1 ΣΧΟΛΙΑ

Επεισόδιο στο Αιγαίο: Τουρκικό σκάφος εμβόλισε σκάφος της ελληνικής Ακτοφυλακής

«Φωτιά» στο σκηνικό του Αιγαίου βάζει η Τουρκία


Σοβαρό επεισόδιο προκάλεσε για άλλη μία φορά η Τουρκία στο Αιγαίο. Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι Τούρκοι έστησαν «σκηνικό πολέμου» στα Ίμια και ανατολικά της Ρόδου.

Στα Ίμια το σκάφος UMUT της τουρκικής ακτοφυλακής εμβόλισε σκάφος του Λιμενικού Σώματος, προκαλώντας του σημαντικές ζημιές.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η τουρκική ακταιωρός χτύπησε με την πλώρη το πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού σώματος 090, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκάφος του Λιμενικού ήταν ακίνητο. 

Από το επεισόδιο δεν σημειώθηκε τραυματισμός, ενώ το σκάφος του Λιμενικού μεταφέρθηκε στη Λέρο για επισκευή.

Όλο το προηγούμενο διάστημα στην περιοχή των Ιμίων η τουρκική ναυτική παρουσία σε επίπεδο ακτοφυλακής παραμένει αυξημένη, ενώ από ελληνικής πλευράς δεν υπάρχουν πολεμικά σκάφη αλλά μόνο σκάφη του Λιμενικού.ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
costasaek10 - 13/2/2018 12:56

Οι σύγχρονοι πειρατές, εκτός από δολοφόνοι, κατακτητες, πλιατσικολογοι, βαρβαροι τώρα και πειρατές. Και να σκεφτούμε ότι πριν μόλις 2 μήνες κουβαλησαμε το σουλτανο τους στην Ελλάδα μας και κάναμε μαζί του (όχι εμείς φυσικα) χαρουλες και χαζοχαρουμενα χαμόγελα για να καλοπιασουμε το θηρίο, το τέρας. Λες και δεν τους ξέρουμε, δεν τους μάθαμε (καποιοι, ακομα.....).

ΕΠΟΜΕΝΟ