0 ΣΧΟΛΙΑ

Οδηγίες της ΠΑΕ ΑΕΚ στους φιλάθλους που έχουν ταξιδέψει στη Βιέννη (ΦΩΤΟ)

Η ΠΑΕ κάλεσε τους φίλους της ομάδας να σεβαστούν τους αυστηρούς κανονισμούς της UEFA και να συμμορφωθούν με τις οδηγίες των τοπικών Αρχών


Το βράδυ στο “Ερνστ Χάπελ” 2000 και πλέον οπαδοί της ΑΕΚ θα στηρίξουν την ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει για να πάρει την πρόκριση στους “32” του EuropaLeague, κόντρα στην Αούστρια Βιέννης.

Λίγες ώρες πριν από τον αγώνα, η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε οδηγίες προς τους οπαδούς που θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας. Η ΠΑΕ έδωσε συστάσεις για συμμόρφωση με τις οδηγίες της αυστριακής αστυνομίας και να σεβαστούν τους αυστηρούς κανονισμούς της UEFA, όπως έκαναν σε όλους τους εφετινούς ευρωπαϊκούς αγώνες της ΑΕΚ.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της, που έχουν ταξιδεύσει στη Βιέννη για τον αποψινό αγώνα με την Αούστρια, ότι το σημείο συγκέντρωσης των Ελλήνων οπαδών με προορισμό το «Ερνστ Χάπελ Στάντιον» θα είναι η πλατεία Schwedenplatz στο κέντρο της Βιέννης. Από εκεί στις 4.30 μ.μ. (τοπική ώρα) θα γίνει η μετάβαση στο γήπεδο με τη γραμμή U3 του μετρό και συνοδεία της αυστριακής αστυνομίας οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα οδηγηθούν στο γήπεδο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ συστήνει στους φιλάθλους συμμόρφωση με τις οδηγίες της αυστριακής αστυνομίας τόσο για την ασφαλή τους μετάβαση στο γήπεδο όσο και για την αποφυγή του οποιουδήποτε απευκταίου προβλήματος θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα μας.

Παρακαλείσθε και στη διάρκεια του αγώνα να επιδείξετε την ίδια υποδειγματική συμπεριφορά, όπως σε όλους τους εφετινούς ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας μας, σεβόμενοι απόλυτα τους αυστηρούς κανονισμούς της UEFA, προκειμένου όλοι μαζί στο τέλος του ματς να πανηγυρίσουμε μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση της ΑΕΚ.

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ