1 ΣΧΟΛΙΑ

Μπαίνουν ερασιτεχνικές ομάδες στο Κύπελλο Ελλάδας

Ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής επιβεβαιώσε την αλλαγή στη μορφή της διοργάνωσης


Στο περιθώριο της κλήρωσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής, Σταύρος Ψαρρόπουλος, αποκάλυψε πως η εφετινή διοργάνωση είναι η τελευταία με αυτή τη μορφή, καθώς θα αλλάξει η δομή και θα συμμετέχουν και ερασιτεχνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής είπε το εξής: “Το Κύπελλο είναι μια γιορτή. Θέλουμε να αποφύγουμε γεγονότα που ήταν ντροπή για το ποδόσφαιρο. Θα γίνει μια προσπάθεια για να φτιάξουμε ένα Κύπελλο αντάξιο των ομάδων δίνοντας κίνητρο και σε ερασιτεχνικά σωματεία. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Αμέσως μετά τα Χριστούγεννα θα μιλήσουμε με τον κ. Στράτο και τον κ. Λεουτσάκο για να δούμε το σχέδιο που έχουμε εκπονήσει ως επιτροπή, για να βρούμε μια φόρμουλα”.

Για την έδρα του εφετινού τελικού, τόνισε: “Ο τελικός όπως έχει οριστεί από την προκήρυξη θα γίνει στις 12 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, εφόσον όμως συντρέχουν λόγοι μπορεί να αλλάξει έδρα”.

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
chrap21 - 4/12/2017 20:14

Και ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι που συντρέχουν; Να παίξει τελικό ο μπαοκ ας πούμε και να μην του αρέσει το "κακό" ΟΑΚΑ της "κακιάς" Αθήνας; Κατά τα άλλα πολύ καλά θα γίνει να αλλάξει μορφή η διοργάνωση και να μην ξαναδούμε αυτήν την βλακεία με τους ομίλους.

ΕΠΟΜΕΝΟ