0 ΣΧΟΛΙΑ

Αγχωτική πρόκριση για Λάρισα

Αναγέννηση Καρδίτσας και Λάρισα έμειναν στο 0-0 με τη Θεσσαλική ομάδα να παίρνει τελικά την πρόκριση


ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Β γύρος

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΛΑΡΙΣΑ: 0-0 

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Καρδίτσας 

Αναγέννηση Καρδίτσας και Λάρισα έμειναν στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να παίρνουν την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, χάρη στο βαθμό της ισοπαλίας. 

Το ματς 

Πιο δυνατά μπήκε στο ματς η ΑΕΛ και ήταν εκείνη που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι παίκτες της ΑΕΛ απείλησαν με τον Γιαννιτσάνη κυρίως, σε 3-4 περιπτώσεις, ενώ στις καθυστερήσεις είχαν και δοκάρι σε λάθος διώξιμο του Μπούσδρα. Το 0-0 τελικά έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. 
Την ίδια στιγμή η Αναγέννηση ήταν ακίνδυνη και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Αξίζει να σημειωθεί πως στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχοι δεν έκαναν έστω μία τελική (14-2 οι συνολικές, 5-2 εκείνες του πρώτου ημιχρόνου), ενώ η κατοχή μπάλας ήταν στα επίπεδα του 65%-35% υπέρ της ΑΕΛ. Έτσι, το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα.
 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Κατσίκας, Μούτσιος, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Μασούρας, Φλεβάρης (88' Καρίκι), Σταματάκης (50' Τζέλλος), Χαντζάρας, Παπαευθυμίου.
ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας (80' Μασούρας), Κούσας, Γκόλιας, Κόντορ, Μπάλλας, Λαγός (50' Κριζμάν), Κρητικός, Περόνε, Μπάμπιτς (46' Ναζλίδης), Γιαννιτσάνης. 
ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ