0 ΣΧΟΛΙΑ

Φαλέκας: Βαρόμετρο ο Χάρις, πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας

Διαβάστε τι λέει ο βοηθός προπονητή της ΑΕΚ για το ματς με την Ολίμπια και όχι μονο


Για μια ΑΕΚ που πρέπει να σταματήσει να έχει "νεκρά" διαστήματα στο παιχνίδι της και να βρει σταθερότητα στην απόδοσή της, αρχής γενομένης από τον αυριανό κρίσιμο αγώνα με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας μίλησε ο Αλέξης Φαλέκας. Σε συνέντευξή του ο βοηθός προπονητή της Βασίλισσας, αναφέρθηκε και στον Μάνι Χάρις, αλλά και για άλλα θέματα. Αναλυτικά: 

«Σίγουρα είναι δυνατότερη η διοργάνωση. Βάσει αποτελεσμάτων του ομίλου μας, δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Τα αποτελέσματα είναι πάρα πολλά και είναι… μέσα. Κάθε αγωνιστική βλέπεις και μια έκπληξη».

Για τη συνέχεια της ΑΕΚ: «Πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας. Έχουμε μείνει πίσω στον όμιλο. Θέλουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας και να ψάξουμε να κάνουμε εκτός έδρας νίκες».

Για τον Μάνι Χάρις: «Είναι βαρόμετρο, απλά δεν είναι στην επιθυμητή απόδοση. Θέλει χρόνο και παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι καλύτερος. Δεν πρέπει να μιλάμε μόνο για τον Χάρις. Η ομάδα έχει πολλά όπλα στη φαρέτρα της».

Για τα σημεία που θέλει να αλλάξει η ΑΕΚ: «Τα νεκρά διαστήματα! Η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, που σε κάθε παιχνίδι ξεκινάμε άσχημα. Για την ακρίβεια, η αρχή του αγώνα και η αρχή του δευτέρου μέρους. Εκεί θέλουμε να εστιάσουμε. Με πολλές οδηγίες. Τι να κάνουμε; Να μην τους μιλήσουμε;».

Για τον βαθμό σκληράδας της ΑΕΚ: «Η ομάδα φτιάχτηκε το καλοκαίρι ώστε να μπαίνει μέσα στο γήπεδο και να τα δίνει όλα. Όπως τελειώσαμε τη σεζόν, θέλουμε να την ξεκινήσουμε. Κόντρα στην Βενέτσια παίξαμε… ξύλο. Αυτό είναι κάτι που θα συνεχίσουμε, θέλοντας να παίξουμε άμυνα».

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ