3 ΣΧΟΛΙΑ

Η Αρση Βαρών της ΑΕΚ ευχαρίστησε τον Μελισσανίδη

Για την στήριξη


Το τμήμα άρσης βαρών και powerlifting της ΑΕΚ αν και μετράει μόλις λίγους μήνες ζωής έχει καταφέρει να μπει δυναμικά στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, πετυχαίνοντας πολλές διακρίσεις και τίτλους. Σε αυτή την σημαντική προσπάθεια που γίνεται οι ιθύνοντες του τμήματος είχαν και την πολύτιμη στήριξη λίγων ανθρώπων και ένας εξ’ αυτών είναι και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο έφορος του τμήματος, Νίκος Καραμπουρνιώτης θέλησε με δήλωση του να ευχαριστήσει τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ αλλά και όσους βοηθάνε αθόρυβα: «Ως τμήμα άρσης βαρών και Powerlifting της ΑΕΚ, ευχαριστούμε από καρδιάς τον πρόεδρο κ Δημήτρη Μελισσανίδη που χωρίς φανφάρες και ψέματα όπως έκαναν άλλοι βοηθάει αθόρυβα με πράξεις το τμήμα και τους αθλητές. Επίσης ευχαριστούμε τον γενικό διευθυντή προσωπικού της AEGEAN Αντώνη Παυλάκη τον διευθυντή του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ Αλέξη Παπαναστασίου, τον ιατρό μας Γιάννη Καλιάτσο για την συμπαράσταση στο τμήμα και στους αθλητές».

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Vanggel21 - 30/11/2017 16:08

Είναι που δε βάζει λεφτά ο Μελισσανίδης, και την έχει βγάλει στο... τζάμπα μέχρι τώρα! Και εντάξει να τα λένε οι ...άλλλοι αυτά, το κακό είναι ότι τα πιστεύουν και μερικοί φίλαθλοι δικοί μας! Κρίμα...

aek_cy14 - 30/11/2017 14:07

Μα όχι πως γίνεται αυτό; Αφού σύμφωνα με τους οικολόγους της συμφοράς ο μπαμπούλας Μελισσανίδης θέλει να κάνει το γήπεδο για να διώξει την Ερασιτεχνική.

elnino21gr - 30/11/2017 13:46

AEK FAMILY!!! Μπραβο ρε Τιγρη παντα διπλα σε ολα τα τμηματα της ΑΕΚαρας..

ΕΠΟΜΕΝΟ