0 ΣΧΟΛΙΑ

Κρέσπο: Παιχνίδι που θα μας δώσει πολύ σημαντικούς βαθμούς

Στην κρισιμότητα του αγώνα με την Ξάνθη στάθηκε ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ


Αναλυτικά όσα είπε ο Χοσέ Κρέσπο στη NOVA:

Για το κλίμα της ομάδας και τον τελευταίο αγώνα:

«Το κλίμα είναι καλό, γνωρίζουμε ότι η ομάδα παίζει καλά. Σκοπός μας είναι να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Μπορεί να μην πήραμε τους τρεις βαθμούς, όπως είπατε, αλλά είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Ήταν ένα παιχνίδι που βάσει ευκαιριών λες πως δεν χάνετε. Νομίζω είμαστε μια χαρά» .

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι το ίδιο θετικός στα εκτός παιχνίδια όσο στα εντός:

«Σαν ομάδα συγκεντρωνόμαστε στο γεγονός ότι η ομάδα δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και παίζουμε καλά. Είναι πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο σ έναν αγώνα όπως η τύχη. Από την στιγμή που αγωνιζόμαστε καλά και δημιουργούμε ευκαιρίες το μόνο πράγμα που πρέπει να ελπίζουμε είναι να αλλάξει η τύχη μας και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Ελπίζω αυτό να γίνει στο αυριανό μας παιχνίδι« .

Για την ομάδα όπως έχει σχηματιστεί αυτή την χρονιά:

«Προσωπικά νιώθω πολύ καλά μέχρι τώρα. Είναι μια καλή σεζόν η οποία φυσικά έχει στιγματιστεί με τον αποκλεισμό από το Europa League, ο οποίος μας πόνεσε πάρα πολύ όλους. Στην συνέχεια όμως η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Εγώ από την πλευρά μου μπορώ να βοηθήσω σε όποιον τομέα με χρειαστεί η ομάδα. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι κανένας στόχος δεν θα χαθεί ή θα κερδηθεί τον Δεκέμβριο, έχει ακόμα πολύ δρόμο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Προσπαθούμε να είμαστε ήρεμοι, να δουλεύουμε σωστά και να κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής ώστε στο τέλος να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι» .

Για το αν ο αυριανός αγώνας θα είναι σαν τελικός:

«Όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε σαν να είναι τελικός. Προφανώς δεν είναι ένας τελικός κυπέλλου αλλά είναι ένα παιχνίδι που θα μας δώσει πολύ σημαντικούς βαθμούς για τον αγώνα που κάνουμε ώστε στο τέλος της χρονιάς να είμαστε στην πρώτη θέση« .

Για την ομάδα της Ξάνθης:

«Είναι μια συμπαγής ομάδα η οποία μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε μια ομάδα που επιτίθεται και δεν έχει το μυαλό της τόσο στην άμυνα ταυτόχρονα. Έχει πολύ ποιότητα στους μεσοεπιθετικούς παίκτες τις γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Εάν εμείς αγωνιστούμε στο 100%, εμφανίσουμε το πρόσωπο που δείξαμε στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια και έχουμε επιτέλους την τύχη οι ευκαιρίες μας να γίνουν γκολ δεν θα χάσουμε τους τρεις βαθμούς« .

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ