0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΑΕ Ατρόμητος: Εκπρόσωποι του ΠΑΟ θέλησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις

Η ομάδα του Ατρομήτου απάντησε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός


Αργά το βράδυ του Σαββάτου η διοίκηση του Ατρομήτου τοποθετήθηκε για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, επιστρέφοντας τους χαρακτηρισμούς και υποστηρίζοντας πως εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού θέλησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και λυπούμαστε για το ύφος της ανακοίνωσης και του συντάκτη της.

Σε ένα παιχνίδι που είχε πολύ ένταση και εκνευρισμό από τις διαιτητικές αποφάσεις κάποιοι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλησαν να προκαλέσουν τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος τύπου κ. Γαρρής κατά την αποχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού και έξω από το χώρο των αποδυτηρίων απείλησε τον υπεύθυνο ασφαλείας Γιώργο Πέτρου και τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά και με νόημα «Να μην έρθετε στη Λεωφόρο στο 2ο γύρο».

Η ΠΑΕ Ατρόμητος επιστρέφει τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχόμενη την επόμενη φορά οι εκπρόσωποί της να φανούν αντάξιοι της ιστορίας του συλλόγου τους και να μην έχουν αυτή την προκλητική συμπεριφορά»

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ