0 ΣΧΟΛΙΑ

Το «αντίο» του Γιώργου Κοσμά στον ΣΠΟΡ FM

Δεν παραμένει στη θέση του διευθυντή ο δημοσιογράφος


Με μια ανάρτηση του στο Facebook ο Γιώργος Κοσμάς είπε το "αντίο" του στον ΣΠΟΡ FM μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον σταθμό. Χαρακτηριστικά έγραψε:

Έκλεισε λοιπόν ένας -επιτυχημένος- κύκλος. 
Ο ΣΠΟΡ FM επέστρεψε. Άλλαξε. Άντεξε. Άρχισε να μεγαλώνει ξανά. Και εδραιώθηκε ως No1 αθλητικό brand της χώρας. 
Γιατί ανέκτησε την πολυφωνία, τη ζωντάνια, την αξιοπιστία, τον δυναμισμό, τον αποκαλυπτικό-δημοσιογραφικό χαρακτήρα του. 
Και πάνω από όλα γιατί έδωσε σε όλους την αδιαπραγμάτευτη δυνατότητα να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους. Κάτι διόλου αυτονόητο στις μέρες μας. 
Έτσι ανέκτησε και τη θέση του στο κοινό και στην αγορά.
Οι δυσκολίες, τα εμπόδια, οι αρνητικές συγκυρίες δεν τον σταμάτησαν, δεν τον λύγισαν. Ποτέ. 
Το ραδιόφωνο αύξησε τα ποσοστά του, κοίταξε και πάλι ψηλά, στάθηκε εκεί, διατήρησε την πρωτιά στον τομέα του και επανήλθε σε σημαντικές επιδόσεις. 
Το sportfm.gr έγινε σημείο αναφοράς και έκανε το ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας πίσω από το άλλο (φτάνοντας να είναι στην κορυφή του ελληνικού Internet σε page views χωρίς μισό κλικ από άλλο σάιτ...). 
Το Kick Off στον ΣΚΑΪ έγραψε τη δική του ιστορία στην τηλεόραση, καταγράφοντας τηλεθεάσεις που δεν είχαν προηγούμενο για κυριακάτικη αθλητική εκπομπή. 
Όλα αυτά, βέβαια, χάρη στα παιδιά του ραδιοφώνου, του σάιτ και της τηλεόρασης που πάλεψαν σκληρά για να φέρουν τέτοια αποτελέσματα. Δημοσιογράφους και τεχνικούς. 
Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την ψυχή μου για τη συνεργασία. Ήταν τιμή μου που δούλεψα μαζί τους. 
Κι επειδή δεν είμαι καλός στους αποχαιρετισμούς θα σταματήσω εδώ. 
Τώρα, πάμε παρακάτω. Με τον καιρό να 'ναι κόντρα έχει τιμή σαν πετάς...

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ