0 ΣΧΟΛΙΑ

Ινδός πολιτικός ζητά να αποκεφαλιστεί ηθοποιός του Μπόλιγουντ εξαιτίας μιας ταινίας!


Οργή έχει προκαλέσει στην Ινδία μια νέα ταινία του Μπόλιγουντ με έναν Ινδό πολιτικό μάλιστα να ζητά τον αποκεφαλισμό  της ηθοποιού και συγκεκριμένα της διάσημης Ντιπίκα Παντούκον και του σκηνοθετη έναντι αμοιβής!

Η ταινία ονομάζεται Παντμαβάτι και απεικονίζει τη ζωή της θρυλικής βασίλισσας Παντμίνι του 14ου αιώνα. Στην ταινία φημολογείται πως απεικονίζεται επίσης και η σχέση της βασίλισσας με έναν μουσουλμάνο, με αποτέλεσμα αυτός να εξοργίσει το εθνικιστικό κυβερνών κόμμα. 

Ως αποτέλεσμα, η πρεμιέρα της ταινίας έχει καθυστερήσει μετά την ανακοίνωση πολιτικού του κυβερνώντος κόμματος ο οποίος προσφέρει 1, 5 εκατ. δολάρια σε όποιον αποκεφαλίσει τον σκηνοθέτη της ταινίας και την πρωταγωνίστρια!

Συγκεκριμένα, ο πολιτικός κατηγορεί τους συντελεστές της ταινίας πως παραμόρφωσαν έναν ιερό ινδουιστικό θρύλο και γι’ αυτό πρέπει να το πληρώσουν με τις ζωές τους.

Οι συντελεστές της ταινίας αντιμετωπίζουν προβλήματα από την αρχή του έτους, καθώς μίας περιθωριακή ομάδα του Ρατζαστάν απειλεί πως θα κάψει όσα θέατρα προβάλουν αυτό το έργο.

Όσο για την πρωταγωνίστρια, Ντιπίκα Παντούκον, η οποία παίζει την βασίλισσα στο έργο, ο επικεφαλής της περιθωριακής ομάδας του Ρατζαστάν είχε τονίζει πως θα πρέπει να το πληρώσει χάνοντας την μύτη της, κίνηση που θα δείξει δημόσια την ταπείνωσή της για τις επιλογές της.

Πάντως από την πλευρά του, ο σκηνοθέτης Μπανσάλι δημοσίευσε ένα βίντεο, αναφέροντας πως έγινε παρανόηση και πως στο έργο δεν υπάρχει κάποια ρομαντική σχέση μεταξύ της βασίλισσας των ινδουιστών και ενός μουσουλμάνος.

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ