3 ΣΧΟΛΙΑ

Εγκρίθηκε η ανανέωση Σκίμπε

Μόνο οι υπογραφές απομένουν πλέον για το νέο συμβόλαιο


Tα τυπικά απομένουν πλέον για την ανανέωση του συμβολαίου του Μίχαελ Σκίμπε. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στη συνεδρίασή της ενέκρινε ομόφωνα την εξουσιοδότηση του προέδρου Βαγγέλη Γραμμένου για να προχωρήσει σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Μίχαελ Σκίμπε.

Πρόκειται, ωστόσο, μάλλον για… τυπική διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί βάσει πρωτοκόλλου, καθώς οι δύο άνδρες είχαν συζητήσει ακόμη και πριν τα μπαράζ και ουσιαστικά υπάρχει συμφωνία με τον Γερμανό τεχνικό για νέο διετές συμβόλαιο, με αντίστοιχες απολαβές με το προηγούμενο (500.000 ευρώ ετησίως).

Απομένει, συνεπώς οι υπογραφές, προκειμένου ο Μίχαελ Σκίμπε να είναι και με τη «βούλα» ο άνθρωπος που θα οδηγήσει την Εθνική στο νεοσύστατο NationsLeague και τα προκριματικά για το Euro 2020.

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Araujo_11 - 20/11/2017 12:53

Έχω ξαναπεί ότι ειμαι μπερδεμένος σχετικά με τον Σκίμπε. Ειναι πράγματι καλός προπονητής αλλα ειναι εξαρτώμενος απο καποιο περίεργο άρμα μανατζαραίων που εκπροσωπούν "παλαίμαχους" ποδοσφαιριστές; Ή είναι απλώς κομπλεξικός, βλέπει περίεργα όνειρα και κάνει αδικίες αλλά και ακατανόητες επιλογές παιχτών, ενδεκάδας και τακτικής; Είχε το θάρρος η ομοσπονδία να τα συζητήσει αυτά μαζί του;... Συνέχεια
Αν ισχύει η πρωτη περίπτωση, τότε καλώς να μείνει και ειναι δουλειά των νέων ανθρώπων στη διοικηση της ομοσπονδίας να καταργήσουν τον περίγυρο του Σκίμπε στην Εθνική. Αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση τότε λυπάμαι παιδιά αλλα ειναι σίγουρο πως με Τζιόλη, Μανιάτη και Σταφυλλιδη ούτε στο Euro θα πάμε και θα ειναι κρίμα για πολλα απο τα παιδιά αυτής της γενιάς που και ταλέντο έχουν και χαρακτήρα και φιλοδοξία.

mitsos aek 1924 - 20/11/2017 12:37

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tsartaselmago - 20/11/2017 12:26

ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ ΡΕ???????

ΕΠΟΜΕΝΟ