0 ΣΧΟΛΙΑ

Βούλιτς: Ο διαιτητής μας αδίκησε


Ο Ζόραν Βούλιτς επανέλαβε τα παράπονά του και στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 του Απόλλωνα με τη Λαμία.

Αναλυτικά: 

Για το αποτέλεσμα: «Πιστεύω ότι η τελική εικόνα τα λέει όλα. Σήμερα ήταν δύσκολο γιατί το ματς το έκρινε η διαιτησία. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα για να κερδίσουμε το ματς. Είμαι ξαφνιασμένος με όλα αυτά που συνέβησαν, θεωρώ ότι η διαιτησία ήταν άδικη μαζί μας. Σαν ομάδα παίξαμε πολύ καλά και είμαι ευχαριστημένος»

Για το ποιες φάσεις διαμαρτύρεται: «Έπρεπε να δώσει δεύτερη κίτρινη κάρτα στο αριστερό τους μπακ (σσ. Παντελιάδης). Δεν θέλω να κατηγορήσω ή να κατονομάσω κάποιον, ήταν ξεκάθαρο ότι σήμερα -δεν ξέρω αν έγινε επίτηδες ή οχι- ο διαιτητής αδίκησε την ομάδα μας». 

Για το γεγονός ότι η ομάδα του δέχθηκε ξανά γκολ στα τελευταία λεπτά: «Με προβληματίζει. Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε δεχτεί γκολ στα τελευταία λεπτά και σίγουρο είναι κάτι που με προβληματίζει, πόσω μάλλον στο σημερινό παιχνίδι».

Για το που πιστεύει ότι πρέπει να ενισχυθεί ο Απόλλωνας τον Ιανουάριο: «Θεωρώ ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί αρκετά, πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε κι άλλο. Θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Είναι μια δύσκολη εποχή για να βρούμε καλούς παίκτες, είμαστε στην αναζήτηση αλλά αυτή την εποχή δεν είναι εύκολο να βρούμε παίκτες. Για θέσεις δεν θέλω να μιλήσω».

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ