17 ΣΧΟΛΙΑ

Έφυγαν 5.000 εισιτήρια για Ντιναμό, με καλούς ρυθμούς και η διάθεση για ΠΑΣ!

Ενημέρωση για τη διάθεση των εισιτηρίων τόσο του αγώνα της Κυριακής, όσο και για το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού με τους Ουκρανούς


Με εντυπωσιακούς ρυθμούς κινείται η διάθεση των εισιτηρίων για το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού στις 15 Φεβρουαρίου με τη Ντιναμό Κιέβου στο ΟΑΚΑ, για τους «32» του Europa League! Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, η προπώληση έχει φτάσει ήδη τις 5.000 και φυσικά βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή και... έναν μήνα -περίπου- πριν την σέντρα στο σπουδαίο παιχνίδι, κάτι που σημαίνει πως το αμέσως επόμενο διάστημα η ζήτηση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Την ίδια ώρα, με ικανοποιητικούς ρυθμούς φεύγουν και τα εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ, όπου ο κόσμος της ΑΕΚ πρέπει να δώσει δυναμικό παρών και να στείλει το δικό του μήνυμα!

Και από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ – COSMOTE η πώληση

Να θυμίσουμε, πως η ηλεκτρονική πώληση των εισιτηρίων γίνεται, εκτός από το σάιτ της ΠΑΕ, ΚΑΙ από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ – COSMOTE, ένα δίκτυο το οποίο συνεργάζεται με την ΑΕΚ και προσφέρει τεράστια άνεση. Βεβαίως το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ – COSMOTE, βρίσκεται σε όλη την Ελλάδα και μπορεί να εξυπηρετήσει τον κόσμο που επιθυμεί να κλείσει ηλεκτρονικά εισιτήριο είτε για τον ΠΑΣ, είτε για την Ντιναμό...

Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο και οι πωλήσεις μέσω των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE για τον αγώνα του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννενα την Κυριακή 14/01 στις 19:30 και λειτουργεί από την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekfc.gr, όλο το 24ωρο.
(Πατήστε εδώ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας)


-Η ηλεκτρονική πώληση αφορά, εκτός από τα κανονικά εισιτήρια ενηλίκων, και τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια ΜΟΝΟ για τη θύρα 13. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) καθώς και με PAYPAL και πρόκειται να ολοκληρωθεί την ημέρα του αγώνα στις 18:00.

-Αντίστοιχα, η πώληση μέσω των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE αφορά, εκτός από τα κανονικά εισιτήρια ενηλίκων, και τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια ΜΟΝΟ για τη θύρα 13. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με μετρητά και με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί την ημέρα του αγώνα στις 18:00.

ηλεκτρονική πώληση (internet) καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE αφορούν τις θύρες 3, 7, 9, 11, 13, 29 και τη θύρα των επισήμων (VIP).


Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» την Πέμπτη 11/01, την Παρασκευή 12/01 και το Σάββατο 13/01 από τις 10:00 έως τις 17:00.

Την Κυριακή 14/01, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 16:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 16:30 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα


ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑ ΘΥΡΑ 
Θύρες 1, 15, 35: 5€  (περιορισμένες θέσεις στη θύρα 15)
Θύρα 3: 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 7, 11, 13: 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 23: 15€ – DEALS FOR U - μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πώλησης με προσφορά 2 εισιτηρίων στην τιμή του ενός
Θύρα 9: 25€ (Παιδικά 10€)
Θύρα 29: 30€ (Παιδικά 15€)
Θύρες επισήμων Ρ1, Ρ2: 80€ (Παιδικά 30€) – παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο parking P4 (είσοδος από Πύλη Β) με την επίδειξη του εισιτηρίου για τη θύρα των επισήμων.


Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της τα εξής:

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ υπέρ της Ερασιτεχνικής (με εξαίρεση τη θύρα 23 – αγορές DEALS FOR YOU μέσω ίντερνετ), την οποία μπορούν να αγοράσουν είτε από το internet από το site της Ερασιτεχνικής www.aek.gr είτε από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, είτε από τα εκδοτήριά μας κατά την αγορά των εισιτηρίων. Το κόστος της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ είναι 10 ευρώ και η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τους φιλάθλους της σε κάθε περίπτωση να την προμηθευτούν εγκαίρως για τις μελλοντικές αγορές των εισιτηρίων τους.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου (και για τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια).
 
-Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται τις ημέρες της προπώλησης στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται σε όλα τα εκδοτήρια. Εκτός βεβαίως από τα παιδικά εισιτήρια για τη Θύρα 13, που θα πωλούνται μέσω της ηλεκτρονικής πώλησης και του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ – COSMOTE.   

-Τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά από 11 έως και 17 ετών. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους και γι’ αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

- Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2007), με μόνη προϋπόθεση οι συνοδοί των παιδιών άνω των 8 ετών να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού.

-Όλοι οι φίλαθλοι άνω των 15 ετών υποχρεούνται να προσκομίζουν την ταυτότητά τους κατά την πρόσβαση στο γήπεδο.

-Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της, λόγω της σημαντικής καθυστέρησης που θα δημιουργηθεί κατά την έκδοση των εισιτηρίων με την καταχώρηση των υποχρεωτικών πεδίων για τη συμμόρφωση στις διατάξεις του αθλητικού νόμου, να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους κατά την προπώληση και την ημέρα του αγώνα τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-Ντιναμό Κιέβου

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο και οι πωλήσεις μέσω των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 32 του UEFA EUROPA LEAGUE, ΑΕΚ-Ντιναμό Κιέβου την Πέμπτη 15/02 στις 22:05 και λειτουργεί από την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekfc.gr, όλο το 24ωρο.
(Πατήστε εδώ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας)

Υπενθυμίζεται επίσης ότι είναι διαθέσιμα και τα εισιτήρια των αγώνωνΓια τον αγώνα ΑΕΚ-Ντιναμό Κιέβου ισχύουν τα εξής:

-Η ηλεκτρονική πώληση αφορά, εκτός από τα κανονικά εισιτήρια ενηλίκων, και τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια ΜΟΝΟ για τη θύρα 13. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) καθώς και με PAYPAL και πρόκειται να ολοκληρωθεί την ημέρα του αγώνα στις 20:30.

-Αντίστοιχα, η πώληση μέσω των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE αφορά, εκτός από τα κανονικά εισιτήρια ενηλίκων, και τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια ΜΟΝΟ για τη θύρα 13. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με μετρητά και με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί την ημέρα του αγώνα στις 20:30.

-Η ηλεκτρονική πώληση (internet) καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE αφορούν τις θύρες 3, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 17, 29 και τη θύρα των επισήμων (VIP).

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από την Πέμπτη 08/02 έως και την Τετάρτη 14/02 από τις 10:00 έως τις 17:00 (το εκδοτήριο θα παραμείνει κλειστό ΜΟΝΟ την Κυριακή 11/02).


Την Πέμπτη 15/02, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 18:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 18:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα


ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑ ΘΥΡΑ 
Θύρες 1, 15, 35: 10€  (περιορισμένες θέσεις στη θύρα 15)
Θύρα 17: 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 3, 21: 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 5, 7, 11, 12, 13: 20€ (Παιδικά 10€)
Θύρες 8, 10: 25€ (Παιδικά 10€)
Θύρα 23: 20€ – DEALS FOR U - μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πώλησης με προσφορά 2 εισιτηρίων στην τιμή του ενός
Θύρα 9: 30€ (Παιδικά 15€)
Θύρα 29: 40€ (Παιδικά 15€)
Θύρες επισήμων Ρ1, Ρ2: 120€ (Παιδικά 50€) – παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο parking P4 (είσοδος από Πύλη Β) με την επίδειξη του εισιτηρίου για τη θύρα των επισήμων.


Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της τα εξής:

-Για τον ευρωπαϊκό αγώνα ΑΕΚ-Ντιναμό Κιέβου ΔΕΝ είναι υποχρεωτική η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ, όμως οι φίλαθλοι που θέλουν να την προμηθευτούν για τις μελλοντικές αγορές εισιτηρίων θα μπορούν να το κάνουν είτε από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής είτε μέσω internet από το site της www.aek.gr είτε από τα καταστήματα Γερμανός.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου (και για τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια).
 
-Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ (10 ευρώ), τις ημέρες της προπώλησης στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται σε όλα τα εκδοτήρια. Εκτός βεβαίως από τα παιδικά εισιτήρια για τη Θύρα 13, που θα πωλούνται μέσω της ηλεκτρονικής πώλησης και του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ – COSMOTE.   

- Τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά από 4 έως και 17 ετών. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους και γι’ αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

-Δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος για τα παιδιά στους ευρωπαϊκούς αγώνες όπως και στα ντέρμπι.

-Όλοι οι φίλαθλοι άνω των 15 ετών υποχρεούνται να προσκομίζουν την ταυτότητά τους κατά την πρόσβαση στο γήπεδο.


-Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της, λόγω της σημαντικής καθυστέρησης που θα δημιουργηθεί κατά την έκδοση των εισιτηρίων με την καταχώρηση των υποχρεωτικών πεδίων για τη συμμόρφωση στις διατάξεις του αθλητικού νόμου, να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους κατά την προπώληση και την ημέρα του αγώνα τουλάχιστον 3 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

 
ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
AEK Frankfurti - 13/1/2018 12:20

Μαγκες θέλω να αγοράσω για το ματς με την Ντιναμο αλά μένω Γερμανία και δεν έχω ΑΜΚΑ. Είχα ξανά αγοράσει πέρσι για το ματς με την Ξάνθη αλλα δεν θυμάμαι τι είχα βάλει εκεί στο ΑΜΚΑ ...ευχαριστώ

098328 - 13/1/2018 16:44

Βάλε στην αρχή τους 6 πρώτους αριθμούς που αντιστοιχούν στην ημερομηνία κ χρονολογία γέννησης σου ( για παράδειγμα αν γεννήθηκες 10-11-1985 βάλε 101185) και μετά βάλε άλλους 5 τυχαίους αριθμούς.(π.χ 10118501234).μην ανησυχείς δεν γίνεται διασταύρωση στοιχείων.

AEK Frankfurti - 13/1/2018 18:38

Να σε καλά αδερφέ :)

Carlito - 12/1/2018 21:54

Τα μόνα παιχνίδια που έχω χάσει στη σεζόν ειναι με τον Απόλλωνα και το κύπελλο προχθές. Αυτο το χάλι όμως Κυριακή στις 7:30 πρεπει να σταματήσει. Χειμώνα 7:30 ειναι μόνο για τηλεόραση και Οχι για γήπεδο. Το τελευταίο παιχνίδι θα έπρεπε να άρχιζε στις 5.

acherontas1972 - 13/1/2018 13:36

Πέφτει παντόφλα από το κορίτσι γιατί της χαλάς την απογευματινή βόλτα ή είσαι φιλάσθενος και φοβάσαι μην αρπάξεις κάποια ίωση; Βρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα.

AEKARA_99_reloaded - 13/1/2018 14:42

Δεν ειναι ωρα αυτη,να τα βαζουν πρωί μαζι με τον καφέ.

acherontas1972 - 13/1/2018 23:48

AEKARA_99_reloaded - 13/1/2018 14:42

Και βρήκε και 5 ακόμα που δεν τους ρώτησε η nova τι ώρα πρέπει να γίνονται τα παιχνίδια γιατί κάνει κρύο....

tsompanoglou - 13/1/2018 11:17

Ξέρει κανείς πόσα εισιτήρια έχουν φύγει για το παιχνίδι με ΠΑΣ;

MrCaptTolis21 - 13/1/2018 12:11

Μπηκα και εριξα μια γρηγορη ματια φαινεται θα εχει κοσμο το γηπεδο ... πανω απο 10 χιλιαδες μου φαινονται αν υπολογισουμε διαρκειας , εισητηρια τελευταιας στιγμης

ARGY21 - 13/1/2018 02:11

Το παιχνίδι με την ντιναμο έχει ακόμα εγώ θα πάω την Κυριακή στο γήπεδο και αν μπορέσω θα πάρω εισιτήριο την πρώτη ημέρα της προπώλησης για την Ευρώπη

Mitsakos11 - 12/1/2018 23:38

Την Τρίτη(16/01) αρχίζει εξεταστική.Είναι το πρώτο ματς που δεν θα δω .Ακόμα και πέρυσι στις Πανελλήνιες άκουσα τα περισσότερα στο ραδιόφωνο.Αχ ρε αδέρφια, και τι δεν θα 'δινα να κατέβαινα από Θεσσαλονίκη να ήμουν μέσα...Όσοι έχετε την ευκαιρία, μην τη χάσετε. Εγώ πια θα κατέβω ή με τον Αστέρα ή με την Ξάνθη.

AEKARA_99_reloaded - 12/1/2018 21:31

Την κυριακη πρεπει να κανουμε τρομερη κερκιδα για να στηριξουμε την ομαδα.ΟΛΟΙ γηπεδο,αφηστε καναπεδες,ντιβανοκασελες και καφετεριες και ελατε ΟΑΚΑ!

Daniel Batista - 12/1/2018 21:29

Προσωπικά θορυβηθηκα από το χ με τον Απόλλωνα και θα προπσθησω να πάω σε όσα περισσότερα μπορω από δω και πέρα. Στήριξη στην ομάδα και όλα θα πάνε καλά!

diogeo - 12/1/2018 20:31

Έχουμε δώσει τα πάντα ως τώρα και έχουν να μας δώσουν ακόμα πολλά.Ο ρόλος μας είναι να τους στηρίζουμε.Κυριακη ΟΛΟΙ γήπεδο χωρίς δικαιολογίες.

aekaranikaia21 - 12/1/2018 20:27

ΑΕΚΑΡΑ

antifa_R21 - 12/1/2018 20:00

Α.Ε.Κ

Θανάσης - 12/1/2018 19:56

Όταν αποφάσισε να βγάλει τόσο νωρίς σε προπώληση τα εισιτήρια η ΠΑΕ,πίστευα ότι είναι θετικό γιατί δεν έχει κάτι να χάσει,αλλά δεν πίστευα ότι θα εξασφαλίσουν πέντε χιλιάδες το εισιτήριο τους 35 μέρες πριν το παιχνίδι.Το νούμερο είναι απίστευτο αν αναλογιστούμε αφενός το πόσες πολλές μέρες θέλουμε ακόμα για τον αγώνα κι αφετέρου ότι εδώ είναι Ελλάδα όπου πολλοί κοιτάμε να αγοράσουμε εισιτήριο ανήμερα του αγώνα.Ακόμα και μια εβδομάδα πριν το παιχνίδι είναι νωρίς για αγορά... Συνέχεια εισιτηρίου.Αυτή είναι η νοοτροπία μας σαν λαός και μια χαρά συμβαίνει.Προφανώς κι αν συνεχιστεί έτσι η προπώληση,θα αναγκαστεί η ΠΑΕ να ανοίξει κι άλλες θύρες,πηγαίνοντας προς σχετικό sold out.Aφού θα διατεθεί θύρα για τους Ουκρανούς με τις απαραίτητες ζώνες ασφαλείας.

ΕΠΟΜΕΝΟ