5 ΣΧΟΛΙΑ

Μητέρα Κούκλατζη σε Κουβέλη: Αν ήταν δικό σας παιδί, κύριε υπουργέ, τι προσπάθειες περισσότερες θα κάνατε; (VIDEO)


Οι γονείς των δύο αξιωματικών που κρατούνται στις φυλακές της Τουρκίας συναντήθηκαν με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας Φώτη Κουβέλη και τον αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, στη λέσχη αξιωματικών της Ορεστιάδας.

Ο κ. Κουβέλης είπε στη μητέρα του λοχία ότι «είναι συστηματική και επίμονη η προσπάθεια που καταβάλλουμε. Αντιλαμβάνομαι ότι πονάτε, όλοι πονάμε. Η διαβεβαίωσή μας προς εσάς είναι ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και να είστε βέβαιοι ότι το κάνουμε επίμονα και συστηματικά».

«Αν ήταν δικό σας παιδί, κύριε υπουργέ, τι προσπάθειες περισσότερες θα κάνατε;», ξέσπασε η μητέρα του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη, χωρίς να λάβει απάντηση. Ένας στρατιωτικός δίπλα της προσπάθησε να τη σταματήσει με τη γυναικα να λέει: «Δεν μπορώ» και με τους υπεύθυνους να τελειώνουν άρον άρον την συνάντηση.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας τόνισε ακόμη ότι «οι προσπάθειες συνεχίζονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και αναμένουμε να είναι γρήγορη η επιστροφή των δύο παιδιών».

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
mario_koralh - 13/3/2018 19:45

Επειδή από το 1970 έως το 1972 , υπηρέτησα εκεί ακριβώς όλη μου την θητεία ως ανθυπολοχαγός όλη αυτή η ιστορία μου φαίνεται περίεργη και την αποδίδω στις κακές σχέσεις μεταξύ των 2 χωρών .

n_peramos_21 - 13/3/2018 13:24

Αν ηταν δικο του παιδι θα ηταν ηδη πισω..Απλα τα πραγματα.

AEKLIMNOS21LONDON - 13/3/2018 14:19

Καταρχήν το δικό του παιδί δεν θα υπηρετουσε, αν υπηρετουσε θα ήταν για λίγο κ όχι στον Έβρο αλλά στο Γ. Ε. Σ ή το Γ. Ε. Ε. Θ.Α. Οπότε τι τα συζητάμε....

n_peramos_21 - 13/3/2018 14:33

Εχεις δικιο το ξεχασα τελειως αυτο.

MinO21 - 13/3/2018 13:26

O Αρχηγος αντι να παραιτηθει για την καταντια μας... παει και σηκωνει χερι στην Μανα για να σταματησει.... α ρε Ελλαδάρα αθάνατη !!!

ΕΠΟΜΕΝΟ