0 ΣΧΟΛΙΑ

Στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη η Εθνική του 2004

Το απόγευμα στον Βύρωνα το ματς για την ενίσχυση του 7χρονου Παναγιώτη


Το απόγευμα στις 18:30 στο γήπεδο Εργάνης “Δημήτρης Νικολαΐδης” στο Βύρωνα παίκτες της Εθνικής Ελλάδας του 2004 θα συμμετάσχουν σε παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τον 7χρονο Παναγιώτη.

Το φιλικό παιχνίδι με τη συμμετοχή κορυφαίων ποδοσφαιριστών και καλλιτεχνών γίνεται μετά από πρωτοβουλία των οργανωμένων οπαδών της Δόξας Βύρωνος, “BlueArmy”, σε συνεννόηση με τη δημοτική Αρχή.

Μεταξύ άλλων, στο φιλικό, η γενική είσοδος του οποίου έχει οριστεί στα 5 ευρώ, θα αγωνιστούν οι Νικοπολίδης, Καραγκούνης, Καψής, Κυργιάκος, Γιαννακόπουλος, Μπασινάς, Νταμπίζας, Δ. Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Τζιωρτζιόπουλος, Σεϊταρίδης, Παχατουρίδης.

Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος και η ομάδα των Ελλήνων Ηθοποιών, παλαίμαχοι σωματείων από τον Βύρωνα (Δόξα, Αθηναϊκός, Α.Ο. Βύρων) και άνθρωποι του αθλητισμού, προερχόμενοι από την show biz («Ντάνος» Αγγελόπουλος, Χανταμπάκης κτλ).

Το φιλικό γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα, με τη συμμετοχή της Δόξας, του Αθηναϊκού και του Α.Ο. Βύρωνα.

Τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του 7χρονου Παναγιωτάκη, ο οποίος παλεύει τα τελευταία 3 χρόνια με μια επιθετική μορφή καρκίνου (νευροβλάστωμα) και χρειάζονται 335.000 ευρώ για να ταξιδέψει στην Αμερική. Το πειραματικό πρωτόκολλο 05-075 που εφαρμόζεται στο Memorial Sloan Kettering cancer center της Νέας Υόρκης , σε παιδιά με νευροβλάστωμα, μπορεί να δώσει στον Παναγιωτάκη ελπίδα στη ζωή!

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ