0 ΣΧΟΛΙΑ

Οφρυδόπουλος: Νοοτροπία νικητή στην Παναχαϊκή

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο τεχνικός των Πατρινών για την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας του


Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (pfc1891.gr), έκανε ο κόουτς της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώσαμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο Κύπελλο με το κεφάλι ψηλά. Υπερήφανοι για την ομάδα μας και για όλους τους παίκτες μας. Εκπληκτική προσέλευση και ατμόσφαιρα από τους χιλιάδες οπαδούς μας που έσπρωχναν την ομάδα μας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να διεκδικεί την πρόκριση.

Σημαντικό είναι το γεγονός πως όλοι οι παίκτες μας έχουν υψηλό ρυθμό μέσα στον αγώνα, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Κάτι που θέλουμε να γίνεται συνέχεια ανεξαρτήτως αντιπάλου και αποτελέσματος. Το πιο σημαντικό, όμως είναι ότι έχουν τη νοοτροπία του νικητή και ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ τους. Μια χημεία που είναι απαραίτητη και πολύ χρήσιμη να υπάρχει σε μια ομάδα.

Επικεντρωνόμαστε πλέον στο πρωτάθλημα και στον αυριανό μας αντίπαλο τη Δόξα Δράμας. Είναι ένας σημαντικός αγώνας που φιλοξενείται στην Αγυιά. Η βαθμολογία μιλάει από μόνη της. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ σοβαρή ομάδα που έχει στη σύνθεσή της ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές με πολυετή θητεία όχι μόνο στη Β' αλλά στην Α' Εθνική.

Χαίρομαι που ένας πρώην συμπαίκτης μου, ο Άγγελος Διγκόζης την καθοδηγεί και έχει κάνει τόσο καλή δουλειά ως προπονητής της. Το σκεπτικό μας, η νοοτροπία μας, η αγωνιστική μας ταυτότητα, το ομαδικό αγωνιστικό μας πνεύμα και η ποιότητά μας ως ομάδα, όπως φάνηκε από την αρχή της σεζόν, στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη, αλλά και με τον Παναθηναϊκό, είναι αυτά που θέλουμε να μας συνοδεύουν και την Κυριακή μαζί με το πλέον σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδα μας: Τον κόσμο της Παναχαϊκής!».

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ