0 ΣΧΟΛΙΑ

Μόνος πρώτος ο Εθνικός


Μόνος πρώτος στη βαθμολογία του ομίλου της Β' Φάσης της Α1 πόλο Γυναικών διατηρήθηκε ο Εθνικός, που επικράτησε με 12-10 της ΝΕ Πατρών για την 3η αγωνιστική.

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθό και βρήκε την ομάδα της Πάτρας να προηγείται στο σκορ στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου με 4-3. Ωστόσο, η ομάδα του Εθνικού είχε ένα πολύ δυνατό δεύερο οκτάλεπτο όπου πέτυχε πέντε γκολ και δέχθηκε μόλις ένα, φτάνοντας στο ημίχρονο με διαφορά τριών τερμάτων υπέρ της. Οι εναλλαγές στο σκορ ήταν διαρκείς και στην τρίτη περίοδο, όπου οι δύο ομάδες πέτυχαν από τρία γκολ.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή, με αποτέλεσμα η ομάδα του να παραμείνει τελευταία στον όμιλο δίχως βαθμό. Πρώτες σκόρερ της συνάντησης η Νιαρχάκου του Εθνικού και η Σοφία Μανέτα της ΝΕΠ με τέσσερα γκολ η καθεμιά.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ-ΕΘΝΙΚΟΣ 10-12

Οκτάλεπτα: 4-3, 1-5, 3-3, 2-1

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Μανέτα Β., Ανδρουτσέλη, Πετάση, Μπαλάτσα Μ., Μανέτα Μ. 1, Μανέτα Σ. 4, Μπαλάτσα Ν., Λυκοθανάση 1, Μοίραλη, Μπιτσάκου, Κουτέλη 2, Σολανάκη 1, Γιαννακέα, Ρακιντζή, Τσιμάρα 1

Εθνικός (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα, Καλαργυρού 1, Βάσιλα, Αποστολίδου 2, Μπίσμπα 1, Μιχαηλίδου, Λογοθέτη 1, Νιαρχάκου 4, Φραγκιουδάκη, Γκούζουλα, Κοντογιάννη 2, Τζούρκα, Κατσίμπρη 1, Χατζηκυριακάκη.

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ