0 ΣΧΟΛΙΑ

Η πρόκριση, το γκολ και η Αγιά Σοφιά

Ο αθλητικός Τύπος της Τετάρτης γράφει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ


ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Ετσι περνάει η ΑΕΚ», γράφει στο πρώτο της θέμα η Ωρα φιλοξενώντας δηλώσεις του Λυκογιάννη: «Ο μόνιμος κάτοικος Αυστρίας και διεθνής αμυντικός της Στουρμ Γκρατς σκιαγραφεί την Αούστρια: «Εξουδετερώνεις τον Χολσχάουζερ, τους πιέζεις στα άκρα, μα πάνω απ’ όλα πας να παίξει για τη νίκη και ξεχνάς ότι σε βολεύει η ισοπαλία». Επιπλέον η εφημερίδα τονίζει: «Τίτλοι τέλους για Τρίστασον. Ο Ισλανδός υπέγραψε τη πρόωρη λύση του συμβολαίου του. Και τώρα… θεμέλια και ανέγερση! Η πρώτη φάση των εργασιών της Αγια Σοφιάς ολοκληρώθηκε. Μέσα στο μήνα θα ολοκληρωθεί και η ανάθεση στην ανάδοχο εταιρεία και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η δεύτερη και βασική φάση του έργου».

SPORTIME

«Ψάχνει γκολ», αναφέρει η SPORTIME για την ΑΕΚ και σημειώνει: «Προπόνηση με τελειώματα και ανάλυση της Αούστρια από Χιμένεθ. «Ψήνεται» κάτι από Ελλάδα. Σίγουρο το 3-5-2 στη Βιέννη. Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των έργων στην Αγιά Σοφιά».

SPORTDAY

«Αγια Σοφιά ολοταχώς», τονίζει η εφημερίδα και συνεχίζει: «Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των έργων, αναμένεται η ανακοίνωση της αναδόχου εταιρείας. Ο Γολγοθάς του Ανέστη. Στην αποστολή για τη Βιέννη».

LIVESPORT

«Δένει Λόπες», τονίζει η Live και εξηγεί: «Η ΑΕΚ μαθαίνει ότι από την Τουρκία γλυκοκοιτάζουν τον Πορτογάλο και παίρνει τα μέτρα της με νέο συμβόλαιο».

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ