3 ΣΧΟΛΙΑ

Μέλος του συμβουλίου του BCL η ΑΕΚ

Στην Ελβετία ο Μάκης Αγγελόπουλος


To πρώτο συμβούλιο συλλόγων του Basketball Champions League λαμβάνει χώρα στην έδρα της FIBA, στην Ελβετία, την Παρασκευή.

Εκεί εκπροσωπούνται σύλλογοι που έχουν συνέπεια στη συμμετοχή τους στη διοργάνωση και ταυτόχρονα καλή παρουσία στις εγχώριες διοργανώσεις. Θέση στο νέο όργανο από ελληνικής πλευράς έχει η ΑΕΚ, μέσω του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλου.

Εκπροσώπηση υπάρχει επίσης από Μπεσίκτας, Νίμπουρκ, Όλντενμπουργκ, Τενερίδη, Νεπτούνας, Οστάνδη, Στρασμπούρ, Ζιέλονα Γκόρα και Βενέτσια. Αποστολή του συμβουλίου είναι να συζητά τα προβλήματα που υπάρχουν στη διοργάνωση και το ευρωπαϊκό μπάσκετ αναζητώντας λύσεις. «Με τον τρόπο αυτό θα ακούμε τις απόψεις των συλλόγων και θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω τη διοργάνωσή μας», τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνός.

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Gipedo_stin_N_F - 12/1/2018 23:38

Ολόκληρη FIBA και ρίχνει εντελώς ψυχούλα σε αυτήν την διοργάνωση... Ρίξτε λεφτά να υπάρχει ενδιαφέρον..... ***Θα πρέπει να λένε και ευχαριστώ που δέχετε και παίζει η ΑΕΚ σε αυτήν την τραγική διοργάνωση τους......

Gipedo_stin_N_F - 12/1/2018 23:35

Ολόκληρη FIBA και ρίχνει εντελώς ψυχούλα σε αυτήν την διοργάνωση... Ρίξτε λεφτά να υπάρχει ενδιαφέρον.....

yellowstorm2121 - 12/1/2018 19:08

λεφτά στη διοργάνωση ρίξτε τσαμπατζήδες του Πατρικ και επιλέξτε διαιτητές που γνωρίζουν και αγαπούν το άθλημα , όχι τον κάθε άσχετο που δεν έχει πιασει σπυριάρα στο χέρι.ελπίζω ο Μάκης εκει να τους έτριξε τα δόντια και να εξέφρασε δικαιολογημενα παραπονα για την αντιμετωπιση που έχει ίσως πιο ιστορική ομαδα που έχουν την τυχη αυτά τα σουργελα να φιλοξενουν στη διοργανωση-παρωδια που έστησαν απο πέρσι. μονο και μονο ο γελοιος καταρτισμος στα γκρουπ όπου και περσι και φετος μας... Συνέχεια έφερε στους πιο δυσκολους ομιλους,με αποτελεσμα πέρσι, αν και δεύτεροι,να συναντησουμε στους 16 κιολας την πρωταθλήτρια Γαλλιας ειναι για να τους γιαουρτωνεις!φαντάσου δηλαδη και φέτος να περασουμε δεύτεροι από ομιλο-φωτιά και ο πρωτος αντιπαλος που θα βρουμε στο σταυρωμα των νοκ αουτ να ειναι καμια Μπεσικτας ή καμια Τενεριφη..γελανε και οι πετρες με αυτους...

ΕΠΟΜΕΝΟ