0 ΣΧΟΛΙΑ

Η χειρότερη Ρεάλ των τελευταίων ετών

Τα στατιστικά της φετινής Ρεάλ Μαδρίτης προκαλούν θλίψη καθώς την κατατάσσουν κάτω και από εκείνη του Ράφα Μπενίτεθ της σεζόν 2015-2016


Ήδη η γκρίνια έχει κάνει την εμφάνισή της στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, αν και ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ στηρίζει απόλυτα τον Γάλλο τεχνικό.

Πάντως τα στατιστικά των Μερένχες της φετινής σεζόν είναι απογοητευτικά καθώς είναι χειρότερα ακόμα και από εκείνα της σεζόν 2015-2016 με τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο. Η φετινή Ρεάλ του Ζιντάν είναι κάτω σε κάθε κατηγορία σε σχέση με εκείνη την ομάδα του Μπενίτεθ.

Στις 14 πρώτες αγωνιστικές της Πριμέρα η Ρεάλ Μαδρίτης του Μπενίτεθ είχε μαζέψει 30 βαθμούς σκοράροντας 32 γκολ, με τη φετινή Ρεάλ του Ζιντάν να μετράει 28 πόντους με 25 γκολ ενεργητικό.

Μάλιστα, η επιθετική τριπλέτα των Ρονάλντο, Μπέιλ και Μπενζεμά είχε σκοράρει τότε μέχρι την 14η αγωνιστική συνολικά 22 γκολ σε σχέση με τα 16 που έχουν βάλει και οι τρεις μαζί από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Η μόνη κατηγορία στην οποία η φετινή Ρεάλ Μαδρίτης του Ζιντάν είναι πάνω από τη Ρεάλ του Μπενίτεθ είναι στα τέρματα που έχει δεχθεί με τους Μερένχες φέτος να έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται 11 φορές σε σχέση με τα 12 γκολ που είχε δεχθεί η ομάδα του Μπενίτεθ μέχρι τη 14η αγωνιστική.

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ