3 ΣΧΟΛΙΑ

Εύχονταν «χρόνια πολλά» στον Νίκο Καζαντζάκη μέσω Facebook!


Πολλοί είναι σήμερα αυτοί που γιορτάζουν, Νικόλες και Νικολέτες, και τα social media γέμισαν ευχές. Κάποιοι όμως φαίνεται ότι… παρασύρθηκαν από το εορταστικό κλίμα και άρχισαν να εύχονται και στον μεγάλο μας συγγραφέα… Νίκο Καζαντζάκη να είναι γερός και να χαίρεται το όνομά του. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο Καζαντζάκης έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια!

Έτσι, μετά από δεκάδες μηνύματα με «χρόνια πόλλα» οι διαχειριστές της σελίδας «Νίκος Καζαντζάκης» στο Facebook αναγκάστηκαν να προβούν σε... διευκρινιστική δήλωση, ενημερώνοντας πως ο Καζαντζάκης δυστυχώς έχει πεθάνει και η σελίδα απλώς τιμά το έργο του.

«Καλοί μας φίλοι όλοι θα γνωρίζετε πιά ότι ο αγαπημένος μας Νίκος Καζαντζάκης δεν ζεί πιά και ο ρόλος της σελίδας μας είναι απλώς να τιμήσει το εργο του..πάντως ευχαριστούμε για τα χρόνια πολλα που στελνετε ,το λαμβάνουμε σαν να εύχεστε στην σελίδα μας χρόνια πολλά....», έγραψαν.

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Φοίνικας - 7/12/2017 09:53

Δεν υπάρχει σωτηρία ρε φίλε. Ο άλλος ακολουθεί την σελίδα του Καζαντζάκη για να το παίζει κουλτούρα και δεν έχει ιδέα ποιος είναι ο Καζαντζάκης. Σαν την βασίλισσα του άδειου κεφαλιού και του γεμάτου πορτοφολιού Μενεγάκη που είχε κάποτε καλεσμένο τραγουδιάρη που έκανε διασκευή στο "Να μ'αγαπάς" κι όταν της είπε ότι αυτό το τραγούδι το έχει γράψει ο Σιδηρόπουλος η άλλη η φωστήρας είπε "να τον καλέσουμε καμιά μέρα στην εκπομπή τον κο. Σιδηρόπουλο". Ώρες ώρες με πιάνει μια στεναχώρια... Συνέχεια άλλο πράγμα.

AEK_is_my_life - 7/12/2017 08:49

Κνόδαλα υπάρχουν!!!

Thalassinos - 7/12/2017 01:43

Α χα χα

ΕΠΟΜΕΝΟ