0 ΣΧΟΛΙΑ

Εξαφανίστηκε η σύζυγος Ερντογάν, ακύρωσε το πρόγραμμά της στην ΑθήναΗ Πρώτη Κυρία της Τουρκίας Εμινέ Ερντογάν κατέβηκε από το αεροσκάφος που τη μετέφερε από την Τουρκία στην Αθήνα, αλλά μετά... εξαφανίστηκε.

Με το γνωστό ανέκφραστο ύφος της, φορώντας ένα καναρινί σύνολο, με ασορτί μαντίλα, γκρι παλτό, ψηλοτάκουνα παπούτσια και κατάμαυρα γυαλιά ηλίου, κατέβηκε από το αεροσκάφος της Τουρκικής Δημοκρατίας στο «Ελ. Βενιζέλος», επιβιβάστηκε σε ένα από τα αυτοκίνητα της πομπής του Ταγίπ Ερντογάν και έκτοτε δεν την είδε κανείς.

Η κυρία Ερντογάν δεν έδωσε το «παρών» ούτε στην κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, ούτε ακολούθησε τον σύζυγό της στο Προεδρικό Μέγαρο όπως ήταν προγραμματισμένο (έτσι είχε κάνει και η Μπριζίτ Μακρόν).

Ακολούθως υπήρχαν πληροφορίες ότι η κυρία Ερντογάν θα ακολουθούσε το δικό της πρόγραμμα και ότι ενδεχομένως θα πήγαινε με την Περιστέρα Μπαζιάνα στο Μουσείο της Ακρόπολης και με τη Βλασσία Παυλοπούλου στο Μουσείο Μπενάκη, ενδεχομένως και στο Ιδρυμα «Ελπίδα».

Ωστόσο, η Εμινέ Ερντογάν δεν πήγε πουθενά. Βρίσκεται κλεισμένη στη σουίτα της στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Υπήρξαν πληροφορίες ότι η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας αισθάνθηκε κάποια αδιαθεσία και για αυτό δεν μπορούσε να ακολουθήσει το πρόγραμμά της. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι ότι η Εμινέ Ερντογάν άλλαξε το πρόγραμμά της για λόγους ασφαλείας, προτιμώντας τη σιγουριά και την ασφάλεια της σουίτας της.

Αν και το πρόγραμμα είναι ανοιχτό, η επόμενη προγραμματισμένη εμφάνιση της κυρίας Ερντογάν είναι για τις 19:30, στο επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο.

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ