3 ΣΧΟΛΙΑ

Επίσκεψη και ομιλία του Σαββίδη στο Epsilon

Προανήγγειλε μετακόμιση, πιθανή μετονομάσια του σταθμού και έβαλε στόχο την πρωτιά


Την πρώτη του επίσκεψη στα γραφεία του Epsilonέκανε ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος είναι πλέον το αφεντικό του σταθμού. Ο επιχειρηματίας μίλησε στους εργαζομένους για τα σχέδια του.

«Το νέο πρόγραμμα του σταθμού θα είναι ισορροπημένο, ανάμεσα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία. Αν με ρωτάτε για την πολιτική του σταθμού, θα σας πω ότι δεν θα παίζει ότι αρέσει στον Σαββίδη», τόνισε.

Επίσης επισήμανε ότι «είναι απίστευτο στην Ελλάδα να μην αφήνουμε την κυβέρνηση, την οποιαδήποτε κυβέρνηση, να κάνει τη δουλειά της, αλλά να στεκόμαστε διαρκώς απέναντι σε αποφάσεις και να δημιουργούμε εμπόδια».

Φράση που δικαιώνει κατά κάποιο τρόπο τα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς περί του νέου «Ε», ότι θα ακολουθήσει φιλοκυβερνητική γραμμή.  

«Όσο υπάρχει ο πρώτος, αυτός είναι και ο στόχος μου. Ο στόχος μου δεν είναι ούτε το 6%, ούτε το 7%, ούτε το 10% της τηλεθέασης, αλλά η πρωτιά» είπε, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα για την επιτυχία αλλά σκληρή δουλειά.

«Η δική μου επιχείρηση, εξαρτάται από τη δική σας δουλειά, εσείς με κάνετε καλύτερο», επισήμανε χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι θέλει «οι εργαζόμενοι του Εψιλον να περπατούν στην Αθήνα και να τους καταλαβαίνει ο κόσμος ότι εργάζονται στο Έψιλον επειδή θα είναι χαρούμενοι".

Συμπλήρωσε μάλιστα με νόημα: «Και την πρώτη φορά που ήρθα εδώ, αλλά και σήμερα, ένιωσα έντονα μια αρνητική ενέργεια στο χώρο. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που σας λέω με σιγουριά ότι θα φύγουμε από εδώ. Ηδη έχουμε βρει τις νέες εγκαταστάσεις του σταθμού, στις οποίες θέλω εσείς να μπείτε μέσα και να φτιάξετε όπως ακριβώς θέλετε ώστε να είστε χαρούμενοι σε ένα νέο και αποδοτικό περιβάλλον» είπε ο επιχειρηματίας. Ωστόσο όταν ρωτήθηκε για την τοποθεσία, δεν την αποκάλυψε μετά από... παραίνεση του νέου Γενικού διευθυντή Ed Hall που ήταν παρόν.

Συνέκρινε μάλιστα και τα...ποδοσφαιρκά με τα τηλεοπτικά, λέγοντας ότι όπως στον ΠΑΟΚ αλλάζει προπονητές μέχρι να βρει τον καλύτερο που θα στείλει στην κορυφή την ομάδα, έτσι και στο κανάλι θα ψάχνει διαρκώς για τα στελέχη που θα το φέρουν στην πρώτη θέση. «Οποιος θέλει να είναι πλέον στην οικογένειά μας, θα αισθανθεί την αγάπη και την αγκαλιά μου. Οποιος δεν θέλει, μπορεί άνετα να φύγει. Ξέρω όλα τα προβλήματα που υπάρχουν και σιγά σιγά μέχρι το τέλος του χρόνου θα τα λύσουμε» τόνισε με νόημα.

 «Η μόνη μου γραμμή είναι ότι θέλω να λέμε την αλήθεια. Ακόμη κι όταν οι άλλοι επιμένουν στα ψέματα, εμείς θα λέμε την αλήθεια» τόνισε ο επιχειρηματίας. Κλείνοντας πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει ακόμη αν το όνομα του σταθμού παραμείνει το ίδιο-θα αποφασίσουν οι ειδικοί αν κι εκείνος πιστεύει ότι δεν πρέπει να αλλάξει-τα χρώματα του καναλιού θα είναι το μπλε και το λευκό, ενώ  η φιλοσοφία του θα είναι να αναδείξει την Ελλάδα, τον πολιτισμό, τις αξίες της αλλά και την θρησκεία.

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
ign21 - 7/12/2017 13:01

Θα ήθελα μια εκκλησιαστική εκπομπή όπου θα μας αναδεικνύει τα κατορθώματά του εσσαιου.χαχαχαχαχαχα

AEKthesaloniki - 6/12/2017 21:28

Σαββίδη σε βλέπω να φεύγεις κάποια στιγμή νύχτα από την Ελλάδα για να μην σε συλλάβουν...

Bill83 - 6/12/2017 18:42

Έβαλε στόχο τη πρωτιά? Κατάλαβα. Έξω από τη Θεσσαλονίκη θα παιζει με χιόνια

ΕΠΟΜΕΝΟ