0 ΣΧΟΛΙΑ

Αγοράκι βρέθηκε κλειδωμένο σε σπίτι με τα πτώματα του παππού και της γιαγιάς του


Κλειδωμένο μέσα στο σπίτι του για τουλάχιστον δύο μέρες ήταν ένα παιδάκι τριών ετών στην Ταϊβάν, ενώ έμενε με τα άψυχα σώματα του παππού και της γιαγιάς του.

 Το αγοράκι βρέθηκε από αστυνομικούς, οι οποίοι έσπασαν την πόρτα της οικίας, μετά από αναφορές ανθρώπων ότι είχαν να δουν για μέρες το ηλικιωμένο ζευγάρι.

Το παιδί ζούσε με τον παππού και τη γιαγιά του, ηλικίας 60 περίπου ετών, καθώς οι γονείς του δούλευαν μακριά. Οι ηλικιωμένοι εργάζονταν ως πωλητές φαγητού στους δρόμους. Οι πελάτες τους δεν τους είδαν για τρεις μέρες και ενημέρωσαν συγγενείς τους. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι, έσπασαν την πόρτα και βρήκαν το αγοράκι να κλαίει στο καθιστικό, φωνάζοντας επανειλημμένως τον παππού και την γιαγιά του.

Είχε να φάει τουλάχιστον δύο μέρες, σύμφωνα με τις αρχές, με τον ιατροδικαστή να δηλώνει ότι οι ηλικιωμένοι είχαν πεθάνει με διαφορά λίγων λεπτών ο ένας από τον άλλον, περίπου 48 ώρες πριν.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ενώ οι γονείς του ενημερώθηκαν και θα επιστρέψουν στην πόλη, όπου διέμεναν οι ηλικιωμένοι. Οι αρχές διευκρίνισαν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις βίαιου περιστατικού στο σπίτι ενώ αποκλείστηκε η δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα.

Ο παππούς είχε υποβληθεί πριν 10 χρόνια σε επέμβαση για όγκο στον εγκέφαλο και η γιαγιά αντιμετώπιζε καρδιακά προβλήματα. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο σύζυγος κατέρρευσε πρώτα στην κρεβατοκάμαρα, κάτι που πανικόβαλε την γυναίκα του, η οποία υπέστη ανακοπή ενώ προσπαθούσε να ζητήσει βοήθεια. Η γιαγιά βρέθηκε να κρατάει το σταθερό τηλέφωνο.

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ