0 ΣΧΟΛΙΑ

Γρηγορίου: Απαράδεκτη εικόνα


Ο Πανιώνιος αγωνίστηκε χωρίς μαχητικότητα απέναντι στον Παναιγιάλειο, όπως δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου. 

Αναλυτικά:

Για το τι έλειψε από την ομάδα του: «Η μαχητικότητα, η διάθεση και το να μπούμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι ήταν αυτά που μας έλειψαν. Κανένα παιχνίδι δεν το κερδίζεις αν δεν μπαίνεις συγκεντρωμένος από το πρώτο λεπτό. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε από αύριο. Η εικόνα μας και το πως μπήκαμε στο παιχνίδι ήταν απαράδεκτη».

Για το αν έπαιξε κάτι ρόλο για την εικόνα και την ήττα: «Ίσως ο εφησυχασμός ότι ήδη είχαμε περάσει στην επόμενη φάση. Θέλαμε όμως να περάσουμε ως πρώτοι στον όμιλο, αυτό είπαμε πριν το παιχνίδι, αλλά δεν έγιναν αυτά που είπαμε».

Για το κίνητρο που είχαν οι παίκτες που δεν αγωνίζονται πολύ: «Σίγουρα το κίνητρο είναι σημαντικό για κάθε παιχνίδι, ειδικά από παιδιά που θέλουν να πάρουν την ευκαιρία τους και να δείξουν πράγματα. Δεν έχει πάντα θετικό αποτέλεσμα όμως».

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα: «Επανήλθαμε στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Την Κυριακή έρχεται ένα ακόμα σημαντικό ματς με τον Παναθηναϊκό, γι' αυτό έπρεπε να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες που παίζουν συνέχεια. Έτσι δώσαμε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά, αλλά δυστυχώς...». 

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ