τους δήθεν ΑΕΚτζηδες που έλεγε ο Κ. Δημήτρης Μελισσανιδης που θα κρεμάσει και της φωτογραφίες σε έναν ειδικό χώρο μέσα στην Αγία Σοφία για να τους βλέπει ο κόσμος της ΑΕΚ και για να ξέρει........ ?????????

Makiskotsabasis - 14/11/2017 15:35

Και συνεχίζεις τα ψέματα και την λάσπη. Ξαναδιάβασε το σχόλιο και θα καταλάβεις. Βγάζεις πράγματα από το μυαλό σου

WhiteKeys - 14/11/2017 14:14

Μήνυση στην μαντάμ μέχρι να της πάρουμε και το πόστερ Βασιλοπουλου που θα έχει στην κρεβατοκάμαρα της.

kapetanios21 - 14/11/2017 14:43

Απο οτι φαινεται ειναι και το μονο σε αντρικο που διαθετει.

paul - 14/11/2017 14:41

AN EKANE O OLYMPIAKOS GYPEDO THA SE PEIRAZE H PERIVANTOLOGIA...?...XWRA MPOYRDELO ME KAMIA YPODOMI SE TPT

kabamaru1 - 14/11/2017 14:24

Καμια σωτηρια. Η λογικη εχει παρελθει σε αυτο το κρατος.

snake91121 - 14/11/2017 14:23

KARTOYN !!!!!!!!!

barlos71 - 14/11/2017 14:20

Είναι κεφάτη...γυρίζει απο του Βασιλόπουλου...Δαφνί μέσα βαθιά...ψηφίζει αυτή? Που ζούμε?

aekscout365 - 14/11/2017 14:16

Όταν δεσμευτεί η έκταση για το γηπεδάκι του Εθνικού , ώστε να μείνει το καραισκακης για τον οσφπ, να δω πόσοι θα σηκωθούν να μιλήσουν για περιττές κινήσεις που κατασπαταλούν το δημόσιο χρήμα και επιβαρύνουν το περιβάλλον. Να τηρούνται όλοι οι νόμοι και να μην είμαστε επιλεκτικά ευαίσθητοι.

Nteminho11 - 14/11/2017 14:14

Και σε άρθρο του ΑΕΚ365 σε έβαλαν τι άλλο θέλεις

yellowheart - 14/11/2017 14:07

Mαλλιοξεφτιλίκια ...που καταντάει ο άνθρωπος όταν έχει εμμονές και κατευθύνεται ... Ντροπή τους ας αυτοκτονήσουν αν γίνει το γήπεδο ,αφού δεν θέλουν να το βλέπουν , παρά να ξεφτιλίζονται έτσι ...

gior21 - 14/11/2017 13:57

Κυρα Μαρικα μου μπερδεψες τις εκπομπες, τραβα στην Αννιτα Πανια να βρεις κανα γαμπρο και ασε μας στην ησυχια μας να φτιαξουμε τον ναο μας.

Και αμα εισαι και καλο κοριτσι μπορει λεω μπορει να σε παντρεψουμε και στο ναο μας!!!

Gipedo_stin_N_F - 14/11/2017 14:06

Φίλε gior21 μιπως σε λένε Παύλο????? *Φιλικά έχω λόγο που σε ρωτάω......

gior21 - 14/11/2017 14:42

Οχι φιλε το ονομα μου ειναι Γιωργος εξ ου και το gior, αλλα εχω σχεση με το Παυλος(το ονομα του πατερα μου)

Για πες και τον λογο που ρωτας?

aliceaek - 14/11/2017 14:05

Τι ειν τουτο?

an0nymous - 14/11/2017 14:05

Ναι ναι.. με σένα θα ασχοληθεί η ΑΕΚ.. χαχαχαχα.. ήμαρτον τι άλλο θα ακούσουμε μέχρι να χτιστεί το γήπεδο????!?!?!


Στην τελική ανοίξτε τα τηλέφωνα να δούμε ποιος απειλούσε.. :P... Συνέχεια
Τίγρη πάτησε μια μήνυση ρε να τελειώνουμε..

AEK_gia_panta2 - 14/11/2017 13:59

Ας πάει στον εισαγγελέα. Next please.

Eleft - 14/11/2017 13:57

Εαν νομιζετε οτι ο κοσμος της ΑΕΚ ασχολειτε με τετοιες σαχλαμαρες η εαν νομιζετε οτι ημαστε τιποτα ηλιθιοι να πεσουμε μεσα στις παιδιαστικες παγιδες που κατασκευαζετε... για να κερδισετε πολιτικο όφελος!! Ηστε βαθια νυχτωμενοι! Το σπιτι μας ειναι κατι παραπανω απο ΙΕΡΟ και θα το φτιαξουμε και με το αιμα μας αμα χρειαστει!! Αλλα ποτε ουτε θα απειλησουμε και θα εκβιασουμε κανενα γιατι για αυτα πολεμαμε καθε μερα και καθε ωρα στη ζωη μας!!! Ευχαριστω!!

djorj - 14/11/2017 13:48

στη Πάνια να το παει

Φοίνικας - 14/11/2017 13:48

Επίσης δεν κοιτάτε κάποιοι δημοσιογράφοι να κάνετε κανά ειδησεογραφικό ραδιόφωνο? Τι να ακούσεις πια στα ερτζιανά? Αδέρφια μην τους χαρίζετε κλικ και ακροαματικότητες ούτε από περιέργεια.

vassilios21 - 14/11/2017 13:46

Ομορφιά μου....

AekVelgio - 14/11/2017 13:43

Τι αλλο θα ακουσουμε ακομα...

Φοίνικας - 14/11/2017 13:43

Ε ας πάει η μαντάμ το μήνυμα στον εισαγγελέα, δόξα την Παναγία πια υπάρχουν και αναγνωρίσεις κλήσεων οπότε ξέρει από που την πήραν τελέφωνο, να βρουν αυτον τον κυρ Παπαδάκη να μάθουμε και εμείς αν έχει οποιαδήποτε σχέση με την ΑΕΚ (από απλή οπαδική μέχρι να είναι κολλητός του Χιμένεθ). Αλλά κοίτα να δεις που θα το έχει σβήσει μωρέ η καημένη το μήνυμα και δεν θα ήξερε και πως να δει την αναγνώριση μωρέ η φουκαριάρα. Ουστ ρε

ΕΠΟΜΕΝΟ