2 ΣΧΟΛΙΑ

Super League σε Βασιλειάδη: Ακατανόητη η απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος

Η Λίγκα καλεί τον υφυπουργό Αθλητισμού και την πολιτεία να προχωρήσουν στην άμεση ανάκληση της απόφασης και να υπάρξει επανέναρξη του πρωταθλήματος


Η Σούπερ Λίγκα διαφωνεί κάθετα με τη διακοπή του πρωταθλήματος, κάτι που φαίνεται τόσο από τις δηλώσεις του προέδρου της Γιώργου Στράτου, όσο και από την επίσημη επιστολή που εστάλη στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη. Συγκεκριμένα, η Λίγκα με την συγκεκριμένη επιστολή, εκφράζει τη διαφωνία της για την απόφαση αναβολής του πρωταθλήματος, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει οικονομικός κίνδυνος για τις ΠΑΕ και κίνδυνος για την μη εκπλήρωση των οικονομικών κριτηρίων αδειοδότησης της ΕΠΟ. Επίσης αναφέρει ότι δεν μπορεί να γίνει αλλαγή του θεσμικού πλαισίου στα μέσα της περιόδου, όπως ζητεί ο υφυπουργός, αφού κάτι τέτοιο θα ήταν παράνομο και καταλήγει: «Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπο και την ιδιότητά σας, δηλώνουμε κατηγορηματικά την αντίθεσή μας και παρακαλούμε να αναθεωρήσετε τη στάση σας και να προβείτε στην άμεση ανάκληση της απόφασής σας».

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
accept10000 - 14/3/2018 12:02

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ...

ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ...ΓΕΝΙΚΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΚΑΙ Ν ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΖΜΜΠΑΟΥΡΚΚ ...

demetrios21 - 13/3/2018 22:14

Εγώ γουστάρω που η Λίγκα έχει γειώσει εντελώς τον μπαοκ και προβαίνει σε επίσημες ενέργειες. Και επίσης γουστάρω που υπερασπίζεται το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο, βάζοντας το πρόβλημα στη σωστή του βάση.

ΕΠΟΜΕΝΟ