1 ΣΧΟΛΙΑ

Τσόσιτς: Είναι μια τραγωδία, ένας άνθρωπος με πιστόλι μέσα σε γήπεδο ποδοσφαίρου

Σοκαρισμένος από την εικόνα με τον οπλοφόρο Σαββίδη και ο Ούρος Τσόσιτς


Μια τραγωδία που δεν μπορεί να συμβαίνει στον 21 αιώνα, χαρακτήρισε ο Ούρος Τσόσιτς την εικόνα με τον Ιβάν Σαββίδη να μπαίνει μαινόμενος στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, έχοντας στην μέση ένα πιστόλι. Ο Σέρβος αμυντικός της ΑΕΚ, μίλησε στην ιστοσελίδα novosti.rs και αναφέρθηκε στις σοκαριστικές εικόνες, όσα ακολούθησαν και την απόφαση της κυβέρνησης για διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά μίλησε:

Για όσα έγιναν στην Τούμπα: «Ήταν ένα μεγάλο σοκ, μια ανοησία ότι στον 21 αιώνα κάποιος πήρε ένα πιστόλι για να αναζητήσει δικαιοσύνη μέσα σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Και στην Ελλάδα, μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν υπάρχουν λόγια, όμως οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές για την εικόνα της χώρας, το ποδόσφαιρο και για όσους ζούμε εδώ».

Για την απόφαση της κυβέρνησης για διακοπή του πρωταθλήματος: «Είναι ένας αθλητής, ζω από το ποδόσφαιρο, δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω το συνολικό πλαίσιο. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι κάποιος με μια κίνησή του κατέστρεψε το ντέρμπι, κάνοντας θέμα όχι το ποδόσφαιρο, αλλά τον άνθρωπο με το πιστόλι. Είναι μια τραγωδία. Το ντέρμπι ήταν πολύ καλό, υπήρχαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες και μετά ήρθε η ακύρωση του γκολ. Όποια εφημερίδα και αν κοιτάξεις, όποιο σάιτ και αν κοιτάξεις, θα δείς τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και το όπλο του».

Για το αν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα: «Θα δούμε τι θα γίνει, όμως τα Μέσα είναι πεπεισμένα ότι το πρωτάθλημα να αρχίσει και πάλι».

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
reflection - 14/3/2018 00:12

Θα προλάβεις να παίξεις και εσύ ...δούλευε και έτσι που τα πάνε θα αρχίσει τότε που θα έχει βάλει ο Σκουτέρης τον γαύρο ...πρώτο στη βαθμολογία .

ΕΠΟΜΕΝΟ