1 ΣΧΟΛΙΑ

Αυτός ο Τούρκος επιχειρηματίας βρήκε ίσως τον πιο ευφάνταστο τρόπο για να χωρίσει τη σύζυγο και να παντρευτεί την ερωμένη

Χρησιμοποίησε ως δικαιολογία τις διώξεις γκιουλενιστών στην Τουρκία


Τουλάχιστον… πολυμήχανος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένας Τούρκος επιχειρηματίας, ο οποίος χρησιμοποίησε τις διώξεις κατά των γκιουλενιστών για να του δώσει η γυναίκα του διαζύγιο και μετά… εξαφανίστηκε!

Ο  57χρονος HayriUğur και η σύζυγός του Hepşen ήταν παντρεμένοι από το 1998, ενώ είχαν ιδρύσει μαζί βιομηχανία υφασμάτων. Η συνολική περιουσία της οικογένειας φέρεται να έχει αγγίξει τα 200 εκατ. τουρκικές λίρες.

Ωστόσο, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016, ο Uğur άρχισε να προειδοποιεί την σύζυγό του σχετικά με τις σχέσεις φίλων του με την οργάνωση FETÖ του Φετουλάχ Γκιουλέν, την οποία η Άγκυρα κατηγορεί για την ενορχήστρωση του αποτυχημένου πραξικοπήματος και της είπε, μάλιστα, ότι πιθανόν να κινδυνεύει και ο ίδιος με σύλληψη, η οποία μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια της περιουσίας τους.

Έτσι, την έπεισε να του δώσει διαζύγιο «τυπικά» όπως είπε, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν προβλήματα. Η σύζυγός του, HepşenUğur, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου βασισμένη σε αυτό το σκεπτικό, τονίζοντας μάλιστα στην αίτησή της πως κανένα από τα δύο μέρη δεν θα ζητήσει αποζημίωση από το άλλο.

Μετά την επίσημη έκδοση του διαζυγίου τους, τον Ιούλιο του 2017, μετακόμισαν στις ΗΠΑ οικογενειακώς. Αγόρασαν ένα σπίτι στο Ορλάντο και έγραψαν τα παιδιά τους στο τοπικό σχολείο.

Ο Uğur, λίγο αργότερα, επέστρεψε στην Τουρκία, με την πρόφαση ότι πρέπει να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την μεταφορά της επιχείρησής τους στην Αμερική. Όταν η γυναίκα του επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του και δεν τα κατάφερε, τον αναζήτησε για να ανακαλύψει ότι πλέον έμενε με μία γυναίκα με την οποία διατηρούσε σχέση επί πέντε χρόνια και με την οποία παντρεύτηκε πρόσφατα!

Η Hepşen κατέθεσε αίτηση στο δικαστήριο για ανατροπή της απόφασης διαζυγίου, δηλώνοντας ότι έπεσε θύμα εξαπάτησης από τον πρώην σύζυγό της.

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
kostas37 - 14/3/2018 08:49

Χα χα χα.ρε τον τουρκαλα τι σκαρφιστηκε......

ΕΠΟΜΕΝΟ