2 ΣΧΟΛΙΑ

Στράτος: Δεν συμβάλλει σε τίποτα η διακοπή. Ζητήσαμε την επανέναρξη

Η Σούπερ Λίγκα διαφωνεί κάθετα με τη διακοπή του πρωταθλήματος


Κάθετα αντίθετη στην απόφαση της κυβέρνησης να διακοπεί επ’ αόριστον το πρωτάθλημα είναι η Super League και αυτό μετέφερε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιώργος Στράτος, στη συνάντηση που έγινε το πρωί με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

«Η διακοπή του πρωταθλήματος ακυρώνει ό,τι θετικό έχει γίνει και θέτει σε τεράστια διακινδύνευση όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, πέραν των οικονομικών συνεπειών σε όλες τις ομάδες. Υφίσταται νόμος, υπάρχουν προβλεπόμενες ποινές, υπάρχουν αρμόδια όργανα για να καταλογίσουν ευθύνες και αυτή είναι η δική μας άποψη. Σε ό,τι κριθεί αναγκαίο για την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου, πάντα εναρμονισμένο με τους διεθνείς κανονισμούς, εμείς θα είμαστε αρωγοί με συγκεκριμένες προτάσεις», τόνισε ο κ. Στράτος και κατέληξε:

«Δεν τίθεται κανένα θέμα διάστασης απόψεων. Καταθέσαμε την άποψη του συνόλου των μελών μας, Θεωρούμε πως η διακοπή δεν συμβάλει σε τίποτα και αντίθετα οδηγεί σε οπισθοδρόμηση από τον ευκταίο σκοπό και ζητήσαμε την ταχύτατη επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Θα είμαστε παρόντες σε ό,τι ζητηθεί στο μέτρο που μας αναλογεί».

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
nikos_aigio - 13/3/2018 13:35

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!!!

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

ΚΑΙ 5-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ....

teo1972 - 13/3/2018 13:18

Νεο θεσμικο πλαισιο με ολους τους φορείς επο λιγκα κτλ. επανέναρξη του πρωταθλήματος,γρήγορες δικασ.αποφάσεις κ μακριά από grexit θα ειναι καταστροφή για όλους!

ΕΠΟΜΕΝΟ