0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Σκορσέζε ενώνει στη νέα του ταινία Πατσίνο- Ντε Νίρο - Πέσι

Δείτε τον αγνώριστο Αλ Πατσίνο


H νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε βρίσκεται στα σκαριά και την περιμένουμε με μεγάλη αγωνία καθώς συγκεντρωνει μερικούς από τους καλύτερους και πιο αγαπημένους του ηθοποιούς: τον Αλ Πατσίνο και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο!

Ο λόγος για την ταινία «The Irishman», η οποία θα πραγματεύεται τη ζωή του διαβόητου Φρανκ «The Irishman» Σίραν, ενός εκτελεστή που οι αρχές υποπτεύονταν πως ήταν εκείνος που «εξαφάνισε» το 1975 τον πρόεδρο του μεγαλύτερου εργατικού συνδικάτου των ΗΠΑ, Τζίμι Χόφα, ο οποίος είχε κατηγορηθεί ότι έκανε δουλειές με τη μαφία. Το πτώμα του δεν βρέθηκε ποτέ.

Ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα και αυτό που προκαλεί την μεγαλύτερη εντύπωση είναι η μεταμόρφωση του Αλ Πατσίνο, ο οποίος θα υποδύεται τον Τζίμι Χοφα και έχει γίνει πραγματικά αγνώριστος.

Μάλιστα, ακόμα και ο ίδιος ο Σκορσέζε λέει πως δεν μπορεί να τον αναγνωρίσει στο πλατό. Όταν ο σκηνοθέτης ρωτήθηκε για την αλλαγή που έχει κάνει ο ηθοποιός αυτός απάντησε: «Ξέρω! Ούτε εγώ δεν μπόρεσα να τον αναγνωρίσω».

Πάντως, στην ταινία θα δούμε τον επίσης αγαπημενο του Σκορσέζε, Τζο Πέσι, τον Χάρβεϊ Καιτέλ και τον Μπόμπι Καναβάλε, ενώ ο Ντε Νίρο κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Φρανκ Σίραν.

Το «The Irishman» θα κυκλοφορήσει από το Netflix μέσα στο 2018.

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ